taaaam yaa açıklıyorummm
mesaim bitti ve gidiyorum.....biliyorum alıştıra alıştıra söylemem gerekirdi....şimdi mendiller elinizde sümkürüyosunuz
ama üzülmeyin yarın yine burdayım...
hepinize kucak dolusu sevgilerimiiiiiiiiiii sunuyorummmmmm:)
kız hamilesin falan sandım aşk olsun yaaaaaaaataaaam yaa açıklıyorummm
mesaim bitti ve gidiyorum.....biliyorum alıştıra alıştıra söylemem gerekirdi....şimdi mendiller elinizde sümkürüyosunuz
ee hani başak hani sara?bakıyomda beni sallamıyolar
ölümüne kankayıssssssss
taaaam yaa açıklıyorummm
olsun sanal manaleeeewwweeettttt kankayısssssss sanal kanka:126:
olsun sanal manal
çok sevgi dolusunsende çok güzelsin hatta bak böylesingüzelim benim
tızım varya bende hamilesin sandım sevinçten çığlık atacaktım ama yarın ve hergün burda olmanda sevinç benim için
kızlar akşama ne yemek yaptınız bakim
hepte adamcağıza dünden kalma yemekleri yediriyon. o da hiç yemek görmemiş galiba seninkileri yemek sanıyo yazık adama yazıkdünden kalma
tarhanam ve pilavım varrr
bide köfte kızartıcammmmmmm
turşuuuuu
yoğurt
ekmek
su
tuz çatal
kaşık bıçak
bardak vs vs
e daha ne olsunnn
hepte adamcağıza dünden kalma yemekleri yediriyon. o da hiç yemek görmemiş galiba seninkileri yemek sanıyo yazık adama yazık
hepte adamcağıza dünden kalma yemekleri yediriyon. o da hiç yemek görmemiş galiba seninkileri yemek sanıyo yazık adama yazık
sen de benim için bir smile sin mucuk cnmmmmmmmmmmmvarya seni seviyom ben sadece harfler ve smilelerden ibaret olsandaaaaa
kısslarrrr saat 19.00 oldu benim mesai tükendi şimdik çıkıyorum. hepinizi öptüm. yine devam edriz inşşşşşşş. bol yumurtlamalı günlersara abla mucuk ; erenayefe mucuk ; dolunay ; mucuk öpmediğim kaldımı yavv neyse ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?