Sabırla Bebeğini Bekleyenler

INSALLA canim ALLAH istiyen herkeze en kisa zamanda nasip eder hepimiz boyle oluruz

yeni gelen arkadaslara hos geldiniz insalla burda bizimle birlikte sabirla bebisleri bekleriz ve en kisa zamanda bebisler gelir bizi fazla bekletmeden

ablacm tamam tamam üzülme ben şaka yaptım zaten.biliyorum seni eski kızlare kadar iyi tanımıyorum ama senin ne kadar iyi yürekli olduğunu burdan hissedebiliyorum ve görüyorum. seni seviyorum
ölümüne kankayıss

herkese merhaba...

güzel haberler vermek isterdim ama maalesefffff adet oldum (( tedaviyede başladık. 5 günlük klomen ve 2 gün sonra da puregon iğne verdi..... birde orgalutran 0.25 lik bir iğne daha verdi....... moralimmm çokk bozukkkk (((( eşim sinir etti beni. klomeni bugün kullanmam gerekiyordu. eczane onu koymayı unutmuş. o da kontrol etmemiş. o bana ben ona bağırdı... sonra nöbetçi eczenelere baktıkk gitti aldı.... şimdi de vurdu kafayıı yattı...... çıldırmamak elde değilll ((

Dualarınızı eksik etmeyinnnn...

hayırlı cumalar
yeni arkadaşlar gelmiş sanırım,hepiniz hoş geldiniz.
ece cim çok sevindim canım,rabbim sağlıcakla doğurmayı nasib etsin.

kardelenim nerelerdesin sen nasılsın bebişin nasıl

hayırlı cumalar caanımmmm tşkr ederim caanımm aminnn inşallahhh darısı tümm isteyenleree inşallahhh

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ececim

cuma satindeyiz rabbim tüm dualrımız kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş rabbim hepimizn gönlünden geçeniii nasip etsin inşşşşşşşşşş

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yeteriiiiim

tamam canımmmm
kızlar bende çıktımmm bıdıka gidecem özledim sıpayı kaç gündür görmedimmm

benim içinde öp yeğenini canım

edacım nasılsın canım bebeğin nasıl tatlı bacım

ben geldim kızlarrr.
yürüyüşümü ve platesimi yaptım duşumuda aldımmmmm geldimmm

karnımm çokkk aççççama sıpam içinnn dayanacammmm

eferrim sana tempo tempo bir iki bir iki

tünaydınnnnnn
hnımlar bana günaydın demek nasip olmıcak herheldeeee
nassınız geçmişi okudum beni anmamışsınızzz?????

erenaycım seni anmamak unutmamak olur sensiz olmaz tızım

selam herkese merhaba kızlar ne var ne yokk

merhaba pınarcım nasılsın

canım ya benimki ansızın olan bişi ekimin 10 da başladık 4 emriyo konuldu şuan kaçı tuttu belli degil ben ikiz istiyorum inşallahh ikizdir degilsede rabbim olan yavruma saglık sıhhat versin

ececim inşallah ikizlerin olur canım

haftaya adetim var..nasılsa ozaman anlarım:)
hani adete kadar batma şişme oluyormu diye sormuştum ama sanırım belirti göstermiyor..
eee ozman benim içinde bi ümit var:)

ümit hep var dolunaycım inşallah hamilesindir azıcık daha sabır ha

üzülme maonyam inanki değmez kaynanaların genel huyudur oğullarını paylaşamazlar ama bilmedikleri bişey var oğulları artık bizim heheheheeeeee sizin ev dediği yerde eşinle senin mutluluk yuvanız canım tamam mı böyle düşün ve gerisini boş ver

leylicim üzülme canım bak yeni tedaviye başlamışsın üzülmek sinirlenmek iyi gelmez şimdi stresli olman çok doğal ama bu süreci ne kadar sakin yaşarsan o kadar güzel olur herşey inşllah tedavin olumlu sonuçlanır ve bu sefer bebişlerin gelir canım dualarım seninle

canımm inşallahh rabbim gönlüne göre verirr inşallahh emegini boşa çıkartmazz

cadıcım herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah bebişlerin seninledir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz hepimiz

Son düzenleme:
hayırlı akşamlarr bacılar nasılsınız saracım taşşınacakmışsın kolay gelsin canım çok zor ya taşınmak ev toplamak bide geri onu gittigin yerde sermek allah kolaylık versin canım

hayırlı akşamlarr bacılar nasılsınız saracım taşşınacakmışsın kolay gelsin canım çok zor ya taşınmak ev toplamak bide geri onu gittigin yerde sermek allah kolaylık versin canım

sağol canım evet ya çok zor ama mecbur olunca ne yapacaksın canım inanki çok yoruluyorum biliyomusun dün gece laptopun başında uyuyakalmışım sana yazıyodum en son bi baktım eşim hadi kalk yatağında uyu diye kaldırıyo beni

ayy canımmm allah kolaylık versin evet zor bilmezmiyimm kiracılıgı yaşadım

kızlar ben geldimmm
kayınannemle oturuyozz oda yanımda
sizi az çatlatayım dedimm dee
başak ben bekliyorummm
sen gel de şenlenelimmm

slm kızlar ben geldim ama cok yorgunum bi slm vereyim dedim nasılsınız saracım bende bebişimde cok iyiyiz allaha şükür sen nasılsın allah kolaylık versin canım tasınmak cok zor bide bu mevsimde daha zor....

kızlar ben geldimmm
kayınannemle oturuyozz oda yanımda
sizi az çatlatayım dedimm dee
başak ben bekliyorummm
sen gel de şenlenelimmm

kaynanana selam söyle canım Allah muhabbetinizi daim etsin

slm kızlar ben geldim ama cok yorgunum bi slm vereyim dedim nasılsınız saracım bende bebişimde cok iyiyiz allaha şükür sen nasılsın allah kolaylık versin canım tasınmak cok zor bide bu mevsimde daha zor....

kıyamam çokmu yoruyolar seni iyi olmanıza sevindim canımbu mevsimde taşınmak cidden zor ama ne yapacaksın canım sağlık olsun önemli olan o

iyi geceler nasılsınız

iyi geceler zeynepcim ben yorgunum sen nasılsın

Son düzenleme:

ben iyiyim çok şükür neden yorgunsunki ?

aminn saracım onunda selamları varrr

başak adını gördüm altta geldinmi canımmm
şu anda ne zor şartlarda yazıyorum bilseniz
ekranının yarısı kırık bi laptopta sayfaları
sıkıştırarak okuyup nyazıyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…