Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol bitanem
ne yemek yapması hep özel yemek hazırladım öğlen yaptığımı bir gün akşam da ısıttım 2 gün benimle konuşmadı
zaten hala doğru düzgün birşey yiyemiyorum kaç aydır yemek yapmamıştım ama yapmak zorunda kaldım
biliyorum tatlım keşke komşum olsaydın canım sıkılınca laflasak bile yeterdi

evini bırakıp geldi canım yanında gelini de var ama bende çok rahattı istediğini yapıyorduben de hizmetçi gibiydim bebeğime bişey olsa ilk önce o konuşur düşük yaptığımda bana demediğini bırakmamıştı
sonuçta eşimin annesi elbette hizmet etmek isterim ama çok anlayışsız
kaç aydır ilk kez yemek yaptım
ütüsünü yaptım çünkü istedi
benim annem yakın bana hep gelir işimi yapar ya yemeğimi yapar ya da çağırır annem gibi olsa ömür boyu yanımda kalsın ama yok psikolojim bozuldu
sancılarım oldu bel ağrılarım..........

aaaaaa inanmıyorum ya bu nasıl insan böyle sonuçta onun torununu doğuracaksın insan yabancıya bile insaf eder kaldıki sen gelinisin sende boş ver seydin canım konuşmazsa konuşmasın senin bebeğinden önemli değil ya zıkkımın pekini yesin tövbe yarabbim ya

ALLAHHIM;Bu güzel cuma gününde,RAHMETİN gök yüzünden yağarken,Sana açılan elleri ve çekilen SALAVAT şerifleri boş çevirme.AMİN

günaydıııııııııııııııın baharda açan kır çiçeklerim
günaydın canım
ALLAHHIM;Bu güzel cuma gününde,RAHMETİN gök yüzünden yağarken,Sana açılan elleri ve çekilen SALAVAT şerifleri boş çevirme.AMİN

aminnnn aminnnnn hayırlı cumalarr rabbim herkesin bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin aminnnnnnn

günaydın ececim ve dualarına amiiiiiiiiiiiiiiin diyorum

nasılsın tatlım

GÜNAYDIN CANIM ALLAHIMA şükürlerolsun iyiyiyim sen nasılsın canım biraz çnce temmuz annleri topiginde 2 kişi bebegini kaybetmişonları okuyunca üzüldüm ya allah sabır versin

GÜNAYDIN CANIM ALLAHIMA şükürlerolsun iyiyiyim sen nasılsın canım biraz çnce temmuz annleri topiginde 2 kişi bebegini kaybetmişonları okuyunca üzüldüm ya allah sabır versin

üzüldüm canım Allah sabır versin ne diyebilirizki

saracım canım ben çıkıyorum alışverişe gidecem bugün birsürü iş beni bekliyorr kendine iyi bak öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…