Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım geçmiş olsun kanaman olmuş ama korkulacak bişi degilmiş sevindim senn adına bendede olmuştu bende çok korkmuştum allaha şükür drum ben
güzel aydınlattı bebişimede bişi olmadı zaten tüp bebek olanlaın çogunda olluyormuş rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eder inşallah yavrularını

maonyacım kolay gelsin,kendini çok sıcak tut ki,hasta falan olma canım
senden başka gideceği kimse yok mu ki hem hasta,hem sana geliyo
benim annem ameliyat olcak yakında,bırak yanıma gelmeyi,sakın gelme diyo,saklıcakmış ameliyat gününü benden
evde çöpü bile kımıldatmıyo bana
ana gibi yar olmuyo işte
evet kesinlikle çok dikkat etmek gerekiyo bunlara
ben terleksez heç dolaşamam zaten yaz kış,ama çorabı da giyiyorum muhakkak
inşallah bu kışı hastalanmadan çıkarırım
benim sorunum suyu buzzzzzz gibi içmezsem midem bulanıyo,en çok ondan hasta olcam diye korkuyorum ama accık bile ılık olsa kokuyo yaaaaa
eşin gitmeden getirsin yanına ne lazımsa,sonradan pişman olmaktansa
progestan tarzı ilaçlar vermedi mi dr un sana?
miden çok bulanıyosa sodayı dene,biraz rahatlatabiliyo
çok zorlamak,fazla öğürmekte biraz riskli,dikkatli ol canım
ya da öğürüyosan muhakkak otur,bi poşete falan çıkar,ayakta olmamaya çalış
bizim bebişler kıymetli,millet gibi değiliz,evimiz batsa da,ortalığı bilmemne götürse de hiççç tınlamamamız lazım

aynen katılıyorum canım sana suyuda çok soğuk içme boğazın şişerse antibiyotik almak zorunda kalırsın ki buda bebeğe yaramaz yani varya hamile kalmak bi dert kaldıktan sonra iki dert ama yeterki bebeklerimiz gelsin onlar iyi olsun herşeye değer dimi canım Allah yardımcınız olsun aşerme mide bulantısı zor şeyler yaaaa

nasılsın ececim ne var ne yok hiç görüşemiyoruz seninle artıkın

tşkr ederim iyiyim canım sen nasılsın misafirim vardı babamlar dalamandan geldiler giremiyordum onlar gitti ben rahatladım kısmetse bundan sonra hep burdayım

hıııı anladım canım iyi olda gerisi önemli değil bundan sonra gelde sohpet edek

cok saol canim .... evet oldu dok. korkulucak birsey yok dedi bugun daha iyim evet senin dediyin gibi tup bebekte cogunlukla oluyormus kanama ...bol bol yatmami soylediler bende oyle yapiyorum .... cok saol canim insalla hayirlisiyla kucama alirim bende tum bekleyen arkadaslarda .........

aminnnn inşallah canım inşallahhhh dr sana düşük engelleyici ilaç yada jel verdimi ben jel kullandım 10 cu ayımızakadar eger verdiyse onu sakın ihmal etme kullan canım

evet canim haklisin bizim bebisler kiymetli ......midemin bulantisindan cok zorlandim icin oldu zaten ......... evi zaten takmiyom kafaya ev deyilmi hersey yoluna girsin caririz kadin temizlesin yeterki bebislerimiz iyi olsun ......... hap falan hic birsey vermediler canim bende sordum yat hic kalkma dediler 16 bu ay randevum var ozamana kadar yat dedi bukadar bende bir anlam veremedim ama tabi onlar dok. daha iyi biliyorlar ............

aminnnn inşallah canım inşallahhhh dr sana düşük engelleyici ilaç yada jel verdimi ben jel kullandım 10 cu ayımızakadar eger verdiyse onu sakın ihmal etme kullan canım

hayir canim hic birsey vermedi dinlenirsen gecer dedi .......... burdaki dok. zaten biraz souk kanli herseye ilac vermiyorlar benim tedavilerimde oyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…