Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ececim nasıl yani sen adetin 3 günü yapılan testleri en son 6 sene öncemi yaptırdın

evet canım ben 6 senedir hiç bi doktora gitmedim çünkü o zamanlar çok gittim doktora bunalıma girmitim bende bıraktım tedaviyi 4 sene tedavi gördüm özellerden tut devlet hepsini elden geçirdim ama hep negatif sonuç psikolojim bozulmaya başlamıştı

tatlım hata yapmışsın tedavi görmesen bile adetin 3. ve 21. günü yapılan testleri arada yaptırıp yumurtalıklarını ve hormonlarını kontrol ettimen gerekirdi çok boşlamışsın

tatlım hata yapmışsın tedavi görmesen bile adetin 3. ve 21. günü yapılan testleri arada yaptırıp yumurtalıklarını ve hormonlarını kontrol ettimen gerekirdi çok boşlamışsın

evet canım çok boşladım farkındayım ama benim olay çok fazla kalabalık bişi bi yandan eşim çok bunaltmıştı bi yandan kendim çok yıprandım artık herşeyi bırakmıştım o ara kızıda aldım ona zaman ayıracam diye ben kendi bebe derdini bi köşeye attım artık son çare olarak tüp bebegi düşünüyorduk kısmette bu zamanaymı rabbim inşaallah emeklerimizi boşa çıkarmaz

amin canım tatlım amh testini yaptırsana sende yumoşlarının son durumunu öğrenirsin tüp öncesi :86na göre iğne kullanırsın bende yaptırmayı düşünüyom METUKACIMsen daha sonucu almadın deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…