kardelenim sen uykudasın sanırım tontişim..listeyi ben tutmuyorum yanlış kişiye çattın
geçmiş olsun tatlım...
hamaniiiin,pot mu kıdım,neyse yabancıya kırmamışım potu,nolcek ki
saol cnmmmm.az önceee gördüm daha
sen hamileymşsinnn cnm hayırlı olsunn.allahım kucağına almayı naisp etsin.
SİZDE SORUN NEYDİ KAÇ YIL SONRA GELDİ BEBEİŞİN
var cnm sorun burda 2 kez paylaştımm biraz uzun yazdım cevapları takip edersen bulabilirsin profilimden bak.
benim akşamdan kalma kuru fasulyem var onu yiycezzza
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız?fikir verin bana şekerler...
leyloş ben fırında sebze ve zeytinyağlı yeşil biber dolması yaptım.yanınada yoğurt.
leyloş ben fırında sebze ve zeytinyağlı yeşil biber dolması yaptım.yanınada yoğurt.
kardelennnnnnnnnnnn özel mesaj kutun dolu diyor boşalt yavrımmmmmmm..mesac atamıyorum sana...:84::84::84::84::84::84::84::84:
bende mercimek çorbası yapcam,biraz karalahana sarmam var,bide yoğurt,yeter bu kadar
kısım senin adını boş yere dolmacı sara koymadım ben...Allah iyiliğini versin emi...canım kuru biber ve patlıcan dolması istiyor ya...olsa bir tabak yerim yoğurtlu yoğurtlu...annem gelirse ona yaptırırım...annemin kurutma biber patlıcanları var hersene kurutur...oh mis... ben ne yapayım fasulyenin yanına....eşim akşam yemek yapıyorum diye bir ton laf etti...yat dinlen işten geliyorsun bu mutfaktan çıkmıyorsun sen diyor..yemeğimiz var yeriz onu diyor ama alternatif mutlaka olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?