Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ALLAH salikla kucana almayi nasip etsin hayirli olsun .... darisi bizim basimiza..... canim benim nelere dikat etin ........oley bir bebis daha

nasılsınız kızlarrr
ATAM SAYGIYLA ANIYORUZZZZZ RUHUN ŞAD OLSUN BİZE BIKTIĞI BAYRAĞA TOPRAGA SON NEFESİMİZE KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ

insalla canim ALLAH istiyen herkeze nasip etsin en kisa zamanda ............ sen nasilsin ne yapiyorsun ....

ben tedaviye bi süre ara vermiştim çok kilo almıştım.bu ay tekrar gittim doktora genetik test yaptırdık hafta sonra sonucum çıkıcak onu bekliyrm.

canııııım cooookk sevindiimmm allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin bebişin

rabbim tedavini rast getirsin inş

ececimmmmmmm hayırlı olsun bebeğinnnn çok sveindim darısı başımıza inşşş.yavaş yavaş herkesten gebe haberi geliooo.

tüp bebek tedavinde nelere dikkat ettin?
ALLAH salikla kucana almayi nasip etsin hayirli olsun .... darisi bizim basimiza..... canim benim nelere dikat etin ........oley bir bebis daha

canııııım cooookk sevindiimmm allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin bebişin

canlarımm allah hepinizden razı olsunn rabbim isteyen herkese tatdırsın bu güzel duyguyu allahıma şükürler olsunn cadıcım maonyacım özellikle dikkat ettigim biey olmadı ilk 3 gün devamlı yattım sadece wc ye ve yemek için kalktım 3 günden sonrada yattım ama arada dolaştım günlük çok agır olmayaccak şekilde ev işlerimi yaptım birde kızlar ben transferden sonra bal çörek otu karışşımı yedim hergün 4*5 tatlı kaşıgı ve birde sabah akşam ballı süt içtimm dikkat ettigim tek şey bunlardı kesinlikle kendimi yormamaya çalıştımm

maonyam saram teşekkür ederim canlarım benim. ege büyüdü bende yeni resmini ekledim size göstereyim diye. sonra y,ne değiştirir gösteririm.

eceeee kız gözün aydın allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah... kendine de bebeğine de dikkast et. canım bol bol dua et isteyenlerr bekleyenler için.ben haileliğim boyunca sürekli dua ettim. hamişlerin duası kabul olurmuş öyle demişlerdi bana.

eceee gözünaydın olsun, Allah tamamına erdirsin insallah... cok sevindim tatlım...
darısı bekleyen diger arkadaslarımızın basına olsun insallah....

hadi kızlar sıra sizde insallah

nehir masallah ogluna canım
cadı transferin insallah tutar canım, hayırlısı olsun....
saram sen neler yaptın? tasınma bitti mi?

Son düzenleme:
günaydın canalarımmm nasılsınız
hayırlı camlar rabbim tüm dualrımzı kabul etsinnn herkesin gönlümden geçeni nasip etsin inşşşşşşş
sağlık huzur versin inşşşşş

günaydın canalarımmm nasılsınız
hayırlı camlar rabbim tüm dualrımzı kabul etsinnn herkesin gönlümden geçeni nasip etsin inşşşşşşş
sağlık huzur versin inşşşşş

pike tatlım senin de 13 haftan kalmış mutlu sona yaklaştın artık. nasıl gidiyor?

yeterim canımbenim günaydın sen nasılsın sevgilieşin nasıl?

pike tatlım senin de 13 haftan kalmış mutlu sona yaklaştın artık. nasıl gidiyor?

yeterim canımbenim günaydın sen nasılsın sevgilieşin nasıl?

sağol canım allah razı olsunnn
eşimin son durumunu için pzrts mr çekecekler (sonuçta 15 gün sonra çıkar )ozaman öğreneceğiz canım inşşşşş iyi şeyler duyarım çok ihtiyacım var buna

zeynom hoşgelmişsin canım nasılsın benim taşınma işi daha başlamadıki bitsin canım canımçok sıkkın bu konuda ya neyse bunu dışında iyiyim ben

yeterim inşallah eşinin sonuçları temiz çıkar sende eşinde rahata erersiniz sonra gelsin bebişler

nehirim canım iyi yürekli bacım Rabbim egemizi nazarlardan korusun ve sana ve babasına çok bağışlasın çok tatlı maşallah benimyerimede koklaya koklaya öp onu

maonyam canım sen nasılsın ne var ne yok

ececim taze anne adyı Rabbim senin muradını verdi darısı bizim başımıza inşallah

cadıcım büyük güne az kaldı sendende müjdeli haberler alıcaz inşallah

edacım sen nasılsın bebeğin nasıl inşallah iyisinizdir canım menim

SAĞOL SARAMMM ama biliyorsun ben bebekle ilğili artık umutsuzum şimdilik tedavi olmayacağım:26: doğalda gelmeyecek biliyorum ama sağlık olsun ne yapalım ben elimden geleni yaptım:44::44::44: 5 defa tü bebk denedim:44::44::44: eşim elinden geleni yaptı kulanamdığımız ilaç kalmadı eğer gelmiyorsa hayırlısı böyledirrr:26::26::26::26::26::26::26:

yeterim umutsuzluk yok Allah herşeye kadirdir hiç beklemedin bir anda meleğin sana geliverir inşallah ben inanıyorum sende kızlaaaaaaaaaar hamileyim diyeceksin canım arkadaşım

bu sefer bende denim bal ve corek otunu bakalim ne olcak .... corek otunu robotanmi gecirdin ya da oyle butun karistirdin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…