Sabırla Bebeğini Bekleyenler

limon değilde,nar ekşisiyle hoşuma gidiyo benim,bazende üzerine halka halka patates ve soğan doğrayıp pişiriyorum,o da çok hoşuma gdiiyo.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

sara_28 kdr zelalca+ kardelen5233+ maonyaaa HAVALIKIZ

maşallah ne güzel kalabalığız.

limon değilde,nar ekşisiyle hoşuma gidiyo benim,bazende üzerine halka halka patates ve soğan doğrayıp pişiriyorum,o da çok hoşuma gdiiyo.

patates ve soğan karalahanayı yumuşatıyo ve çabuk pişmesinide sağlıyo.bende soğanlarını yemeyi seviyorum.

heee,şimcik farkettşmimesac aldın diyo,bakıyom bakıyom,yok,meğer kutumu doldurmuşum
peşinden koşmaktan helak oldum...bir o topicdesin bir bu topicde..koş koş yoruldum yav...
zorla canımı dolma istetcek ya.......
Kıjlar hepinize mrb:78::78::78:
uykucu güzeli gelmiş hoşgelmiş... iyi uyudunmu tontişim..?:76::76:
kızlar bende karnabahar kızartcam yanına ayran çorbası
dün akşam kızarttım ben..şöleeeeeeeeee yumurtaya böledim sonra bir güzel kızarttım..üstüne sarmısaklı yoğurt ve kızdırılmış biberli yağ gezdirdim...yemede yanında yat..eşim tabağı sildi süpürdü....

valla şu kk nın 10 dk yüzünden pro alcam heeeeeeeee...kafam atıyor...cevap yazcam 10 dk da 10 dk valla insan bıkıyor ya...:84::84::84::84::84::84:

siz çene çalarken,ben gittim bir büyük elma,bi bardakda ayranla karnımı şişirip geldim kızlar,acıkmışım baya.

siz çene çalarken,ben gittim bir büyük elma,bi bardakda ayranla karnımı şişirip geldim kızlar,acıkmışım baya.

heyyyyyyyyyyyyyyyy hamile var bayan...şimdi elmayı nerden bulam ben...ya busenin canı çekerse kardelen teyzesi....

hb canım çoktan uyandım karnabaharımı haşladım çorbamı yaptım sütümü aldım geldim sen nasılsın tatlım

iyiyim bende canım.zeloş bi iki sayfa öncesinde havuç kürü ve incir kürü ile ilgili bilgiler yazdım okudunmu? ibrahim saraçoğlunun sitesinden okudum.

ya bende mi yoğurtlu yapsam leylam beni baştan çıkarıyon ama ayran çorbası yaptım gidermi:26::26::26:

afiyet olsun canım.beslenmene dikkat et aç kalma belkim hamilesin ne biliyosun yiğenimizi aç bırakma.
inşallah canım,bende diyet listeme göre besleniyorum zaten,her üründen azar azar.
meyve sebze,süt yoğurt,yumurta.

heyyyyyyyyyyyyyyyy hamile var bayan...şimdi elmayı nerden bulam ben...ya busenin canı çekerse kardelen teyzesi....

ayyyy,pağdon buse :89:

canım ayran çorbasını şehriyeyle yapıyom o kadar uzun boylu uğraşmıyomincir kürüne bakarım şimdi canım benimki nerdeyse 2 hafta olcak baya olmuş başlayalı

ya bende mi yoğurtlu yapsam leylam beni baştan çıkarıyon ama ayran çorbası yaptım gidermi:26::26::26:
gider gider süper olur..dene bak valla süper oluyor canım ya...affiyet olsun şimdiden...
inşallah canım,bende diyet listeme göre besleniyorum zaten,her üründen azar azar.
meyve sebze,süt yoğurt,yumurta.

ayyyy,pağdon buse :89:

özrünüz kabul edildi buse hanım tarafından kardelen teyzesi....

ben karnıbaharı yumurtaya bulamadan,direk az yağda kızartıyorum,üzerine öyle döküyorum sarımsaklı yoğurdu.
birde haşlayıp,üzerine limon,yağ ve pul biber(isot ta kullanıyom)bu karışımı dökerek,salata gibi yiyorum,güzsel oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…