canım benim internet bağlantısı çok kötü gidip gidip geliyo yazdıklarını görmemiş olabilirim.ne sormuştun tatlım?
ececim seni ekledim canım.
cnm tek sana sormadımmmmm.duayı sordum,bi arkadaşın midesi bulanmış onu sordum.biri bi topiğe kırılmış onu sordummmbende ne meraklımışımmm haaaaa
bu arada arkadaşlar bende isim aklında tutma özrü var.bu normal hayatımdada böle.onıun için iyce alışana kadar isimlerinizi karıştırabilirim mazur görünn
ececim seni ekledim canım.
kızlaaaaaaaaaaaaaarr ben geldim naber
sara cım ben akşam meryem süresini okuyalım demiştim ama kimse istemedi herhalde 21 kere okunuyomuş tam bilmiorum ama yanlışlık olmasın onuda okuyalım tab i arkadaşlar kabul ederse
kızlarr benim bugün hastalığım bitti.gusül abdesti alıp hemen başlıcamm duayaa.mübarek gün olduğu için bugün başlıyayım dedimm.
okunacak arkadaşın adınıda sölerseniz sevinirim
sara cım ben akşam meryem süresini okuyalım demiştim ama kimse istemedi herhalde 21 kere okunuyomuş tam bilmiorum ama yanlışlık olmasın onuda okuyalım tab i arkadaşlar kabul ederse
ben kabulümmm cnmmmmokurum yaniii
canım,biz rumuzlarıyla niyet ediyoruz,rabbim biliyo neticede kim kim diye,yani herkez söylemek istemeyebilir.
hoşbulduk şekerdualar havada uçuşuyo
ben de okurum canım tabi ki ilk önce ayetel kürsüden alayımsara cım ben akşam meryem süresini okuyalım demiştim ama kimse istemedi herhalde 21 kere okunuyomuş tam bilmiorum ama yanlışlık olmasın onuda okuyalım tab i arkadaşlar kabul ederse
evet meryem suresi doğum içinde önemli bir sure okursanız bende katılırım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?