benim herif dalındann yeni koparılmışş odunnnn haklısınn.tartıştık cnmm ailesi yüzündenn aslında çok nadirdirr ailesi için tartışmam amaaa bu sefer sinirlerimi hoplattılarrne oldu cnm niye kırdı senin odun seni
afedersin odun dedim ama erkeklerin hepsi öyle ya
kıslar ben bi wc ye gidiyim geliyom
(veya yüznumara, veya tüfekhane, veya abdesthane, veya ayakyolu, veya hela fark etmez)
kıslar ben bi wc ye gidiyim geliyom
(veya yüznumara, veya tüfekhane, veya abdesthane, veya ayakyolu, veya hela fark etmez)
benim herif dalındann yeni koparılmışş odunnnn haklısınn.tartıştık cnmm ailesi yüzündenn aslında çok nadirdirr ailesi için tartışmam amaaa bu sefer sinirlerimi hoplattılarr
daha başaktan neler neler öğrenecez daha
tüfwk hanemii ilk defa duyuyorummm
dolunayy
bende öyle yapıorum zaten.
eşim geçen gün rahatsız olduu sabha kadar uyumadıı.sabah babası onu doktora götürdüki safra kesesinde taş varmışş.kaynanam aradıkii hastanedne çıkıncaa bişze gelsinler ben bakarım oğlumaaa,sen spora gidicenmi dedii eşim eve gelirse gitmem spor ondan önemli dğeil dedimm.neuyse eşim annesi gile gitti yattı bende sporuma gittim ama çok sinir oldum.spordan çıktım bende gittim.şaka yolla ben iyi bakamıyrm yaa güvenemedin galiba anne dedimm.
bugünde şehir dışından gelio yaa kaynanam aradıı bize gelin die bende yokk ben yemek yaptım dedimm halbuki yapmadımm.hıııı bizemi gelir sizemii gelir acabaaa olazsaa gelin yemeğinizi yiyin gidin dedii.bendee sizemi gelri bizemi lafına çok bouldum bilmem artık hangimizi terch eders eoraya gider dedimm.eşimin gidelii 2gün olduu sanki yıllardır görmüoo oğlunıuu.sanki derdii kendine düşmüş.
sizceee sinirlenmekte haklımıyım haksızmıyım
evet normalde erkekler ailelerine atar tutarlar, ama biz bişi söyleyince kıymetli oluveriyolar:95::95:yaff annem gitsene patlıcan şimdi..hakikaten ya amma anlamları vrmış...sen hela deseydin biz hemen anlardık zaten
boşver hayatım,çok problemli insalar değillerse idare et,çünkü sen ailesi hakkında bişey diyince kıymetli oluyolar durduk yere...
evet cnm tüfekhaneyi eski türk filmlerinde söylerler,kemal sunal ın filmlerinde falan. hiç dikkatini çekmedi galibatüfwk hanemii ilk defa duyuyorummm
haklısın tatlım. o ne demek öyle bize mi gelir size miAllah Allah çok komik bir cümle. evine gelir yanii.dolunayy
bende öyle yapıorum zaten.
eşim geçen gün rahatsız olduu sabha kadar uyumadıı.sabah babası onu doktora götürdüki safra kesesinde taş varmışş.kaynanam aradıkii hastanedne çıkıncaa bişze gelsinler ben bakarım oğlumaaa,sen spora gidicenmi dedii eşim eve gelirse gitmem spor ondan önemli dğeil dedimm.neuyse eşim annesi gile gitti yattı bende sporuma gittim ama çok sinir oldum.spordan çıktım bende gittim.şaka yolla ben iyi bakamıyrm yaa güvenemedin galiba anne dedimm.
bugünde şehir dışından gelio yaa kaynanam aradıı bize gelin die bende yokk ben yemek yaptım dedimm halbuki yapmadımm.hıııı bizemi gelir sizemii gelir acabaaa olazsaa gelin yemeğinizi yiyin gidin dedii.bendee sizemi gelri bizemi lafına çok bouldum bilmem artık hangimizi terch eders eoraya gider dedimm.eşimin gidelii 2gün olduu sanki yıllardır görmüoo oğlunıuu.sanki derdii kendine düşmüş.
sizceee sinirlenmekte haklımıyım haksızmıyım
kankiiiiiiiiiiiiiiiii hafta sonu yokmusunkızlar hepinizi öpiyorummm
iyi tatiller diliyorummm...Pınarcım inşallah hayırlı haberler verirsin Pazartesi
başakçım ve erenaycım nolur ben gelmeden kavga etmeyin...zaten bugün pek giremedim buraya..izleyemedim kavganızı
hepinizi öpüyorumm kankilerimmm Allaha emanet olun.....
tmm tatlım müsait olursan gece gel 11 gibi mucukmerhaba kızlar nasılsınız bu sabah kahvaltıya bendeydiniz biliyorum ama çok işim vardı şimdi çıkmam lazım yine gelince ayrıntılı anlatacam çoooook özür diliyorum kızlar kusura bakmayın nolur başka zaman telafi ederiz.
merhaba canım sorununu okudumda hee dedim aynı benim kaynana benimkide hep böyle ama benimkinin menfati para ondan böyle yoksaki oglunu sevdiginden degil yani varsa yoksa kaynım birde kızı var karının neyse bende baya dertliyim bu yüzden sen cok haklısın bizlerinde artık bir yuva kurdugumuza inanmak istemiyolar ne demek canım bizemi gelir sana mı geelir sanki sen dıs kapnın mandalısın manyak bu kaynanalar manyak kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı
merhaba kızlar nasılsınız bu sabah kahvaltıya bendeydiniz biliyorum ama çok işim vardı şimdi çıkmam lazım yine gelince ayrıntılı anlatacam çoooook özür diliyorum kızlar kusura bakmayın nolur başka zaman telafi ederiz.
günaydın canım bizde seni cok özlemişiz valla bugun saradaydık kahvaltıda ama ortada yok uyuya kaldı sanırım bizde aclıktan öldük valla
DOLUNAY ne oldu kızz aclıktan bayıldın mı yoksa
gel kuzum ben seni alıyım dısarda yapalım kahvaltıyıSaraya güvendiysek ölürüz aclıktan
AH sara ah sattın bizi. öyle şunu yaparım bunu yaparım diye söylemesi kolay. hani nak saat kaç oldu ölcez açlıktan yaa. hatun daha uyuyo. neyse ben bişiler atıştırıyım kızlar sizde atıştırın çok doymadan. belki sara hatun kalkar
ahh sara aaaaahhhhhh aç kaldııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk ahhhh saraaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cadıcım aşağıda ismini gördüm nasılsın canım transferin oldumu inşallah herşey yolundadır
cadimmmmmmm hayırlı uğurlu BEBİŞLİ olsunnn inşşşşşşşşşşşşş
ama bize yaz ne olur merak ederiz
ne demek canım tabiki aramıza kabul ederiz bizim topiğimizde herkese yer var
inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin canım menim
aaaaaaametukam gelmiş hoşgelmiş nerelerdesin sen kuzum :26::26::26::26::26::26::26::26:
hadi inşallah yarın bebeklerini alıp gelirsin inşallah dualarımız yarın seninle cadıcım Allah yardımcın olsun
cnmmm inşş bebişin yarın sana kavuşurrrrböyle olursunnn
cadı :
teşekkür ederim. aminnn inşallah... transfer saatinde belli olmuş hadi hayırlısı inşallah bu kez gelir bebeğin. güzel haberlerini bekliyoruz
sara:
canım ben takip edemedim taşındınmı sen? iyiyim ben egede iy,i teyzesi ellerinden öper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?