kizlar nerdesiniz ...... ben sali gunu ignemi yaptim (pregnul 5000) kismet olursa pazartesi transvere gitcam kizlar dualarniza ihtiyacim var ....hepinizi cok seviyorum iyi bayram tatili
tedavin hayırlı olsun canım inşallahbu sefer bebklerin sana sıkı sıkı tutunur canım dualarım seninle Yüce Rabbim yardımcın olsun cadıcım
cok saol canim ...insalla bu sefer kavusurum bebislere .......sen nasilsin canim bayram nasil geciyor
iyiyim canım sağol bayram güzel geçti sayılır senin bayramın nasıl geçti
benim bayram diye birsey yoktu zaten yalnizm burda hic kimsem yok gurbet elerde bu sene esimde aylesinin yanina giti Turkiye ben kaldim yalniz iki gundur hastaneye gitim geldim oyle gunler gelip geciyor iste deysik birsey yok bende .........
kizlar nerdesiniz ...... ben sali gunu ignemi yaptim (pregnul 5000) kismet olursa pazartesi transvere gitcam kizlar dualarniza ihtiyacim var ....hepinizi cok seviyorum iyi bayram tatili
sarammmmmmmmmmmmmmmmm kuzum nasılsınnn
kızlarr iliyorum uzun zamandır girmiyordum netee bazı ailevi nedenlerden dolayı girsemde yazamıyordumm bana kızgınsınız ama bu güzell haberimii sizinle paylaşmak istedimmm kızlarr dün bayram hediyemi aldımmmm 139.58 degerlee hamile oldugumu ögrendimmmm çok güzelll bi duygu buu allahım herkese yaşamayı nasip etsinn cadıcım tedavin hayırlı olsun inşallah sende güzzel haberle gelirsin canımmm
tşkr ederim canım darısı tüm isteyenlerinn başına inşallahh aminnnnnnnnn
amin canım sağol sende hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah
aminnn amiiinnnn amiiiiinnnn allahım herkesee nasip eder inşallahhhhh tüm isteyenleree
kızlarr iliyorum uzun zamandır girmiyordum netee bazı ailevi nedenlerden dolayı girsemde yazamıyordumm bana kızgınsınız ama bu güzell haberimii sizinle paylaşmak istedimmm kızlarr dün bayram hediyemi aldımmmm 139.58 degerlee hamile oldugumu ögrendimmmm çok güzelll bi duygu buu allahım herkese yaşamayı nasip etsinn cadıcım tedavin hayırlı olsun inşallah sende güzzel haberle gelirsin canımmm
iyiyim canım sen nasılsın
saracım tüp bebek canımm dünde aldım güzel haberimiii yani benim için bayram hediyesi olduececim tüp mü yaptın yoksa kendiliğinden mi geldi meleğin
canımmmmmmmmm ne kadra sevindim bilemessingözün aydın sağlıcakla gelsin kuzun inşşşşşşşşşşş
rabbim tedavini rast getirsin inşkizlar nerdesiniz ...... ben sali gunu ignemi yaptim (pregnul 5000) kismet olursa pazartesi transvere gitcam kizlar dualarniza ihtiyacim var ....hepinizi cok seviyorum iyi bayram tatili
anlıyorum canım sen neden gelmedin Türkiye ye yalnız kalmamış olurdun gurbet ellerde canım ama inşallah bebeğin bu sefer gelir sende hiç yalnız kalmazsın tatlım menim
cadimmmm hayırlı uğurlu vede bebişli olsun inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?