sessiz arkadşlarım hepinizi tek tek tanımyorum
daha yeniyim inşallah tanıyıp samimi olacağımm
ev taşıyorum canım eşyalrı toplamak yoruyo
aminn saracım onunda selamları varrr
başak adını gördüm altta geldinmi canımmm
şu anda ne zor şartlarda yazıyorum bilseniz
ekranının yarısı kırık bi laptopta sayfaları
sıkıştırarak okuyup nyazıyomm
haklısın cnm kendi evinimi ALLAH yardımcın olsun kolay gelsin
kaynanana selam söyle canım Allah muhabbetinizi daim etsin
kıyamam çokmu yoruyolar seni iyi olmanıza sevindim canımbu mevsimde taşınmak cidden zor ama ne yapacaksın canım sağlık olsun önemli olan o
iyi geceler zeynepcim ben yorgunum sen nasılsın
tabi kendi evimi canım başkasının evinden banane
evet bugün 10 da cıktım işten ama az kaldı sara teyzesi 1 hafta sonra dogum iznine ayrılacam...
ah cnm ya bak daha bebek gelmeden aranızı bozuyor sıpa. gelince onu bi güzel totosundan ısır..herkese merhaba...
güzel haberler vermek isterdim ama maalesefffff adet oldum(( tedaviyede başladık. 5 günlük klomen ve 2 gün sonra da puregon iğne verdi..... birde orgalutran 0.25 lik bir iğne daha verdi....... moralimmm çokk bozukkkk (((( eşim sinir etti beni. klomeni bugün kullanmam gerekiyordu. eczane onu koymayı unutmuş. o da kontrol etmemiş. o bana ben ona bağırdı... sonra nöbetçi eczenelere baktıkk gitti aldı.... şimdi de vurdu kafayıı yattı...... çıldırmamak elde değilll ((
Dualarınızı eksik etmeyinnnn...
tanışalım ozaman canım ben eda mersindeyim 26 yasındayım 3.5 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptım ve suan üçüncü hamileliğim 30 haftalık hamişşim bi oğlum olacakallah izin verirse darısı tüm isteyenlere....
cnm belki yakınının evidir diye sordum kolay gelsin başka şehiremi taşınıyosun
hepinize iyi geceler kocişim geldi cıkmam lazım biraz onla ilgilenim öpüyorum siziiii.....
amaniiiiiiiiin hamile kaldımmı kalacam mı derken doğuma az kaldı edacım yaaa canım menim Allah bi avazda kurtarsın bacımı yeğenime isim düşündünüzmü
İyi geceler güzel hatunlaaaaaarrrrrrrrr
demekki bu topiği bu saatte açmak lazımmış, tanışmadığımız arkadaşlarda gelmişler. hepinize hayırlı geceler diliyorum. bben yeniyim ev et. sizinle de tanışırız inşallahhh.
erenaycım akşam işten gelince evdeki işlerimi erkenden bitirip 22:00de yattım. ama sırf sana söz verdiğim için saatimi23:00e kurdum ve şimdi uyandım. uykulu bir smile bulamadım yoksa koyacaktım. şu an çok uykum var. belirtmek isterim tatlımmm.
Seninle her ne kadar sanal kanka olsam da, benim için sadece smile lerden ibaret olsan da sana söz verdiğim için kalktım. ben ce ben bu hareketimle onur üyesi olmalıyım
şu anda o kadar sakinimki seninle didişememzaten uykucuğum da var.
happiniziiii seviyorum kıslaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm hani maddi durumunuz iyiydi bbeğim neden kırık laptopu kullanıyosun. bizde iki tane var birini gönderiyimiaminn saracım onunda selamları varrr
başak adını gördüm altta geldinmi canımmm
şu anda ne zor şartlarda yazıyorum bilseniz
ekranının yarısı kırık bi laptopta sayfaları
sıkıştırarak okuyup nyazıyomm
iyi geceler cnmmmmmmmmhepinize iyi geceler kocişim geldi cıkmam lazım biraz onla ilgilenim öpüyorum siziiii.....
evet canım günler cok cabuk geciyor...tatlım oğlumun adı umut olacak allah izin verirse....görüşürüz...
Aleyküm slm tatlım benden de ona çok selam söyle ellerinden öpüyorum.ayy canım benimm
uyusaydın keşke yaaaa
vicdanım sızladıııı
bak kayınannemin sana selamı var
yanımda anlattım sizi gülüyoz şimdi
İyi geceler güzel hatunlaaaaaarrrrrrrrr
demekki bu topiği bu saatte açmak lazımmış, tanışmadığımız arkadaşlarda gelmişler. hepinize hayırlı geceler diliyorum. bben yeniyim ev et. sizinle de tanışırız inşallahhh.
erenaycım akşam işten gelince evdeki işlerimi erkenden bitirip 22:00de yattım. ama sırf sana söz verdiğim için saatimi23:00e kurdum ve şimdi uyandım. uykulu bir smile bulamadım yoksa koyacaktım. şu an çok uykum var. belirtmek isterim tatlımmm.
Seninle her ne kadar sanal kanka olsam da, benim için sadece smile lerden ibaret olsan da sana söz verdiğim için kalktım. ben ce ben bu hareketimle onur üyesi olmalıyım
şu anda o kadar sakinimki seninle didişememzaten uykucuğum da var.
happiniziiii seviyorum kıslaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmm kociş yatacam deyince ansızın çıkmak zorunda kaldım onu yatırdım geldim
evet canım günler cok cabuk geciyor...tatlım oğlumun adı umut olacak allah izin verirse....görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?