Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bak bak heyecanlanmıştımm tühhh boşuna gitti.......
gece gelsene ....... ben burdayımmmm
yooo ağlamıcam ağlamıcammmm
görüşürüzz yarınnnnn

kız hamilesin falan sandım aşk olsun yaaaaaaaa

sende çok güzelsin hatta bak böylesin güzelim benim

tızım varya bende hamilesin sandım sevinçten çığlık atacaktım ama yarın ve hergün burda olmanda sevinç benim için

dünden kalma
tarhanam ve pilavım varrr
bide köfte kızartıcammmmmmm
turşuuuuu
yoğurt
ekmek
su
tuz çatal
kaşık bıçak
bardak vs vs
e daha ne olsunnn
hepte adamcağıza dünden kalma yemekleri yediriyon. o da hiç yemek görmemiş galiba seninkileri yemek sanıyo yazık adama yazık

hepte adamcağıza dünden kalma yemekleri yediriyon. o da hiç yemek görmemiş galiba seninkileri yemek sanıyo yazık adama yazık

dikkatini çekeyim dün o yemekler tazeydiiiiii
valla elimin lezeti meşhurdurrrrr
sizin oralara namım gelmedimi????
bi akşamda 30 kişi ağırlarım yemeklerde nefisss olurrrr
o yüzden bize herkes yemeğe gelir bide bi gün öncededn ararlar bana şunu bunu pişir diyeee
ekmekimi bile evde yaparım kızıımmm bennn(herzaman değil)hemde makineyle değill eldee

kısslarrrr saat 19.00 oldu benim mesai tükendi şimdik çıkıyorum. hepinizi öptüm. yine devam edriz inşşşşşşş. bol yumurtlamalı günler sara abla mucuk ; erenayefe mucuk ; dolunay ; mucuk öpmediğim kaldımı yavv neyse ...

dikkatini çekeyim dün o yemekler tazeydiiiiii
valla elimin lezeti meşhurdurrrrr
sizin oralara namım gelmedimi????
bi akşamda 30 kişi ağırlarım yemeklerde nefisss olurrrr
o yüzden bize herkes yemeğe gelir bide bi gün öncededn ararlar bana şunu bunu pişir diyeee
ekmekimi bile evde yaparım kızıımmm bennn(herzaman değil)hemde makineyle değill eldee

giitte kocanı öpppppp bana sölediğin onca laftan sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…