hoş buldum cnm hem de çok hoş buldum.
Canım inşallah Rabbim bu kez nasip eder. O herşeyin en iyisini bilir herşeyde bir hikmet var. biz üzerimize düşen görevi yapmakla yükümlüyüz gerisi Allah'ın takdiri. İnşallah bu kez olurrr.............
ablacm tamam tamam üzülme ben şaka yaptım zaten.biliyorum seni eski kızlare kadar iyi tanımıyorum ama senin ne kadar iyi yürekli olduğunu burdan hissedebiliyorum ve görüyorum. seni seviyorumahhhh canlarım siz açmı kaldınız kıyamam men size yaaaaa kızlar biliyosunuz taşınma işim var sabahtan beri işlerle uğraşıyorum nete giremedim kusura bakmayın nolur başakcım onu yaparım bunu yaparım demekle olmuyo hani nerde sara demişsin ama tatlım bana cidden haksızlık yapmışsınbeni tanıyan arkadaşlarım bilir ben yemek yapmayı hazırlamayı çok severim ve yaparım dersem yaparım ama bu aralar çok yoğunum yani bana güvenen acından ölmez aksine kilo alır bidde ben sözümde dururum evi taşıdıktan sonra size kahvaltı değil öğle ve akşam yemeği hazırlayacam söz.
hayırlı cumalar
yeni arkadaşlar gelmiş sanırım,hepiniz hoş geldiniz.
ece cim çok sevindim canım,rabbim sağlıcakla doğurmayı nasib etsin.
hayırlı cumalar caanımmmm tşkr ederim caanımm aminnn inşallahhh darısı tümm isteyenleree inşallahhh
cuma satindeyiz rabbim tüm dualrımız kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş rabbim hepimizn gönlünden geçeniii nasip etsin inşşşşşşşşşş
tamam canımmmm
kızlar bende çıktımmm bıdıka gidecem özledim sıpayı kaç gündür görmedimmm
kızlar herkese hayırlı cumalar rabbim hepinizin gönlünden geceni nasip etsin...
kardelencin ececim nasılsınız mercimekleriniz nasıllar...
yeni gelen arkadaşlar maşallah topiğimizi senlendirmişler hoşgeldiniz kızlar...
ben geldim kızlarrr.
yürüyüşümü ve platesimi yaptım duşumuda aldımmmmm geldimmm
karnımm çokkk aççççama sıpam içinnn dayanacammmm
tünaydınnnnnn
hnımlar bana günaydın demek nasip olmıcak herheldeeee
nassınız geçmişi okudum beni anmamışsınızzz?????
selam herkese merhaba kızlar ne var ne yokk
canım ya benimki ansızın olan bişi ekimin 10 da başladık 4 emriyo konuldu şuan kaçı tuttu belli degil ben ikiz istiyorum inşallahh ikizdir degilsede rabbim olan yavruma saglık sıhhat versin
haftaya adetim var..nasılsa ozaman anlarım:)
hani adete kadar batma şişme oluyormu diye sormuştum ama sanırım belirti göstermiyor..
eee ozman benim içinde bi ümit var:)
dolunayy
bende öyle yapıorum zaten.
eşim geçen gün rahatsız olduu sabha kadar uyumadıı.sabah babası onu doktora götürdüki safra kesesinde taş varmışş.kaynanam aradıkii hastanedne çıkıncaa bişze gelsinler ben bakarım oğlumaaa,sen spora gidicenmi dedii eşim eve gelirse gitmem spor ondan önemli dğeil dedimm.neuyse eşim annesi gile gitti yattı bende sporuma gittim ama çok sinir oldum.spordan çıktım bende gittim.şaka yolla ben iyi bakamıyrm yaa güvenemedin galiba anne dedimm.
bugünde şehir dışından gelio yaa kaynanam aradıı bize gelin die bende yokk ben yemek yaptım dedimm halbuki yapmadımm.hıııı bizemi gelir sizemii gelir acabaaa olazsaa gelin yemeğinizi yiyin gidin dedii.bendee sizemi gelri bizemi lafına çok bouldum bilmem artık hangimizi terch eders eoraya gider dedimm.eşimin gidelii 2gün olduu sanki yıllardır görmüoo oğlunıuu.sanki derdii kendine düşmüş.
sizceee sinirlenmekte haklımıyım haksızmıyım
herkese merhaba...
güzel haberler vermek isterdim ama maalesefffff adet oldum(( tedaviyede başladık. 5 günlük klomen ve 2 gün sonra da puregon iğne verdi..... birde orgalutran 0.25 lik bir iğne daha verdi....... moralimmm çokk bozukkkk (((( eşim sinir etti beni. klomeni bugün kullanmam gerekiyordu. eczane onu koymayı unutmuş. o da kontrol etmemiş. o bana ben ona bağırdı... sonra nöbetçi eczenelere baktıkk gitti aldı.... şimdi de vurdu kafayıı yattı...... çıldırmamak elde değilll ((
Dualarınızı eksik etmeyinnnn...
uhuuuuuuuuu ben geldim kizlar ..... simdilik iyim bir sorun yok insalla oyle devam eder ilk 3 gun yatim arada dolastim evin icinde sut ve bal iciyorum vede ananas yiyorum yada meyve suyu yine ananas iciyorum ve ilaclari deysik birsey yapmiyorum .... herseyin hayirlisi canlar .....sizi cok ozledim ama evde kalmiyorum esimin dayisinda kaliyorum ... esim izinde yalniz birakmak istemediler beni
uhuuuuuuuuu ben geldim kizlar ..... simdilik iyim bir sorun yok insalla oyle devam eder ilk 3 gun yatim arada dolastim evin icinde sut ve bal iciyorum vede ananas yiyorum yada meyve suyu yine ananas iciyorum ve ilaclari deysik birsey yapmiyorum .... herseyin hayirlisi canlar .....sizi cok ozledim ama evde kalmiyorum esimin dayisinda kaliyorum ... esim izinde yalniz birakmak istemediler beni
ablacm tamam tamam üzülme ben şaka yaptım zaten.biliyorum seni eski kızlare kadar iyi tanımıyorum ama senin ne kadar iyi yürekli olduğunu burdan hissedebiliyorum ve görüyorum. seni seviyorum
ölümüne kankayıss
hayırlı akşamlarr bacılar nasılsınız saracım taşşınacakmışsın kolay gelsin canım çok zor ya taşınmak ev toplamak bide geri onu gittigin yerde sermek allah kolaylık versin canım
sağol canım evet ya çok zor ama mecbur olunca ne yapacaksın canım inanki çok yoruluyorum biliyomusun dün gece laptopun başında uyuyakalmışım sana yazıyodum en son bi baktım eşim hadi kalk yatağında uyu diye kaldırıyo beni
kızlar ben geldimmm
kayınannemle oturuyozz oda yanımda
sizi az çatlatayım dedimm dee
başak ben bekliyorummm
sen gel de şenlenelimmm
slm kızlar ben geldim ama cok yorgunum bi slm vereyim dedim nasılsınız saracım bende bebişimde cok iyiyiz allaha şükür sen nasılsın allah kolaylık versin canım tasınmak cok zor bide bu mevsimde daha zor....
iyi geceler nasılsınız
kaynanana selam söyle canım Allah muhabbetinizi daim etsin
kıyamam çokmu yoruyolar seni iyi olmanıza sevindim canımbu mevsimde taşınmak cidden zor ama ne yapacaksın canım sağlık olsun önemli olan o
iyi geceler zeynepcim ben yorgunum sen nasılsın
ben iyiyim çok şükür neden yorgunsunki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?