Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geldim canim bebislerim cok sukur iyiler idrar testi yaptilar oda iyi cikti bol bol yatmami soylediler ....... ama ben o has. gidince omrumden omur giti yolda aladim dua etim ... ALLAHIMA sukurler olsun iyiler

ooooh çok sevindim canım ama dikkat et kendine bol bol dinlen yat ayakta fazla kalma canım yorulmamaya çalış bırak 9 ay evini b.k götürsün hiç bişey olmz yeterki bebeklern ve sen sağlıklı olun bebeklerinn doğur sonra her işini yaparsın eşinde sana yardımcı olsun canım menim

haklisin canim ev isi zaten yapmiyorum bulasiklari makineye diziyorum vede bazen yemek ama birkac gun onuda yapmam o korku bana yeti ...... bebisler benim icin daha onemli onlar iyi olsunda gerisi bos .......

haklisin canim ev isi zaten yapmiyorum bulasiklari makineye diziyorum vede bazen yemek ama birkac gun onuda yapmam o korku bana yeti ...... bebisler benim icin daha onemli onlar iyi olsunda gerisi bos .......

bencede bi kaç gün bol bol uzan dinlen ayaklarını sıcak tut nette de çok fazla kalma yemene içmene dikkat et sütünü iç yumurtanı ye yemeğide eşin yapsın yada hazır alsın sen kendini yorma Allah yardımcınız olsun inşallah bebişlerine hiç bişey olmaz ve onları sağlıkla kucağına alırsın

insalla canim ALLAH en kisa zamanda sizlerede nasip etsin ..........

slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz oğlumla cok şükür hepinizi cok özledim saracım dün dogum gününmüş yeni yasın sana sans ve mutluluk getirsin evini bebek sesleriyle şenlendirsin inşallah...

pikeeeee allah analı babalı büyütsün güzel anne nasılsınız? benim oğlum 6 günlükken sarılık oldu 1 gece hastanede yattık o kadar üzüldüm ki ağladımki evlat baskaymış insanın içi acıyor o aglayınca bende aglıyordum ama şimdi alıştık birbirimize cok şükür hersey yolunda bugün 21 günlük olduk kırkımız bi cıksa...

sonra tekrar görüşürüz fırsat buldukca kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

amiiiiiin çok sağol edacım sizinde iyi olmanıza sevindim bebekler genelde sarılık oluyo canım üzülme Rabbim şifasını versin minik umudumuza o daha asker olacak sonra damat edecez biz onu yaaaaaaa canım menim senide umudumuzuda çok öpüyorum

geldim canim bebislerim cok sukur iyiler idrar testi yaptilar oda iyi cikti bol bol yatmami soylediler ....... ama ben o has. gidince omrumden omur giti yolda aladim dua etim ... ALLAHIMA sukurler olsun iyiler

ohhhhh şükür,aman ne korktum
cadıcım sadece wc kalk canım,yemeği,hatta suyu bile eşin getirsin bi süre
bu arada sakın havalar soğuk falan diye peteğe sırtını dayayıp falan ısınma,çok zararlı diyolar
tabi bi dr dan duymadım ama genede dikkat et canım

slm kızlarrr.

ben çok vahim bi durumdayımm.klozetimiz tıkandıııı her yer mahvolduu.sabahtan beri çamaşır suyuyla temizlik yapmaktan bi hal oldummmm

her yerden midem bulanıyorrrr.banyonun duavarlarını bile çamaşır suyuyla yıkadım kaç makina çamaşır attım saymadım bile evdeki terlikleri bile makinaya attım.bunun üstüne hasta olmazsam iyiiiii.

CANIM GEÇMİŞ OLSUNNNN ne olur dinlen çok ayakata kalma çok iş yapma bebişler içinnnnn

offff canım yaaaaa geçen yıl kız kardeşimin penceresine kumru ölmüş kızda bilmeden su tutmuş yarım saat sonra tüm evi milyonlarca böcek basmış (kumrular öldüklerinde tüylerinin arasında böcekleroluşuyormuş)ilaçlama şirketi geldi tüm ev ilaçalndıı bütün evi baştan ayaga sildik yıkadım çok feci bir hafta idi

merhabalar kızlar
kaç gündür gelemedim
kaynanam 10 gündür bendeydi
hem de hastaydı
ben de pek iyi sayılmam
o yüzdn çok zorlandım
az önce gitti
ben hem çok yorgun hem de çok açım

sizi çok özledim

haklısın kardeloşum hamilelikte çok sıcak banyo bile iyi değil aklınızda bulunsun damarlrı gevşettiği için düşük tehlikesi oluşturuyo doğum zamanı sıcak banyo önerilirki rahat doğum olsun diye hani doğum bi kaç gün gecikince falan anlatabildim mi canım fazla sıcaktan kaçının kızlar ama bu demek değilki üşütün ayaklarınızı sıcak tutun çorap patik terlik hiç çıkarmayın

abooooooo inanmıyorum ya Allah kolaylık versin canım soğuk sularla çok uğraşıp kendin hastada etme ama heryeri domestosladıysan için rahat etsin artık fazla düşünme keşke yakın olsaydık yardıma gelirdim sana canım yaaaa

ıııııyyyyy bunu bilmiyodum bak buda çok kötüymüş

çok geçmiş olsun canım kaynanan yemek yapmadımı kız sana sen bu haldeyken hemde kıyamam ya canım kendine dikkat et yemene içmene dikkat et keşke sende menim komşum olaydın men seni ellerimle beslerdim inanki yakınımda hamile olsa su kaynatsam veriririm canı çeker diye

cok saol canim dikat ediyorum esim iste oldugu icin evde yalnizim wc kalkiyorum ordanda mutva canim ne istiyorsa getiriyorum ve artik kalkmiyorum dikat ediyorum edicamda bu is sakaya gelmez .... dun has. gidince okadar korktumki dualari su gibi okuyodum goz yslarim yagmur gibi akiyordu ........ama simdi iyim cok az acik pembe lekeler oluyor dok. dinlenince gecer dedi ........

cok cok gecmis olsun canim kendine dikat et evi temizlicam darken hasta olma

CANIM GEÇMİŞ OLSUNNNN ne olur dinlen çok ayakata kalma çok iş yapma bebişler içinnnnn

cok saol canim is yapmiyorum canim zaten isten olmadi mide bulantilarimdan oldu hap verdiler oda bir ise yaramadi ...eten midem bulaniyo cok komsu et pisirmis artik ne olmussa butun portik et kokmus bizde esimle disaridan geliyorduk merdivenlerde o et kokusu beni mafeti eve kavustum basladim kusmaya bu bole devam eti 7 veya 8 kez artik okadar zorlaniyordum birseyda kalmamisti su cikiyordu ..... gozlerimin ici kirmizi kan gibi olmustu o zorlanmadan karnim basladi armaya ama birsey yoktu gitim yatim sabah kalktigimda kanama baslamisti ama simdi iyim cok sukur bebislerde iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…