Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kolay hamile kalma

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya dokuz-on adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Alıntıdır.

saol cnmmmm.az önceee gördüm daha

sen hamileymşsinnn cnm hayırlı olsunn.allahım kucağına almayı naisp etsin.

SİZDE SORUN NEYDİ KAÇ YIL SONRA GELDİ BEBEİŞİN

evet canım Rabbim sizlerede nasip etsin...ben 1,5 yıllık evliyim..Rabbim şükürler olsunki fazla aratmadı..güzel duaların içinde amin diyorum tatlım...benim strese bağlı prolaktinim(süt hormonu) yükseliyordu bu durum adet gecikmesine neden olduğu için bebiş gelmesini engelliyordu..3 aylık tedavinin ardından doğal yolla yavruma kavuştum nihayet...sizde ne sorun var canım?inşallah sizlerde kavuşursunuz meleklerinize benim gibi...

Son düzenleme:
var cnm sorun burda 2 kez paylaştımm biraz uzun yazdım cevapları takip edersen bulabilirsin profilimden bak.

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız?fikir verin bana şekerler...

benim akşamdan kalma kuru fasulyem var onu yiycezzza

benimde varda biraz yanına ne yapsam..az fasulye az pilavım var canım ya...bibermi kızartsam şöyle domates soslu yoğurtlu.ohhhhhhhhhhh mis... obur leyloş huzurlarınızda...bugün sağlık ocağında hemşire tarttı beni 60 kilo çıktı dedim imkansız ben 58 dim..eve gidince bir daha tartılam..ayakkabılarım sadece 1 kilo var dedim...

leyloş ben fırında sebze ve zeytinyağlı yeşil biber dolması yaptım.yanınada yoğurt.

kısım senin adını boş yere dolmacı sara koymadım ben...Allah iyiliğini versin emi... canım kuru biber ve patlıcan dolması istiyor ya...olsa bir tabak yerim yoğurtlu yoğurtlu...annem gelirse ona yaptırırım...annemin kurutma biber patlıcanları var hersene kurutur...oh mis... ben ne yapayım fasulyenin yanına....eşim akşam yemek yapıyorum diye bir ton laf etti...yat dinlen işten geliyorsun bu mutfaktan çıkmıyorsun sen diyor..yemeğimiz var yeriz onu diyor ama alternatif mutlaka olmalı...

kardelennnnnnnnnnnn özel mesaj kutun dolu diyor boşalt yavrımmmmmmm..mesac atamıyorum sana...:84::84::84::84::84::84::84::84:

bende mercimek çorbası yapcam,biraz karalahana sarmam var,bide yoğurt,yeter bu kadar

ohhhh afiyet olsun kardelenim.karalahana sarmasına bayılıyorum ben üzerine limon sıkmayı denedinmi çok yakışıyo.

leyloşum kuru fasulyenin yanında en güzel pirinç pilavı,soğan salatası gider.pilav istemiyosan makarna yap.yada mücver ve cacık yap.yada en iyisi hepsini boşver sende biber dolması yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…