canımı acıttın op bakıyım
yaaaaa..benım lıse ve ortaokul yıllarım orda gecti...
nasıl ank yı sevmişmiydin metuka
ececim nasıl yani sen adetin 3 günü yapılan testleri en son 6 sene öncemi yaptırdın
gezenti gezmedik yer bırakmamışsınkitatlım senin baban memurmu:26:
severım cok sakın bır sehır.anılarım var kızılayda yuksel caddesınde vs vs..
ama Istanbulu hıcbıyere değişmem
ya ist çok güzel bi yer ama çok kalabalık ve gürültülü yaşamak için degil gezmek için çok güzel bi yer bence
evet canım ben 6 senedir hiç bi doktora gitmedim çünkü o zamanlar çok gittim doktora bunalıma girmitim bende bıraktım tedaviyi 4 sene tedavi gördüm özellerden tut devlet hepsini elden geçirdim ama hep negatif sonuç psikolojim bozulmaya başlamıştı
tatlım hata yapmışsın tedavi görmesen bile adetin 3. ve 21. günü yapılan testleri arada yaptırıp yumurtalıklarını ve hormonlarını kontrol ettimen gerekirdi çok boşlamışsın
tatlım hata yapmışsın tedavi görmesen bile adetin 3. ve 21. günü yapılan testleri arada yaptırıp yumurtalıklarını ve hormonlarını kontrol ettimen gerekirdi çok boşlamışsın
ece de benım gıbı yapmış.........
ya ben çok yıpranmıştım hemde çooookkkkk artık herşeyden vazgeçer duruma gelmiştim ya
ececım ankaranın neresındesınız...........
evet canım çok boşladım farkındayım ama benim olay çok fazla kalabalık bişi bi yandan eşim çok bunaltmıştı bi yandan kendim çok yıprandım artık herşeyi bırakmıştım o ara kızıda aldım ona zaman ayıracam diye ben kendi bebe derdini bi köşeye attım artık son çare olarak tüp bebegi düşünüyorduk kısmette bu zamanaymı rabbim inşaallah emeklerimizi boşa çıkarmaz
canım ben şuan sincandayım
senı çok ıyı anlıyorum canım..bazen hersey ustuste gelıyor
amin canımtatlım amh testini yaptırsana sende yumoşlarının son durumunu öğrenirsin tüp öncesi :86 na göre iğne kullanırsın bende yaptırmayı düşünüyom METUKACIMsen daha sonucu almadın deme
ece de benım gıbı yapmış.........
Etlık te bırde dıkmen de kaldık bız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?