valla sinekten bile yağ çıkarıyoruz yaff:)
dün yaptğım testi yanımda gezdiriyorum,az önce tuvalette bidaha baktım:)
çokmu salağım ben
kıyamam oyyy yok annem yok neden salak olasın.. bak ben de elimde gezdiririm diye test yapmıyommm
erenay hatun sen de mi yumurtlayamıyon???yyaaa uzaktan çemkirmeyle olmuyo dimiiiiii
ayrıca ateşli çalışmalar hep var da gebelik yokk bende
doktora gitmezsem tık da yokkkkkkkk
kendimizi muhteşem 4lü olaraktan ilan ediyorum:)
erenay ve başak peşpeşe hamile kalacak hee:)sırf inat olsun diye birbirlerinehadi inşallah siz hamiş kalında gerisi önemli değil..
Pınarcımda benden 1ay sonra hamile kalacak sıra var:)ablasına saygısından dolayı
aşk olsn bebişim neden kızalımzaten çocuk yapmak marifet değil bence. doğru zamanda,hazır olunduğu zaman, ona güzel bir ortam hazırlandığı zaman yapmak gerek bebeği de.
bak bence sen bebeği kafandan çıkar, ama korunma. rahat ol, bence kendi kendine gelsin ne dersin.
dolunay canım öyle düsünme bir umut diye merak ediyoruz yapma kendini yıpratma canımm bak hersey yoluna giricek biras daha sabretmelisin reglinde yaklasıyo bekle bakalım bekle demesi kolay diliyorum ama elden birsey gelmiyo o tatlı canını sıkma olurmu
erenay ve başak peşpeşe hamile kalacak hee:)sırf inat olsun diye birbirlerinehadi inşallah siz hamiş kalında gerisi önemli değil..
Pınarcımda benden 1ay sonra hamile kalacak sıra var:)ablasına saygısından dolayı
cnm senin test silik mi çkmştıelinde gezdirmek önemli değilde yeğeeeeeeen
elinde patlaması işte bu çok fenaaaa
neyse şurda adetime ne kaldı biraz daha sabır ediyimde..
hayırlısıyla bu sefer elimde patlamasın
aynen öyle canım hepiniz kalında ben sona kalıyım razıyımm
cnm senin test silik mi çkmştı
bebeiş fikrine neden ara vermek istedin tatlım?
hamiş kaldım kalmadım stresinden mi?yoksa özel mi?
kaç yıllık evliydin sen cnmhem strestenn hemde bilmiyorum yaa esimin son zaman yaptıkları cok hayal kırıklıgına ugradım biras daha zamanı var gibi geliyo nedense bana evliligimin tam oturmadıgını düsünüyorumm.....
hem strestenn hemde bilmiyorum yaa esimin son zaman yaptıkları cok hayal kırıklıgına ugradım biras daha zamanı var gibi geliyo nedense bana evliligimin tam oturmadıgını düsünüyorumm.....
bi kaç gün daha bekle bakalım dolunaycımm sakin ol tatlım biraz daha sabırrrrr
selam kizlar nasilsiniz
kıslar tişim geldi ben tüfekhaneye gidiyom. bi koşu yapıp geliyim bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?