Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kizlar nerdesiniz ...... ben sali gunu ignemi yaptim (pregnul 5000) kismet olursa pazartesi transvere gitcam kizlar dualarniza ihtiyacim var ....hepinizi cok seviyorum iyi bayram tatili

tedavin hayırlı olsun canım inşallahbu sefer bebklerin sana sıkı sıkı tutunur canım dualarım seninle Yüce Rabbim yardımcın olsun cadıcım

iyiyim canım sağol bayram güzel geçti sayılır senin bayramın nasıl geçti

benim bayram diye birsey yoktu zaten yalnizm burda hic kimsem yok gurbet elerde bu sene esimde aylesinin yanina giti Turkiye ben kaldim yalniz iki gundur hastaneye gitim geldim oyle gunler gelip geciyor iste deysik birsey yok bende .........

benim bayram diye birsey yoktu zaten yalnizm burda hic kimsem yok gurbet elerde bu sene esimde aylesinin yanina giti Turkiye ben kaldim yalniz iki gundur hastaneye gitim geldim oyle gunler gelip geciyor iste deysik birsey yok bende .........

anlıyorum canım sen neden gelmedin Türkiye ye yalnız kalmamış olurdun gurbet ellerde canım ama inşallah bebeğin bu sefer gelir sende hiç yalnız kalmazsın tatlım menim

kizlar nerdesiniz ...... ben sali gunu ignemi yaptim (pregnul 5000) kismet olursa pazartesi transvere gitcam kizlar dualarniza ihtiyacim var ....hepinizi cok seviyorum iyi bayram tatili

cadimmmm hayırlı uğurlu vede bebişli olsun inşşşşş

sarammmmmmmmmmmmmmmmm kuzum nasılsınnn

kızlarr iliyorum uzun zamandır girmiyordum netee bazı ailevi nedenlerden dolayı girsemde yazamıyordumm bana kızgınsınız ama bu güzell haberimii sizinle paylaşmak istedimmm kızlarr dün bayram hediyemi aldımmmm 139.58 degerlee hamile oldugumu ögrendimmmm çok güzelll bi duygu buu allahım herkese yaşamayı nasip etsinn cadıcım tedavin hayırlı olsun inşallah sende güzzel haberle gelirsin canımmm

tebrik ederim ececim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin

canımmmmmmmmm ne kadra sevindim bilemessin gözün aydın sağlıcakla gelsin kuzun inşşşşşşşşşşş

ececim tüp mü yaptın yoksa kendiliğinden mi geldi meleğin
saracım tüp bebek canımm dünde aldım güzel haberimiii yani benim için bayram hediyesi oldu
canımmmmmmmmm ne kadra sevindim bilemessin gözün aydın sağlıcakla gelsin kuzun inşşşşşşşşşşş

caanımmmmm caımmm benimmöçşok tşkr ederim canımm allah razı olsun aminnn
inşalllahhh rabbimmm tüm isteyenleri sevindirsin inşallaahhhh

rabbim tedavini rast getirsin inş

ececimmmmmmm hayırlı olsun bebeğinnnn çok sveindim darısı başımıza inşşş.yavaş yavaş herkesten gebe haberi geliooo.

tüp bebek tedavinde nelere dikkat ettin?

anlıyorum canım sen neden gelmedin Türkiye ye yalnız kalmamış olurdun gurbet ellerde canım ama inşallah bebeğin bu sefer gelir sende hiç yalnız kalmazsın tatlım menim

benim kimsem yok orda canim hepsi esimin aylesi ....telefonda beni soru yagmuruna tutuyorlar (neden olmadi niye olmuyor ) bu sorularla bunalticaklardi beni ondan bende gitmek istemedim ......... esim gelsin tedavimin sonucunu alim bende kendi aylemin yanina gitcam .... sen ne yaptin canim nezaman tasiniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…