Sabırla Bebeğini Bekleyenler

giitte kocanı öpppppp bana sölediğin onca laftan sonraa

seninle sonra didişicem cnm şimdi gitmem gerek

ayy kızlarr çok tatlısınızz doğanay ve sazz ekibiii.siz daha öncedendemi arkadaştınız yoksa burdamı tanıştınızzz

maşallah canım hamarat hatun seniiiiii

arkadaşlar bizde 4 aydır deniyoruz fakat sonuç negatif.. Kist varmış ama atmışım regli döneminde,Yinede olmuyor. Eşime bol bol keçi boynuzu pekmezi içiriyorum:) sizin önerileriniz var mı?

arkadaşlar bizde 4 aydır deniyoruz fakat sonuç negatif.. Kist varmış ama atmışım regli döneminde,Yinede olmuyor. Eşime bol bol keçi boynuzu pekmezi içiriyorum:) sizin önerileriniz var mı?

kaç yıllık evlisiniz canım kaç yaşındasın eşinde problem varmı

bazı kistler regl olunca atılıyo korkulacak bi durum değil ona takılma inşalah bebeğin en kısa zamanda gelir canım

cnm daha çok yeniymişsin nn 4ayy da olamya bilir tatlım.şimdiden kafana bu kadar takma.kaç yıllık evlisin
hıııııım anladım canım özledim seni eski sohbetlerimizi spor iyidir canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
saol tatlımmmeskilerden kimse uğramaz olduu topiğeeee.enileirn maşalalhı var sabah şekerleri gibi heppp pozitifler
tamam canım bekliyorum

yettimm yiğidimmmmm

evet canım ya bizim kızlar uğramaz oldu ama sağlık olsun topiğimize yeni kızlar geldi topiğimiz canlandı neşelendi yine eskisi gibi inşallah bu pozitif enerjiler bize bebiş olarak geri döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…