inşş tatlım.diyet topiklerinde araştırma yapıodum bende:))
bide ben başlasam ve disiplinli bi şekilde devam ettirebilsem diyet işini ne güzel olur yaaa
saracımmm lokman hekimlere inanıomsn
nasılsınız canlarımmm bu gün hiç gelemedim eşimle has gittik çok yordular bizi yineee bir bakim slmm diyeyeim kızlara dedimmm
şu hani yumurtlama için falan macun falan yapanlarrr varyaa onları sordumm.bendee soğan kürüne falan inanıyrmdaa bitkisel zayıflamayaaa.ama lokman hekimlik adı altında yapanlara güvenemiyrm.bana birini çok tavsiye ediolardaa.inşşş rabbim ona gerek bırakmadan gönderir meleğimiilokman hekimlere inanmak mı canım yani alternatif tıp önemli ama ben daha çok tıp doktorlarına inanıyorum
nasılsınız canlarımmm bu gün hiç gelemedim eşimle has gittik çok yordular bizi yineee bir bakim slmm diyeyeim kızlara dedimmm
şu hani yumurtlama için falan macun falan yapanlarrr varyaa onları sordumm.bendee soğan kürüne falan inanıyrmdaa bitkisel zayıflamayaaa.ama lokman hekimlik adı altında yapanlara güvenemiyrm.bana birini çok tavsiye ediolardaa.inşşş rabbim ona gerek bırakmadan gönderir meleğimii
hoş geldinn tatlım allah kolaylık versin işlerinizee.eşinn nasıl olduu??
tatlım bal tarçın çörek otu ,soğan kürü ,inciğr kürü v.s. bunları deniyoruz o ayrı ama tıp doktorlarından şaşma derim ben yoksa kendine yarar diye zarar vermeyesin aman diyim canım menim
dün ve bugün çok duygusalımm.dün muhteşem yüzyılda hatice sultanın bebeğinee çok ağladım.arkasındaki reklamdaaa zaranın turksel reklemındakii şarkısnaa vee o reklamdakii yeni doğum yapmış kadına vee gebe olan kadını görünceee resmennn böğürdümmmofffffff
o ı love you larr banamı kızzz
kıyamam canım yaaaaa böyle yapma diye kaç kez söyledim sana kafanı rahatlat eşinle konuş bi müddet kendinize zaman ayırın çocuk yapmayı düşünmeden birlikte vakit geçirin belki böyle olunca bebeğin kendiliğinden gelir daha yaşın çok genç bitanem stres yapmak için çok erken anlıyorum haklı sebeplerin var ama hiç bişey sağlığından daha önemli değil hasta olsan dahamı iyi insanın başına herşey üzüntüden geliyo unutma
sana canım menim ben seni çok seviyom
iyi akşamlarr bacılar nasılsınızz
iyi akşamlarr bacılar nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?