Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydınn kızlarr nasılsınızzz cumanız mübarek olsunnn herkese hayırlı günler diliyorummmm
aminnn aminnnn güzel dileklerin için tşkrler yetercimmm rabbim bu mübarek hürmetinee eşini sana bagışlasın inşallahh tez zamanda bebişine kavuşursunn

işte geldim burdayım kızlarrr azık kan gelmiş
sağlık falan filan olsun tatlım. aferim işte ööle kırmızılara dil çıkarüzülme cnm kıyamam yaaaa. bak bizde hamiş değiliz
zamanı gelmemiş daha demekki. zamanı gelmeyen birşeye ne yapsak boş

pınar cımm wc ye Mı gittin cnm

ewet seksi bayan ama hüsranla geri geldimmm offff offffffff bir offfffff ceksem karsıki dağ ağlar anam ağlar sen ağlarmısın biricigim bebegim ne olur gel artık sana srılmak o cennet kokunu icime ceke ceke uyumak istiyorummmm

Son düzenleme:
hayırlı cumalar
yeni arkadaşlar gelmiş sanırım,hepiniz hoş geldiniz.
ece cim çok sevindim canım,rabbim sağlıcakla doğurmayı nasib etsin.

cnm benim Rabbim nasip eder inşallah. başka dert keder vermesin. herşey güzel olucakkkkkkkk

hayırlı cumalar
yeni arkadaşlar gelmiş sanırım,hepiniz hoş geldiniz.
ece cim çok sevindim canım,rabbim sağlıcakla doğurmayı nasib etsin.
hoşbulduk kardelen cimmm
sen nerdesin kaç gündür. daha tanşmadık seninle. ben hemmmmen kendimden bahsediyim:
24 yaşındaym.
2.5 yıllık evliyim.
2.5 yıldır korunmayışıma rağmen bebiş olmadı
Avatarımdaki sexi kadın halvetsiz doğurur gibi duruyor ama sen ona aldanma ben henüz yumurtluyamıyom
şimdikte sende bahset kendinden

canım aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşş sen nasılsınnnnn hamişlik nasıl gidiyor

canım aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşş sen nasılsınnnnn hamişlik nasıl gidiyor

inşallah canımm inşallahh hamişlik iyi gidiyo canım daha bi belirtim yok ama sanırım bugün itibarı ile ilk istifarım başladı yada süt dokundu aç karnına bilmiyorum ama artık başlasın istiyorum hayırlısı ile

ben sana acele etme dedimmmm değilmi allahın izni ile o bebiş sana daha(sağılklı gebelin belirtisi olarak) neler yapacakkkk

aminn aminnn
inşallahh kızlar ben bi duşa girip çıkıcam cuma abdesi almak istiyorum görürşüzz

tamam canımmmm
kızlar bende çıktımmm bıdıka gidecem özledim sıpayı kaç gündür görmedimmm

ooooooo çok etkileyicisin maşallah
dr mu söyledi yumurtlayamadığını,yoksa engin tecrübeler neticesi mi anladın?

hemen ben de kendimi tanıtayım.
33 yaşım bitmek üzere ama 2.5 ay var,34 demek ağır gelir şimdiden
4 yıllık evliyim,denemediğim bi tüp bebek tedavisi kalmıştı,kocakarı formülleri,dr tedavileri derken seneler geçti ve bu kadar zaman olmadı,bu ay halvet sayısı zaten yok denecek kadar az,hiiiiçççççç olmaz diye düşündüğüm ay geldi bebişim çok şükür rabbime
mevlam bütün isteyenleri sevindirsin inşallah.
canım ya benimki ansızın olan bişi ekimin 10 da başladık 4 emriyo konuldu şuan kaçı tuttu belli degil ben ikiz istiyorum inşallahh ikizdir degilsede rabbim olan yavruma saglık sıhhat versin

kız sen yurt dışında mı transfer yaptırdın,türkiye de 2 bile koymak zorken,4 nasıl koydular
rabbim gönlüne göre versin inşallah.

kıslar birasdan gelicem bekleyin beniiiiiiiiiiiiiii mucccccccccccccuuuuuuukkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…