günaydıııııııııın kızlaaaaaaaaar
cok saol canim is yapmiyorum canim zaten isten olmadi mide bulantilarimdan oldu hap verdiler oda bir ise yaramadi ...eten midem bulaniyo cok komsu et pisirmis artik ne olmussa butun portik et kokmus bizde esimle disaridan geliyorduk merdivenlerde o et kokusu beni mafeti eve kavustum basladim kusmaya bu bole devam eti 7 veya 8 kez artik okadar zorlaniyordum birseyda kalmamisti su cikiyordu ..... gozlerimin ici kirmizi kan gibi olmustu o zorlanmadan karnim basladi armaya ama birsey yoktu gitim yatim sabah kalktigimda kanama baslamisti ama simdi iyim cok sukur bebislerde iyi
maonyacım kolay gelsin,kendini çok sıcak tut ki,hasta falan olma canımslm kızlarrr.
ben çok vahim bi durumdayımm.klozetimiz tıkandıııı her yer mahvolduu.sabahtan beri çamaşır suyuyla temizlik yapmaktan bi hal oldummmm
her yerden midem bulanıyorrrr.banyonun duavarlarını bile çamaşır suyuyla yıkadım kaç makina çamaşır attım saymadım bile evdeki terlikleri bile makinaya attım.bunun üstüne hasta olmazsam iyiiiii.
senden başka gideceği kimse yok mu ki hem hasta,hem sana geliyomerhabalar kızlar
kaç gündür gelemedim
kaynanam 10 gündür bendeydi
hem de hastaydı
ben de pek iyi sayılmam
o yüzdn çok zorlandım
az önce gitti
ben hem çok yorgun hem de çok açım
sizi çok özledim
evet kesinlikle çok dikkat etmek gerekiyo bunlarahaklısın kardeloşum hamilelikte çok sıcak banyo bile iyi değil aklınızda bulunsun damarlrı gevşettiği için düşük tehlikesi oluşturuyo doğum zamanı sıcak banyo önerilirki rahat doğum olsun diye hani doğum bi kaç gün gecikince falan anlatabildim mi canım fazla sıcaktan kaçının kızlar ama bu demek değilki üşütün ayaklarınızı sıcak tutun çorap patik terlik hiç çıkarmayın
eşin gitmeden getirsin yanına ne lazımsa,sonradan pişman olmaktansacok saol canim dikat ediyorum esim iste oldugu icin evde yalnizim wc kalkiyorum ordanda mutva canim ne istiyorsa getiriyorum ve artik kalkmiyorum dikat ediyorum edicamda bu is sakaya gelmez .... dun has. gidince okadar korktumki dualari su gibi okuyodum goz yslarim yagmur gibi akiyordu ........ama simdi iyim cok az acik pembe lekeler oluyor dok. dinlenince gecer dedi ........
gunaydin canim nasilsin ............. ben bugun biraz daha iyim
maonyacım kolay gelsin,kendini çok sıcak tut ki,hasta falan olma canım
senden başka gideceği kimse yok mu ki hem hasta,hem sana geliyo
benim annem ameliyat olcak yakında,bırak yanıma gelmeyi,sakın gelme diyo,saklıcakmış ameliyat gününü benden
evde çöpü bile kımıldatmıyo bana
ana gibi yar olmuyo işte
evet kesinlikle çok dikkat etmek gerekiyo bunlara
ben terleksez heç dolaşamam zaten yaz kış,ama çorabı da giyiyorum muhakkak
inşallah bu kışı hastalanmadan çıkarırım
benim sorunum suyu buzzzzzz gibi içmezsem midem bulanıyo,en çok ondan hasta olcam diye korkuyorum ama accık bile ılık olsa kokuyo yaaaaa
eşin gitmeden getirsin yanına ne lazımsa,sonradan pişman olmaktansa
progestan tarzı ilaçlar vermedi mi dr un sana?
miden çok bulanıyosa sodayı dene,biraz rahatlatabiliyo
çok zorlamak,fazla öğürmekte biraz riskli,dikkatli ol canım
ya da öğürüyosan muhakkak otur,bi poşete falan çıkar,ayakta olmamaya çalış
bizim bebişler kıymetli,millet gibi değiliz,evimiz batsa da,ortalığı bilmemne götürse de hiççç tınlamamamız lazım
canım geçmiş olsun kanaman olmuş ama korkulacak bişi degilmiş sevindim senn adına bendede olmuştu bende çok korkmuştum allaha şükür drum ben
güzel aydınlattı bebişimede bişi olmadı zaten tüp bebek olanlaın çogunda olluyormuş rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah yavrularını
nasılsın ececim ne var ne yok hiç görüşemiyoruz seninle artıkın
tşkr ederim iyiyim canım sen nasılsın misafirim vardı babamlar dalamandan geldiler giremiyordum onlar gitti ben rahatladım kısmetse bundan sonra hep burdayım
hıııı anladım canım iyi olda gerisi önemli değil bundan sonra gelde sohpet edek
hıııı anladım canım iyi olda gerisi önemli değil bundan sonra gelde sohpet edek
inşallah canım gelmeye çalışacagım kısmetse allahaşükür iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım sağol özel mesaj yazdım okudunmu :26::26::26::26::26::26:
canım geçmiş olsun kanaman olmuş ama korkulacak bişi degilmiş sevindim senn adına bendede olmuştu bende çok korkmuştum allaha şükür drum ben
güzel aydınlattı bebişimede bişi olmadı zaten tüp bebek olanlaın çogunda olluyormuş rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah yavrularını
cok saol canim .... evet oldu dok. korkulucak birsey yok dedi bugun daha iyim evet senin dediyin gibi tup bebekte cogunlukla oluyormus kanama ...bol bol yatmami soylediler bende oyle yapiyorum .... cok saol canim insalla hayirlisiyla kucama alirim bende tum bekleyen arkadaslarda .........
maonyacım kolay gelsin,kendini çok sıcak tut ki,hasta falan olma canım
senden başka gideceği kimse yok mu ki hem hasta,hem sana geliyo
benim annem ameliyat olcak yakında,bırak yanıma gelmeyi,sakın gelme diyo,saklıcakmış ameliyat gününü benden
evde çöpü bile kımıldatmıyo bana
ana gibi yar olmuyo işte
evet kesinlikle çok dikkat etmek gerekiyo bunlara
ben terleksez heç dolaşamam zaten yaz kış,ama çorabı da giyiyorum muhakkak
inşallah bu kışı hastalanmadan çıkarırım
benim sorunum suyu buzzzzzz gibi içmezsem midem bulanıyo,en çok ondan hasta olcam diye korkuyorum ama accık bile ılık olsa kokuyo yaaaaa
eşin gitmeden getirsin yanına ne lazımsa,sonradan pişman olmaktansa
progestan tarzı ilaçlar vermedi mi dr un sana?
miden çok bulanıyosa sodayı dene,biraz rahatlatabiliyo
çok zorlamak,fazla öğürmekte biraz riskli,dikkatli ol canım
ya da öğürüyosan muhakkak otur,bi poşete falan çıkar,ayakta olmamaya çalış
bizim bebişler kıymetli,millet gibi değiliz,evimiz batsa da,ortalığı bilmemne götürse de hiççç tınlamamamız lazım
iyi olmana sevindim canım kendine dikkat et bu iş şakaya gelmez progesan vermedimi doktorun:26::26::26::26::26::26::26::26:
aminnnn inşallah canım inşallahhhh dr sana düşük engelleyici ilaç yada jel verdimi ben jel kullandım 10 cu ayımızakadar eger verdiyse onu sakın ihmal etme kullan canım
hayir canim hic birsey vermedi dinlenirsen gecer dedi .......... burdaki dok. zaten biraz souk kanli herseye ilac vermiyorlar benim tedavilerimde oyleydi
anladım canım o zaman sende bolcaa yat dnlen sakın uzanma
tamam canim saol verdiyin bilgiler icin ............. ben cikiyorum sonra gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?