Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıslar ben bi wc ye gidiyim geliyom
(veya yüznumara, veya tüfekhane, veya abdesthane, veya ayakyolu, veya hela fark etmez)

ne oldu cnm niye kırdı senin odun seni
afedersin odun dedim ama erkeklerin hepsi öyle ya
benim herif dalındann yeni koparılmışş odunnnn haklısınn.tartıştık cnmm ailesi yüzündenn aslında çok nadirdirr ailesi için tartışmam amaaa bu sefer sinirlerimi hoplattılarr
(veya yüznumara, veya tüfekhane, veya abdesthane, veya ayakyolu, veya hela fark etmez)

tüfwk hanemii ilk defa duyuyorummm

yaff annem gitsene patlıcan şimdi..hakikaten ya amma anlamları vrmış...sen hela deseydin biz hemen anlardık zaten

boşver hayatım,çok problemli insalar değillerse idare et,çünkü sen ailesi hakkında bişey diyince kıymetli oluyolar durduk yere...

dolunayy

bende öyle yapıorum zaten.

eşim geçen gün rahatsız olduu sabha kadar uyumadıı.sabah babası onu doktora götürdüki safra kesesinde taş varmışş.kaynanam aradıkii hastanedne çıkıncaa bişze gelsinler ben bakarım oğlumaaa,sen spora gidicenmi dedii eşim eve gelirse gitmem spor ondan önemli dğeil dedimm.neuyse eşim annesi gile gitti yattı bende sporuma gittim ama çok sinir oldum.spordan çıktım bende gittim.şaka yolla ben iyi bakamıyrm yaa güvenemedin galiba anne dedimm.

bugünde şehir dışından gelio yaa kaynanam aradıı bize gelin die bende yokk ben yemek yaptım dedimm halbuki yapmadımm.hıııı bizemi gelir sizemii gelir acabaaa olazsaa gelin yemeğinizi yiyin gidin dedii.bendee sizemi gelri bizemi lafına çok bouldum bilmem artık hangimizi terch eders eoraya gider dedimm.eşimin gidelii 2gün olduu sanki yıllardır görmüoo oğlunıuu.sanki derdii kendine düşmüş.

sizceee sinirlenmekte haklımıyım haksızmıyım

Son düzenleme:
kızlar hepinizi öpiyorummm
iyi tatiller diliyorummm...Pınarcım inşallah hayırlı haberler verirsin Pazartesi
başakçım ve erenaycım nolur ben gelmeden kavga etmeyin...zaten bugün pek giremedim buraya..izleyemedim kavganızı
hepinizi öpüyorumm kankilerimmm Allaha emanet olun.....

merhaba canım sorununu okudumda hee dedim aynı benim kaynana benimkide hep böyle ama benimkinin menfati para ondan böyle yoksaki oglunu sevdiginden degil yani varsa yoksa kaynım birde kızı var karının neyse bende baya dertliyim bu yüzden sen cok haklısın bizlerinde artık bir yuva kurdugumuza inanmak istemiyolar ne demek canım bizemi gelir sana mı geelir sanki sen dıs kapnın mandalısın manyak bu kaynanalar manyak kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı

evet normalde erkekler ailelerine atar tutarlar, ama biz bişi söyleyince kıymetli oluveriyolar:95::95:

tüfwk hanemii ilk defa duyuyorummm
evet cnm tüfekhaneyi eski türk filmlerinde söylerler,kemal sunal ın filmlerinde falan. hiç dikkatini çekmedi galiba

haklısın tatlım. o ne demek öyle bize mi gelir size miAllah Allah çok komik bir cümle. evine gelir yanii.
senin yanına gelecekse bu adam niye evlendi ayyy sinir oluyorum şu harketlere yaaaa

kankiiiiiiiiiiiiiiiii hafta sonu yokmusun koca bir hafta sonu eranayla didişmeden nasıl dururummm

sara ablaaaaaaaaaaaaaaaa sen nerdesin yaaaaaaaaa kahvaltıya sendeydik nolduuuuuuuuuuuu.
huuu komşuuuuuuuuu

merhaba kızlar nasılsınız bu sabah kahvaltıya bendeydiniz biliyorum ama çok işim vardı şimdi çıkmam lazım yine gelince ayrıntılı anlatacam çoooook özür diliyorum kızlar kusura bakmayın nolur başka zaman telafi ederiz.

tmm tatlım müsait olursan gece gel 11 gibi mucuk

saracımmm kolay gelsin

günaydın canım bizde seni cok özlemişiz valla bugun saradaydık kahvaltıda ama ortada yok uyuya kaldı sanırım bizde aclıktan öldük valla

DOLUNAY ne oldu kızz aclıktan bayıldın mı yoksa

gel kuzum ben seni alıyım dısarda yapalım kahvaltıyı Saraya güvendiysek ölürüz aclıktan

ahh sara aaaaahhhhhh aç kaldııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk ahhhh saraaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ahhhh canlarım siz açmı kaldınız kıyamam men size yaaaaa kızlar biliyosunuz taşınma işim var sabahtan beri işlerle uğraşıyorum nete giremedim kusura bakmayın nolur başakcım onu yaparım bunu yaparım demekle olmuyo hani nerde sara demişsin ama tatlım bana cidden haksızlık yapmışsın beni tanıyan arkadaşlarım bilir ben yemek yapmayı hazırlamayı çok severim ve yaparım dersem yaparım ama bu aralar çok yoğunum yani bana güvenen acından ölmez aksine kilo alır bidde ben sözümde dururum evi taşıdıktan sonra size kahvaltı değil öğle ve akşam yemeği hazırlayacam söz.

cadıcım aşağıda ismini gördüm nasılsın canım transferin oldumu inşallah herşey yolundadır

uhuuuuuuuuu ben geldim kizlar ..... simdilik iyim bir sorun yok insalla oyle devam eder ilk 3 gun yatim arada dolastim evin icinde sut ve bal iciyorum vede ananas yiyorum yada meyve suyu yine ananas iciyorum ve ilaclari deysik birsey yapmiyorum .... herseyin hayirlisi canlar .....sizi cok ozledim ama evde kalmiyorum esimin dayisinda kaliyorum ... esim izinde yalniz birakmak istemediler beni

insalla alip gelmisimdir canim ALLAHIN izniyla bu sefer olur

insalla canim ya bizde senin gibi bebislerin fotolarini paylasiriz bizde anne oluruz ALLAHIN IZNIYLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…