Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sessiz arkadşlarım hepinizi tek tek tanımyorum
daha yeniyim inşallah tanıyıp samimi olacağımm

tanışalım ozaman canım ben eda mersindeyim 26 yasındayım 3.5 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptım ve suan üçüncü hamileliğim 30 haftalık hamişşim bi oğlum olacakallah izin verirse darısı tüm isteyenlere....

aleyküm selam canım

neden laptoğun yarısı kırık gözlerine yazık canım

evet bugün 10 da cıktım işten ama az kaldı sara teyzesi 1 hafta sonra dogum iznine ayrılacam...

İyi geceler güzel hatunlaaaaaarrrrrrrrr
demekki bu topiği bu saatte açmak lazımmış, tanışmadığımız arkadaşlarda gelmişler. hepinize hayırlı geceler diliyorum. bben yeniyim ev et. sizinle de tanışırız inşallahhh.
erenaycım akşam işten gelince evdeki işlerimi erkenden bitirip 22:00de yattım. ama sırf sana söz verdiğim için saatimi23:00e kurdum ve şimdi uyandım. uykulu bir smile bulamadım yoksa koyacaktım. şu an çok uykum var. belirtmek isterim tatlımmm.
Seninle her ne kadar sanal kanka olsam da, benim için sadece smile lerden ibaret olsan da sana söz verdiğim için kalktım. ben ce ben bu hareketimle onur üyesi olmalıyım
şu anda o kadar sakinimki seninle didişemem zaten uykucuğum da var.

happiniziiii seviyorum kıslaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet bugün 10 da cıktım işten ama az kaldı sara teyzesi 1 hafta sonra dogum iznine ayrılacam...

amaniiiiiiiiin hamile kaldımmı kalacam mı derken doğuma az kaldı edacım yaaa canım menim Allah bi avazda kurtarsın bacımı yeğenime isim düşündünüzmü

ah cnm ya bak daha bebek gelmeden aranızı bozuyor sıpa. gelince onu bi güzel totosundan ısır..
çıldırmamak elde değil eveyt. neden se erkekler böyle durumlarda rahatça uyuyabiliyorlar. gamsızlar. zaten anca kafayı vurup yatmayı bilirlerr:95::95::95::95:

bende 24 yaşındayım
6 yıllık evliiyimm
2006 yılında 20 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim
o zamandan beridir sabırla bebeğimi bekliyomm

amaniiiiiiiiin hamile kaldımmı kalacam mı derken doğuma az kaldı edacım yaaa canım menim Allah bi avazda kurtarsın bacımı yeğenime isim düşündünüzmü

evet canım günler cok cabuk geciyor...tatlım oğlumun adı umut olacak allah izin verirse....görüşürüz...

ayy canım benimm
uyusaydın keşke yaaaa
vicdanım sızladıııı
bak kayınannemin sana selamı var
yanımda anlattım sizi gülüyoz şimdi

cnm hani maddi durumunuz iyiydi bbeğim neden kırık laptopu kullanıyosun. bizde iki tane var birini gönderiyimi:126::126::126:

hepinize iyi geceler kocişim geldi cıkmam lazım biraz onla ilgilenim öpüyorum siziiii.....
iyi geceler cnmmmmmmmm

ayy canım benimm
uyusaydın keşke yaaaa
vicdanım sızladıııı
bak kayınannemin sana selamı var
yanımda anlattım sizi gülüyoz şimdi
Aleyküm slm tatlım benden de ona çok selam söyle ellerinden öpüyorum.
keşkem benim kocamıda o doğursaydı da benim kaynanam da o olsaydı. aman o zaman seninle elti olurduk.:83::83::83:
neysssseee vazgeçtimmmmm

sen çok yaşa emi başakcım seni çok sevdim men yaaaa

ben geldimmm kociş yatacam deyince ansızın çıkmak zorunda kaldım onu yatırdım geldim

hoşgeldin canım menim

evet canım günler cok cabuk geciyor...tatlım oğlumun adı umut olacak allah izin verirse....görüşürüz...

adıyla büyüsün yeğenimiz hepimizin umudu olsun umut yeğenimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…