Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım benim internet bağlantısı çok kötü gidip gidip geliyo yazdıklarını görmemiş olabilirim.ne sormuştun tatlım?

cnm tek sana sormadımmmmm.duayı sordum,bi arkadaşın midesi bulanmış onu sordum.biri bi topiğe kırılmış onu sordummmbende ne meraklımışımmm haaaaa

bu arada arkadaşlar bende isim aklında tutma özrü var.bu normal hayatımdada böle.onıun için iyce alışana kadar isimlerinizi karıştırabilirim mazur görünn

saracım akşam kek yapmışsın sanırım...hani buseyle benim payım teyzesi...

ben sorunu gördümde,cevap biraz karışık olunca,ondan ses etmedim.

metuka için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 149855

Eki Görüntüle 149856

leyla ..................... 20
son_ece................. 50
maonyaaa.............. 20
kardelen5233.......... 43
hznbksl................... 30

toplam............ 163

kalan...............150

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen

Son düzenleme:
kızlarr benim bugün hastalığım bitti.gusül abdesti alıp hemen başlıcamm duayaa.mübarek gün olduğu için bugün başlıyayım dedimm.

okunacak arkadaşın adınıda sölerseniz sevinirim

sara cım ben akşam meryem süresini okuyalım demiştim ama kimse istemedi herhalde 21 kere okunuyomuş tam bilmiorum ama yanlışlık olmasın onuda okuyalım tab i arkadaşlar kabul ederse

ben kabulümmm cnmmmmokurum yaniii

kızlarr benim bugün hastalığım bitti.gusül abdesti alıp hemen başlıcamm duayaa.mübarek gün olduğu için bugün başlıyayım dedimm.

okunacak arkadaşın adınıda sölerseniz sevinirim

canım,biz rumuzlarıyla niyet ediyoruz,rabbim biliyo neticede kim kim diye,yani herkez söylemek istemeyebilir.

sara cım ben akşam meryem süresini okuyalım demiştim ama kimse istemedi herhalde 21 kere okunuyomuş tam bilmiorum ama yanlışlık olmasın onuda okuyalım tab i arkadaşlar kabul ederse

evet meryem suresi doğum içinde önemli bir sure okursanız bende katılırım canım..

ben de okurum canım tabi ki ilk önce ayetel kürsüden alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…