Sabırla Bebeğini Bekleyenler

atıltırıcamm cnm birazdann.önce ara öğünüm yoğurtu yiycemm sonra çorba içicemm

doktor söyledi cnm yumurtlayamadığımı. ilaçla yumurtluyommmm
cnm sen hamiş miydiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn çok sevndm!! ne kadar oldu nasıl oldu?? demek hiç olmaz dediğin anda geldi bebiş.
evet aslında bunlar bize örnek oluyor çünkü zamanı gelmeden hiç bişey olmuyor,biz ne yaparsak yapalım. Rabbim sana sağlıkla kucağına almayı,
bize de "kucağa almadan bi önceki evre"; hamiş kalmayı nasip etsinnnn

hoşbulduukkkkk cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevndirik oldum bu topiki bulduğum içinnnnnnn

haftaya adetim var..nasılsa ozaman anlarım:)
hani adete kadar batma şişme oluyormu diye sormuştum ama sanırım belirti göstermiyor..
eee ozman benim içinde bi ümit var:)
hepimiz için her zaman ümit var canıııımmm. çıkmayan candan ümit kesilmez hepimiz hamile kalcaaaaaaaaazzzzzz

ben geldim kızlarrr.
yürüyüşümü ve platesimi yaptım duşumuda aldımmmmm geldimmm

karnımm çokkk aççççama sıpam içinnn dayanacammmm
tatlım bebiş için neden dayanıyosun anlamadım? saf mıyım:44::44::44:

birlikte elele yumurtlarız inşallah erenaycımmm

selam herkese merhaba kızlar ne var ne yokk
slm tatlım iyilik öğle memeğimi yedim oturuyom. sara bizi sabah aç bıraktı ama neyseeeeeeeeeeeee

bende geldim ahanda beni gören yok
seni gördüm ben annnnnnnneeeeeemm yerim seni muccccccuuuuuukkkkkk

gördüm gördümm kızlar misafiim geliyo koparsam affedin
valla ben affedemem canım daha yeni geldik, biraz saçını başını yolmam gerek

bende geldim ahanda beni gören yok

seni görmemek mümkünmü canım aa ayıp ediyon valla özledik sende sıkıntılısın baya ama takma ne kadar taktıkca kendimizi yıpratıyoruz allahtan ümit kesilmez canım bak göreceksin haftaya hamilesin

Son düzenleme:
Erenaaaaaaayyyyyyy kız allah seni napmasın kız nereye kaçtın!!!!!
Duydu tabiii saçını yolcaağımıııııı

oooo inşallah canım:))ağzından balll damlıyor....:)
valla en çok o çalışmalar boşa gitmedi diye sevinirimşu yoğunluk geberiyos valla:)

seni görmemek mümkünmü canım aa ayıp ediyon valla özledik sende sıkıntılısın baya ama takma ne kadar taktıkca kendimizi yıpratıyoruz allahtan ümit kesilmez canım bak göreceksin haftaya hamilesin

gördüm gördümm kızlar misafiim geliyo koparsam affedin

erenayy gaçarsan peşinden gelirik heeeeeee:)

başağımmmm bende seni gördüm içim açıldı bitanem:)hadi erenayda geldi...bi kavga edinde izleyek..
çekirdeklerimde yanımda busefer:)

başağımmmm bende seni gördüm içim açıldı bitanem:)hadi erenayda geldi...bi kavga edinde izleyek..
çekirdeklerimde yanımda busefer:)
UFFFF erenay kaçtıııııı yaaaaaaa :84:
valla bende özlemiştim erenayla didişmeyi
demek sen de çekirdek aldın bu kez o kadar eğlenceli oluyo mu yaaa didişmemiz. valla sayfalrı işgal ediyoruz kusura bakmayın

kardeleeeeeeennnnn maonyaaaaaaaaaaaaaaa neden yasmıyonuzz yaaaa:84::84::84::84:
sevmiyonuz mu biziiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…