- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kızlar dua listesine başlayalım diyorum.kimden başlayalım fikirlerinizi alayım lütfen?
hb bitanem...nasılsın maonyacım?
hayırdır cnmmm???leylacım öbür tarafa bi süre girmeyi düşünmüyorum,çok kalbim kırıldı benim.
günaydın maonya cım,nasılsın?
bulaşığa geçmiş millet,ben daha çay içmedim,kalkimde kahvaltımı yapim bari.
Tercih senindir tatlım..keşke bunlar hiç yaşanmasıydı..benimde çok canım sıkıldı...zaten detaylı için stresim diz boyu...evde eşim bile teskin edemiyor beni..son günlerde anne topicinden gelen kötü haberler bir yandan...dün yine kızın birinin detaylı usgsinde bebişinde anomali olduğu tesbit edilmiş...22 haftalık bebeği canlı canlı alacaklar..hem okudum hem ağladım kızın yazdıkları...leylacım öbür tarafa bi süre girmeyi düşünmüyorum,çok kalbim kırıldı benim.
afiyet olsun canım....günaydın maonya cım,nasılsın?
bulaşığa geçmiş millet,ben daha çay içmedim,kalkimde kahvaltımı yapim bari.
başlayalım valla saracım...kızlar dua listesine başlayalım diyorum.kimden başlayalım fikirlerinizi alayım lütfen?
saol tatlım..iyi olmaya çalışıyoruz işte...iyiyim cnm.sen nasılsın???
metukacım, senemcim günaydın kızlar...
saol tatlım...biraz moralim bozuk haliyle...gunaydın leylam..nasılsın??
bana 20 yaz metukam için şimdilik canım..okuyunca tekrar alırım inşallah...metuka için okunacak dua listesi
Eki Görüntüle 149800
Eki Görüntüle 149801
toplam............ 313
kalan...............313
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen
metuka tatlım nasılsın?
ıyıyım canım sen de ıyısın değıl mı?
ayy!!!! mıdem bulandı artık..
saol saracım..inşallah canım..eşimde öyle diyor yavrumuz sağlıklı kafanı takıp durma diyor..anne topicinde iki kişi bebişini kaybetti...insan üzülüyor haliyle canım ya..elde değil...dualarınızı eksik etmeyin saracım...
ayy!!!! mıdem bulandı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?