Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben eskisi gibi gelemiyorum. Var mı bi değişiklik? umarım herkes hamiledir_?

Leyloş doğurmuştur. Allah yavrusuna, kendisine ve eşine sağlık versin...

Zelalca ve Sara veee diğer bütün arkadaşlar hepiniz iyisiniz değil mi???

hosbulduk

sen yenı anne olmusun galıba..avatarında kı de yavrun mu? cok tatlıymıs.Allah nazarlardan saklasın...hayırlı bır evlat olsun.

darısı bana ve tum ıstıyenlere

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaar

sweetbaby:
şekerim benim bebeğim ayın 8inde 3. ayını doldurdu. evet avatarımdaki benim süt kokulu prensim egemmmmmamin canım allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah. bende bekledim tüplerim tıkanmış açıldı aşılama yaptırdım olmadı tüp denedim olmadı sonunda egenin keyfi oldu kendiliğinden geldi o yüzden umutsuzluğa yer yok anlaştıkmı... inşallahhemen uğrar leylek sizin evede

başak:
umutsuzluk sıkıntı stres yok . bunlar bebişi ertelemene neden oluyo sakın unutma şekerim. gel bizim yanımıza sakince bekleyelim. ne sorarsan ne söylersen bilki cevabı olacaktır. kötü niyet beslemeden fikrini söyler herkes.

ayyy cnm ne sevındım bılemzsın
masallah yavruna ve sana
leylekler bızede ugrasın ınsallah en yakın zmnda . beklıyorum onu hadı gelsın artık

cadıcım tranferden sonra yiyen son_ece arkadasımızdı o sölemişti ben hatırlatayım sana:))

cok saol canim benim bir turlu aklima gelmedi kim oldu zamanimda yoktu sayfalara bakim ......... ama ben simdi yesemi yemesemi bilemedimki diyer arkadaslarda yeme diyor ben ne yapicam simdi ..... bana cevap verin

ALLAH anali babali buyutsun olunu cok tatliymis ..... darisi bizim basimiza .....

slm leylikooo leyla doğum yaptııı nehirde doğum yaptıı.zelalden hiç haberimiz yokkkartık girmio kk yaaa bende çok merak ediyrm msninide açmıoo.inşş iyidir.

sen naıslsın

tşk ederim cnm. tamam stres yok. zaten stres hamileliği ters yönde etkiliyor biliyorum. İnşallah Rabbim sabırla bekleyip, beklediğine kavuşanlardan etsin bizi

iyi pazarlar olsun inş. cnm. senin neden heyecan dorukta? ben yeniyim de bilmiyorum k.bakma. beklediğin bişi mi var

aramiza hos geldin canim ..... evet hastaneden telefon bekliyorum pazartesi transverim var tup bebek icin bu 7 olucak ondan hem korku hem stres hemde heyecan ama herseyin hayirlisi artik.... ALLAH izin verirde olur insalla ..........

merhaba kızlar benim için çok yorucu bir gündü işlerim dahada bitmedi sizler nasılsınız umarım herkes iyidir

nasilsiniz?burda yeniyim,cok guzel sayfa! azeriyim.beni de araniza kabul edermisiniz???

ne demek canım tabiki aramıza kabul ederiz bizim topiğimizde herkese yer var

baya uğraşmısın cnm inş.ALLAH gönlüne göre verir en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla bende 10 yıllık evliyim ama henüz çocuğum yok

inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin canım menim

Anaaa kızlar maşallah yeni arkadaslar gelmiş. Ececim hayırlı olsun. Coook sevindim. Darısı bizlerin basına. Yavrular nasilsinizzzzz

aaaaaaa metukam gelmiş hoşgelmiş nerelerdesin sen kuzum :26::26::26::26::26::26::26::26:

bekledim telefon geldi yarin 15 15 te transverim var herseyin hayirlisi

hadi inşallah yarın bebeklerini alıp gelirsin inşallah dualarımız yarın seninle cadıcım Allah yardımcın olsun

ben iyiyim leylicim sen nasılsın nerelerdesin epeydir görünmüyosun bebek haberi yokmu

nelere dikkat edilio o diyette bilgi verirsen sevinirim.ben ramazandan beri 7.5 kilo verdimmm kendi azmimle.1aydırda spor yapıyrm

maonyam maşallah iyi kilo vermişsin devam et canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın sonra gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…