hoşgeldinnn maonyaaaaaa:)ne getirdin kız bizeeeee:)
şöyle kuru patsa falan olsa çayla iyi giderdi
Pınarım Allah bir ömür boyu sağlıkla mutlulukla geçim versin..
bi yastıkta kocayın emi:)
en fazla 1 sene içinde evliliğiniz rayına oturur canım,ama sen yinede korunma bence
zaten bebiş kendi gelmek isteyince geliyo,sen düşünme:)
(kızı zorla hamile bırakçaz)
inşallah canım en kısa sürede hamile haberini alırız:)
ne tedavisi canım?biraz anlatırmısın?
burayı geçen hafta keşfettim ama sanki yıllardır burdayım:)
inşallah ilk heyecanlarımızı burda paylaşmak nasip olur:)
hepimiz hamile kalalım yaaaaaaa
hoşbulduk kızlarr.senn niee gülüon kızzz
nasılsınn cadıcımm.sonucunu ne zmn öğreneceksin
sevincimden yeni konlar olucak yeni kişiler geldi canım ondann
iyim canim ... 26 kasim test yapmam gerekiyo ama hafta sonu oldugu icin pazartesiye kalcak .... tabi bir sorun cikmasa ..... sen nasilsin canim neler yapiyorsun
iyitanısalım kaynasalımm biz yeniler olarak baya kaynastık
slm cnm kaynaşalım lütfeeenn sık sık geelllselam kizlar nasilsiniz
baya şırıl şırıl oldu tatlım dileklerin için sağoltamam sen tüfekhane diyince anladık,daha önce izah etmiştin ya
ee nediyelim şırıl şırıl bereketli olsun:):):)
yovarya ben hamile kalayım başakta kalır kıskançlığındannnn
bu neyaa varya bu benle aynı gün doğurur kesinnn
inşallah ama ben doktora gtmedikçe sıraya giremem beni pas geçinn
hoş geldinnn bebişiiiiiiimmmmmm nasılsın cnmçıtırlarr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm bir evlilik en az 2yılda otururmş. o da çiftin çabasına göre. bence erken annem. sen sal gitsin boşveeeerrrr1.5yıl oldu bebişim:123:
kızım 6yıl olmuş bu ne rahatlık. eeeee ne olacaktı toto kocaman, kaldırıpta götüremiyo koca toto yuyok canım gitmek istemiyoooo
bi başlayınca hergün gitmek gerekiyo
kendimi hazırlıyommm
artık ha cesaret dediğim gün gitçemmmmm
bakalım neler yumurtlıcamm yumurta olmayacağı kesinde
amin amin amin amin amininşallah canım en kısa sürede hamile haberini alırız:)
ne tedavisi canım?biraz anlatırmısın?
burayı geçen hafta keşfettim ama sanki yıllardır burdayım:)
inşallah ilk heyecanlarımızı burda paylaşmak nasip olur:)
hepimiz hamile kalalım yaaaaaaa
ay ben sütlaç alırım nnooooolllllllurrrrrdolunaycımm evde hazırda fıstıklı kurabiyee vee sütlaç varrr olurmuu
ben bi 15 dk kaçıyomm poğaçalarımı fırına vereyim kii balon oldular patlıcaklarrrr......................
taze taze ikram ederim sizede
aman hemen de hava at poğaçaları balon olmuşmuşmuşmuşof of of pöfür pöfür pamuk mubarek hamurrr
canınız çektimi he
herkese var başaka yokkkkkkkk
onun da totosu büyür sonra neme lazımmm
tup bebek tedavisi 14 kasim transverim oldu bekliyorum bakalim ne olucak ......... evet burda herkez herseyini paylasir cevremize anlatamadimiz seyleri burda paylasiyoruz .... aramizda olmana cok sevindim
of of of pöfür pöfür pamuk mubarek hamurrr
canınız çektimi he
herkese var başaka yokkkkkkkk
onun da totosu büyür sonra neme lazımmm
bakalım canım hayırlısı annem de gecen diyoki sen önümüzdeki ay hamile kalırsın diyo cünkü bende senin gibi oldum diyo reglilerinin günleri kısalmaya baslamıs hamile kalmıs annemde benimde 2aydır 3gün oluyorum bakalım hayırlısı artık nezaman gelmek isterse ozaman gelsin artık diyorumm
tanisalim canim 33 yasindayim 8 yildir evliyim ve son 3 yildir bebek istiyoruz bir suru testen sonra tup bebek karari alndi 1 yildir onunla urasiyorum 6 defa denedim olmadi bu 7 ci ilk defa iki embriyo transver etiler 14 kasim transverim oldu ve beklemedeyim simdilik hersey yolunda bir sorun yok insallada oyle devam eder ........... ve anne olmak istiyorum
tanisalim canim 33 yasindayim 8 yildir evliyim ve son 3 yildir bebek istiyoruz bir suru testen sonra tup bebek karari alndi 1 yildir onunla urasiyorum 6 defa denedim olmadi bu 7 ci ilk defa iki embriyo transver etiler 14 kasim transverim oldu ve beklemedeyim simdilik hersey yolunda bir sorun yok insallada oyle devam eder ........... ve anne olmak istiyorum
slm cnm kaynaşalım lütfeeenn sık sık geelll
baya şırıl şırıl oldu tatlım dileklerin için sağol
yo
diyorum ya anacım sana inat 2.5 yıldır yapamadığımı yaparım. hele sen bi şu topikte "hamileyim kızlar" de, o gece hamile kalırım
hoş geldinnn bebişiiiiiiimmmmmm nasılsın cnm
cnm bir evlilik en az 2yılda otururmş. o da çiftin çabasına göre. bence erken annem. sen sal gitsin boşveeeerrrr
kızım 6yıl olmuş bu ne rahatlık. eeeee ne olacaktı toto kocaman, kaldırıpta götüremiyo koca toto yu
amin amin amin amin amin
ay ben sütlaç alırım nnooooolllllllurrrrr
aman hemen de hava at poğaçaları balon olmuşmuşmuşmuş
allahım inşş bebişin sneinledirrrr cadıcımmm.ben napayım genetik test istedi ya doktor yrn hastaneye gidicem sonuç çıkmıştır şimdiyee.inşş bi yıkımla daha karşılaşmammm dua edin kızlarr ltfnn sonucum güzrl çıksın
cnm bu tüp bebek nasıl oluyo biraz anlatır mısın? kocanın yapamadığını mı yapıyolar, spermi yumurtaya mı aşılıyolar:44::44::44:tup bebek tedavisi 14 kasim transverim oldu bekliyorum bakalim ne olucak ......... evet burda herkez herseyini paylasir cevremize anlatamadimiz seyleri burda paylasiyoruz .... aramizda olmana cok sevindim
evet cnm haklısın biraz geciktim. şırıl şırıl olunca uzun sürdü biraz. 1 aylık yaptım galibabaşak bi ayakyoluna kadar gitti afedersiniz ama hala dönmedi...
hakkında arama kurtarma emri çıkartalım mı?merak ettim
yaff kızlar biz niye kendi aramızda liste yapmıyoruz?
sat,bat ları falan?
sen yapacaksan ben şimdi diyeyimde bekleme"hamileyim başakk"
bak dedim, sen de bu ay hamile kalmazsannn............
sen kendi totona bak seninki küçük te nolduuuuu
benim bececremediğim neyi becerdinn???? hı hı??
seni tembel karuuuuuu
kaynanan ssenle aynı evde nasıl yaşıyoooo
yazık kadına beeee
slm cnm kaynaşalım lütfeeenn sık sık geelll
baya şırıl şırıl oldu tatlım dileklerin için sağol
yo
diyorum ya anacım sana inat 2.5 yıldır yapamadığımı yaparım. hele sen bi şu topikte "hamileyim kızlar" de, o gece hamile kalırım
hoş geldinnn bebişiiiiiiimmmmmm nasılsın cnm
cnm bir evlilik en az 2yılda otururmş. o da çiftin çabasına göre. bence erken annem. sen sal gitsin boşveeeerrrr
kızım 6yıl olmuş bu ne rahatlık. eeeee ne olacaktı toto kocaman, kaldırıpta götüremiyo koca toto yu
amin amin amin amin amin
ay ben sütlaç alırım nnooooolllllllurrrrr
aman hemen de hava at poğaçaları balon olmuşmuşmuşmuş
bende aranızda olduğum için çok mutluyum
inşallah herşey yolunda giderde bebişine kavuşursun:)
ikiz olma ihtimali varmı peki?genelde öyle duyuyoruz...
yok canımız çekmedi..o mis gibi poğaça kokusunu hayal etmedik
şaka şaka:)ellerine sağlık kesin çok güzel olacak:)artık komşularına ikram edersin:)
başak bi ayakyoluna kadar gitti afedersiniz ama hala dönmedi...
hakkında arama kurtarma emri çıkartalım mı?merak ettim
hayılrısı ne zmansa o zman gelsin bebeişlerimiz:)biz müsatitizzzz yanii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?