Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kardelen kankim olurmusun?

:)

bende 32 yaşındayım evliliğimzde 4.yılımıza girdik
bukadar raslantı olur yani:)kocakarı formulu denemedim ama heran başlayabilirim

yeni doktora gitmeyi akıl ettik bizde,daha testler yapılmadı ama görünrde sağlıklısınız dedi doktor..
seni tebrik ederm hayatım..bebişi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:)

önerceğin şeyler varmı canım?çok detaya girmeden:):)

Son düzenleme:

ne demek canım,oldum bile
ama bi sır vereyim,bu topiğin eski müdavimleri genelde 30 üstüydü
inşallah görünürde olmadığı gibi derinlerde de bi sorun çıkmaz.
ama kaderde varsa bissürü sorunla da hamile kalanlar oluyo
rabbim şu mübarek günde yaptığımız dualarımızı kabul etsin inşallah.herkez,isteyen herkez ana baba olsun.

seni tebrik ederm hayatım..bebişi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:)

önerceğin şeyler varmı canım?çok detaya girmeden:):)

dolunaycım ben hiç bi tavsiye veremicem canım,ne yaparsan yap,rabbim izin verdiği zaman oluyo çünkü ama dr kontrollerini ihmal etme ve mümkünse bekleme stresinden kurtar kendini.
ne beraberlikten sonra yastık koymak,ne saatlerce yatmak,ne de şekilden şekile girmek
bunlar belki sadece psikolojik olarak ben elimden geleni yaptım demek için insanı rahatlatıyo ama illa bunlarla olmuyo.

yok canım yurt dışı degil ben ankarada yaptırdım sagolsun dr um kıyak geçti yaştan dolayı aminnn inşallahh
tamam canımmmm
kızlar bende çıktımmm bıdıka gidecem özledim sıpayı kaç gündür görmedimmm
tamma canım görüşrüzz kendine iyi bak
ben sana acele etme dedimmmm değilmi allahın izni ile o bebiş sana daha(sağılklı gebelin belirtisi olarak) neler yapacakkkk

inşallah canım beklemedeyimm ama zor oluyomuş beklemekte

kesinlikle kardelencim sana katılıyorumm

sağol canım..çok haklısın...
epeydir bekliyorum ya...bizim geçen hafta çalışmalar bitti..hamiş kalsaydım azda olsa belirtisi olurdu dimi canım?

kızlar herkese hayırlı cumalar rabbim hepinizin gönlünden geceni nasip etsin...

kardelencin ececim nasılsınız mercimekleriniz nasıllar...

yeni gelen arkadaşlar maşallah topiğimizi senlendirmişler hoşgeldiniz kızlar...

hoş geldin edacım tşkr ederimm ben iyiyim canım mercimegimde iyidir umarım şimdilik ondan bi habr yok sakin sakin büyüyor sanırım

sağol canım..çok haklısın...
epeydir bekliyorum ya...bizim geçen hafta çalışmalar bitti..hamiş kalsaydım azda olsa belirtisi olurdu dimi canım?

yok canım,hiç bi belirti olmaz,arama boşuna,benim altıncı haftaya kadar hamileliğimi anlamak için tek belirtim adet olmayışımdı
yıllarca kendimi yemiş bitirmişim belirti bulcam,erkenden öğrenirim belki hamileliği diye ama gereksiz bi durum bu
herkez de belirti olcak diye bişey yok zaten,kimisi 8 10. haftalara kadar bile anlayamıyomuş.

amin Edacım:)bende yeni keşfettim burayı:)inşallah birbirimize psikolojik desteğimizle herbirimiz
bu kutsal duyguyu yaşarız....

Son düzenleme:
haftaya adetim var..nasılsa ozaman anlarım:)
hani adete kadar batma şişme oluyormu diye sormuştum ama sanırım belirti göstermiyor..
eee ozman benim içinde bi ümit var:)

hoş geldin edacım tşkr ederimm ben iyiyim canım mercimegimde iyidir umarım şimdilik ondan bi habr yok sakin sakin büyüyor sanırım

hoşbulduk ;
iyidir canım kese görmeye gidecekmişssin kesenide görür kalbinide duyarsın allahın izniyle bak bende senin gibiydim hatta ben korkuyodum bile ama bak benim minik oğlum büyüdü annesine tekmeler atıo hiç yerinde durmuo seninkide atacak inşallah yada seninkierde olabilr:)) ben birazdan işe gidecem canım 1 hafta sonrada dogum iznine ayrılıyorum artık daha iyi anlıyorum dogumun yaklaştıgını günler ne cabuk gecio sanki 9 ay hiç gecmeyecek gibiydi ..

rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

hoşbulduk ;
iyidir canım kese görmeye gidecekmişssin kesenide görür kalbinide duyarsın allahın izniyle bak bende senin gibiydim hatta ben korkuyodum bile ama bak benim minik oğlum büyüdü annesine tekmeler atıo hiç yerinde durmuo seninkide atacak inşallah yada seninkierde olabilr:)) ben birazdan işe gidecem canım 1 hafta sonrada dogum iznine ayrılıyorum artık daha iyi anlıyorum dogumun yaklaştıgını günler ne cabuk gecio sanki 9 ay hiç gecmeyecek gibiydi ..

rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

amin Edacım:)bende yeni keşfettim burayı:)inşallah birbirimize psikolojik desteğimizle herbirimiz
bu kutsal duyguyu yaşarız....

inşallah canım inşallah rabbim herkese yasatsın bu güzel duyguyu....

bu arada bende hiç bir belirti yasmadım canım taa kiii kalp atısını duyana kadar yani 6. haftaya kadar sonra mide bulantısı başlamıştı...yani belirtilere takılma fazla..

Son düzenleme:
ben cıkıyorum....kızlar evimi toparlayayım biraz sonra işe gitcem .....
size iyi sohbetler tekrar görüşmek dileğiyle...

tünaydınnnnnn
hnımlar bana günaydın demek nasip olmıcak herheldeeee
nassınız geçmişi okudum beni anmamışsınızzz?????

ben geldim kızlarrr.
yürüyüşümü ve platesimi yaptım duşumuda aldımmmmm geldimmm

karnımm çokkk aççççama sıpam içinnn dayanacammmm

dolunayyy,,başakkkk,,, sara burda zatennnnn pınarrrr çabuk gelinnn

biz yenilerden eskilere selamlar olsunnnnn
kusura bakmayınnn size okuyacak sayfalar biriktirdikkk,
topiğinize neşe getirmeye hep beraber neşeyle yumurtlamaya geldikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…