geldim canim bebislerim cok sukur iyiler idrar testi yaptilar oda iyi cikti bol bol yatmami soylediler ....... ama ben o has. gidince omrumden omur giti yolda aladim dua etim ... ALLAHIMA sukurler olsun iyiler
ooooh çok sevindim canım ama dikkat et kendine bol bol dinlen yat ayakta fazla kalma canım yorulmamaya çalış bırak 9 ay evini b.k götürsün hiç bişey olmz yeterki bebeklern ve sen sağlıklı olun bebeklerinn doğur sonra her işini yaparsın eşinde sana yardımcı olsun canım menim
haklisin canim ev isi zaten yapmiyorum bulasiklari makineye diziyorum vede bazen yemek ama birkac gun onuda yapmam o korku bana yeti ...... bebisler benim icin daha onemli onlar iyi olsunda gerisi bos .......
bencede bi kaç gün bol bol uzan dinlen ayaklarını sıcak tut nette de çok fazla kalma yemene içmene dikkat et sütünü iç yumurtanı ye yemeğide eşin yapsın yada hazır alsın sen kendini yorma Allah yardımcınız olsun inşallah bebişlerine hiç bişey olmaz ve onları sağlıkla kucağına alırsın
slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz oğlumla cok şükür hepinizi cok özledim saracım dün dogum gününmüş yeni yasın sana sans ve mutluluk getirsin evini bebek sesleriyle şenlendirsin inşallah...
pikeeeee allah analı babalı büyütsün güzel anne nasılsınız? benim oğlum 6 günlükken sarılık oldu 1 gece hastanede yattık o kadar üzüldüm ki ağladımki evlat baskaymış insanın içi acıyor o aglayınca bende aglıyordum ama şimdi alıştık birbirimize cok şükür hersey yolunda bugün 21 günlük olduk kırkımız bi cıksa...
sonra tekrar görüşürüz fırsat buldukca kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
gunaydin kizlar nasilsiniz ....... ben pekte iyi deyilim benden az once azda olsa lekeler basladi gelmeye once acik pembe ..... simdi biraz kirmizi olmaya basladi yani tam kana donusmeye basladi cok korkuyorum bebislerime bise olur diye ..... esimi aradim birazdan geliyorum dedi has. gitcaz bana dua edin ne olur bebislerime bise olmasin ....belimde ariyo ..........
geldim canim bebislerim cok sukur iyiler idrar testi yaptilar oda iyi cikti bol bol yatmami soylediler ....... ama ben o has. gidince omrumden omur giti yolda aladim dua etim ... ALLAHIMA sukurler olsun iyiler
slm kızlarrr.
ben çok vahim bi durumdayımm.klozetimiz tıkandıııı her yer mahvolduu.sabahtan beri çamaşır suyuyla temizlik yapmaktan bi hal oldummmm
her yerden midem bulanıyorrrr.banyonun duavarlarını bile çamaşır suyuyla yıkadım kaç makina çamaşır attım saymadım bile evdeki terlikleri bile makinaya attım.bunun üstüne hasta olmazsam iyiiiii.
ohhhhh şükür,aman ne korktum
cadıcım sadece wc kalk canım,yemeği,hatta suyu bile eşin getirsin bi süre
bu arada sakın havalar soğuk falan diye peteğe sırtını dayayıp falan ısınma,çok zararlı diyolar
tabi bi dr dan duymadım ama genede dikkat et canım
slm kızlarrr.
ben çok vahim bi durumdayımm.klozetimiz tıkandıııı her yer mahvolduu.sabahtan beri çamaşır suyuyla temizlik yapmaktan bi hal oldummmm
her yerden midem bulanıyorrrr.banyonun duavarlarını bile çamaşır suyuyla yıkadım kaç makina çamaşır attım saymadım bile evdeki terlikleri bile makinaya attım.bunun üstüne hasta olmazsam iyiiiii.
offff canım yaaaaa geçen yıl kız kardeşimin penceresine kumru ölmüş kızda bilmeden su tutmuş yarım saat sonra tüm evi milyonlarca böcek basmış (kumrular öldüklerinde tüylerinin arasında böcekleroluşuyormuş)ilaçlama şirketi geldi tüm ev ilaçalndıı bütün evi baştan ayaga sildik yıkadım çok feci bir hafta idi
merhabalar kızlar
kaç gündür gelemedim
kaynanam 10 gündür bendeydi
hem de hastaydı
ben de pek iyi sayılmam
o yüzdn çok zorlandım
az önce gitti
ben hem çok yorgun hem de çok açım
sizi çok özledim
ohhhhh şükür,aman ne korktum
cadıcım sadece wc kalk canım,yemeği,hatta suyu bile eşin getirsin bi süre
bu arada sakın havalar soğuk falan diye peteğe sırtını dayayıp falan ısınma,çok zararlı diyolar
tabi bi dr dan duymadım ama genede dikkat et canım
slm kızlarrr.
CANIM GEÇMİŞ OLSUNNNN ne olur dinlen çok ayakata kalma çok iş yapma bebişler içinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?