Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sara abla ışıkın yanıyo ama yoksun burda. dur bakiim sara abla nerdey miiiiiişşşşşşşşşşşş..
aaa ateş ölçme topiğinee gitmişşşş

hoş geldiniz,iyiki geldiniz,güzel oldu böyle,baya bi sessiz kaldıydı buralar.
çok şükür canım,darısı tüm bekleyenlere.
evet canım,hiç olmaz dediğim ayda,hiç dikkat etmediğim zamanlarda geldi,oysa ki 47 ay,ya varsa diye adetime son bi hafta kala kıpırdamazdım,kocamı yanıma yaklaştırmazdım ya varsa diye,ama hepsi boşunaymış,stres engel olmuş bize.
ama şu var ki kısmeti gelmeden o stresten de kurtulunmuyo.
kardeleeeeeeennnnn maonyaaaaaaaaaaaaaaa neden yasmıyonuzz yaaaa:84::84::84::84:
sevmiyonuz mu biziiiiiii
canım ben sayfayı açtım,geçmişe bakıyodum birden midem fenalaştı,sonra da hiç iyi olamadım dün,tüm günüm lavabo önlerinde geçti(hamdolsun bu günümüze)
pc yide fişten çekerek kapattım,kusura bakma olar mı?
uhuhuuuuuu,cadıııııı,inşallah herşey çok güzel olur canım,pozitif sonuçlar al inşallah.
leyliko erkekler malesef tedavi sürecinde bizim kadar hassas,bizim kadar duyarlı olamıyolar,anlamıyolar bazı şeyleri,o yüzden sen kendi stresinle başbaşa kalmamak için,en iyisi onu umursamıcaksın.
rabbim tüm tedavide olanların,tüm bebek isteyenlerin ve bekleyenlerin yardımcısı olsun.
saracım,bayramdan sonra annemlerde kaldım baya bi,dün anca açabildim pc yi ama o da yarım kaldı.
kız sizin tayin işlemi gerçekleşeli baya oldu,hala izinde misiniz,yoksa eşin gitti falan mı
bak komşuluğa çok geç kalıyon,haberin olsun
sessiz arkadşlarım hepinizi tek tek tanımyorum
daha yeniyim inşallah tanıyıp samimi olacağımm

tanışır kaynaşır,olmazsa didişirizde canım
hoş geldin tekrardan.

ara abla sen ateş tablosu oluşturmaktan anlıyormuşsun sana ölçümlerimi yazsam benim de tablomu oluşturur musun lütfen valla beceremiyorum ben.

evet çok haklısın stres çok engel oluyor. ama bizim bayanlar bu stresi bir türlü yenemiyorlar. Rabbim hepimize streslerimizi yenmeyi, endişelenmeden tasalanmadan bu yola devam etmemizi nasib etsin. Aslında Yüce Rabbim diyor zaten bana bıraksanız herşey kolay olacak diyor ama biz O'na bırakmak yerine tırnaklarımızı yiyoruz:18::18::18:.
ne zaman öğrenicez Allah' a sığınmayı ahh ahhhh

amiiiiin başakcım amiiiinnnn.
rabbim isyanlardan korusun ayrıca bizleri.

günaydınnnn canımcııııııımmmmmmmmmmmm sana da mutlu hafta sonlarıııı!!!! sara abla sen de gece oynuyosun sabah oynuyosun maaşallah ne bu enerjiii

sara abla ışıkın yanıyo ama yoksun burda. dur bakiim sara abla nerdey miiiiiişşşşşşşşşşşş..
aaa ateş ölçme topiğinee gitmişşşş

dedektif başak

sara abla sen ateş tablosu oluşturmaktan anlıyormuşsun sana ölçümlerimi yazsam benim de tablomu oluşturur musun lütfen valla beceremiyorum ben.

canım fertility friend sitesine üye olmayı bende beceremiyodum bi arkadaşım yaptı benim yerime ama sen ateş ölçşümlerini buraya yazarsan seve seve elimden geldiğince yorumlarım canım menim.

canım eşimin tayini benim tayinim derken bu saati bulduk ei topladım az kaldı geliyorum komşuluğuna

canım fertility friend sitesine üye olmayı bende beceremiyodum bi arkadaşım yaptı benim yerime ama sen ateş ölçşümlerini buraya yazarsan seve seve elimden geldiğince yorumlarım canım menim.
ben de beceremedim ne hikmetse
kızlar çatır çatır yapıyolar tablolarını
ben de en sonunda vazgeçtim tablo yapmaktan. sadece not alıyorum ateşlerimi.
şimdiye kadar aldığımla sanırım daha yumurtlamadım. zaten buraya yazcam tablomu kızlar yorumlıycaklar inşallahhh. hepinizden bekliyorum yorumlar

hadi yaz bekliyorum ateş tablonu

reglin 7. günü---36.4°
reglin 8. günü---36.2°
reglin 9. günü---36.4°
reglin 10. günü---36.6°
reglin 11. günü---36.4°
reglin 12. günü---36.4°
reglin 13. günü---36.6°
reglin 14. günü---36.6°

YAZDIM CANIMCIM DAHA YUMURTLAMADIM DİMİ:44::44::44::44:

tatlım ateşini her gün aynı saatte ve dil altından ölçüyosun dimi

yazdığın derecelere göre yarında yüksekde çıkarsa ateşin bence 12.gün yumurtlamış gibi görünüyo ama buna yarınki ateşin ve akıntı durumun karar verecek uzayan akıntın varmı:26::26::26::26::26::26:

hergün aynı saatte ölçüyorum dil altından evet. işe gitmek için kalkıyorum ya uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ölçüyorum.
12. gün yumurtlamış olsam bariz bir düşüş ve ardından yükseliş olmaz mıydı??:44::44::44:bilmiyorum aslında batımdan 14 gün geriye sayıyorum reglimin 16. gününe denk geliyor. belki de daha yumurtlamadım diyorum. ne dersin

sakın geç kalma erken geeeelll,sakın geç kalma erken gelllll

slmmm.bugün burda çok yağmur varr.canımda nedense çok sıkkın.normalde eşimle her cmrts gezerdik ama ben bugünn hiç çıkmak istemiyrmm.bedenimi çok yorgun hissediyrmm

az önce öğrendiğim bi ahber beni dahada kötü etti.allah herkese çok versin ama içinde bizede versinn.ben ne yaptım kader sana dedittirdii.

temmuzun ortasında kuzenim evlendii eşi 1.ay adet oldu 2 ay egbe kaldıı.çok sevindimmm.çünkü o kuzenimi ve yetzemi çok severimm.Allah benim kadar sizi uğraştırmasın die hep dua ettim gerek içimden gerek yüzlerinee.

ama biri vardikiii o bana çok acı veriyorduu.dayımın hanımı.kocaman kadın benlee uğraşıodu.her gördüğüde allah para verecene evlat evrsinn evlatsızlık çok zor.sorun sendemii eşindemii die beni depresyına sokarrrdıı.ona çok ahh ettim.ben etmedimm içim etti resmen.benden 2yıl sonra kızı evlendi.allah kzınada yaşatsın dedimm.çünküü benii çok eziodu.bakalım allah vermiosa nasıl olacakmış oda görsün dedim kzıı evlendi 3ay sonra gebe kaldı doğum bile yaptı.ekim ayında oğlu evlendi gelini şimdi hamileymiş.demekki dedim ben kötüymüşüm.bişey yapmışımkii cezasını çekiyrmmmşimdii bu gelinlerin gebe kaldını duyan kaynanam bana daha çok yüklenecekkkk

tatlım illede bariz bir düşüş ve yükselik olması şart değil 36,4 ten 36,6 ya çıkmış dediğim gibi yarında yükselirse 14.gün yumurtaldın diyebiliriz canım tamam mı regl gününe takılma bazen küçük sekmeler olabiliyo sen çalışmalarını sıkı tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…