- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
aslında benim tercihim,bütün arkadaşlarımla eşit seviyede yazışmaktı leyla cım,ama bunu yazdığımda aldığım tepki,istediğin yere gidebilirsin oldu,(bu kesinlikle saygı duyulduğundan değil,farketmezsin edasıylaydı)ben sizler benim için kıymetlisiniz dedikçe,umursamazlık aldım orda,ama aylar önce gelip,topicte hepimizi kırıp geçiren,demediğini bırakmayan spedy denen şahsa sevgi sözcükleri,listeye yeniden alımlar vs vs bunları görüpte,gelsende gelmesende farketmez imalarını okuduktan sonra,orda varolmanın bi anlamı olmadığını düşünüyorum,çünkü kk ye stres atmaya geliyoruz,kimse yüzündende stres yüklenmemeliyim boşuboşuna.
Tercih senindir tatlım..keşke bunlar hiç yaşanmasıydı..benimde çok canım sıkıldı...zaten detaylı için stresim diz boyu...evde eşim bile teskin edemiyor beni..son günlerde anne topicinden gelen kötü haberler bir yandan...dün yine kızın birinin detaylı usgsinde bebişinde anomali olduğu tesbit edilmiş...22 haftalık bebeği canlı canlı alacaklar..hem okudum hem ağladım kızın yazdıkları...Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin...benim detaylı usg 12 martta...kızlar hepinizin dualarını bekliyorum canlarım...sende strese girme gülüm...
afiyet olsun canım....
başlayalım valla saracım...bana 11 martta okursak sevinirim kızlar..hiç olmassa stresim biraz azalır saracım ya...
saol tatlım..iyi olmaya çalışıyoruz işte...
arkadaşın için çok üzüldüm,rabbim sağlıklı bebişlerle en kısa zamanda sevindirsin hepimizi,sende en güzel sonuçları al inşallah.saol saracım..inşallah canım..eşimde öyle diyor yavrumuz sağlıklı kafanı takıp durma diyor..anne topicinde iki kişi bebişini kaybetti...insan üzülüyor haliyle canım ya..elde değil...dualarınızı eksik etmeyin saracım...
Allah razı olsun saracım...öpüyorum seni bitanem...inşallah güzel geçecek canım...anne topiğindeki arkadaşlarını hiç tanımamama rağmen üzüldüm canım.allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.ama sen bunları düşünüp negatif elektriği üzerine çekme canım.pozitif düşün ve Allaha sığın.ben senin ultrason tarihini not almışım o gün gelmeden duanı okuyacaz tatlım rahat ol.
aslında benim tercihim,bütün arkadaşlarımla eşit seviyede yazışmaktı leyla cım,ama bunu yazdığımda aldığım tepki,istediğin yere gidebilirsin oldu,(bu kesinlikle saygı duyulduğundan değil,farketmezsin edasıylaydı)ben sizler benim için kıymetlisiniz dedikçe,umursamazlık aldım orda,ama aylar önce gelip,topicte hepimizi kırıp geçiren,demediğini bırakmayan spedy denen şahsa sevgi sözcükleri,listeye yeniden alımlar vs vs bunları görüpte,gelsende gelmesende farketmez imalarını okuduktan sonra,orda varolmanın bi anlamı olmadığını düşünüyorum,çünkü kk ye stres atmaya geliyoruz,kimse yüzündende stres yüklenmemeliyim boşuboşuna.
arkadaşın için çok üzüldüm,rabbim sağlıklı bebişlerle en kısa zamanda sevindirsin hepimizi,sende en güzel sonuçları al inşallah.
cnm benim internet sorunlu ve çok yavaş onu için midenin neye bulandını anlamadım
saol saracım..inşallah canım..eşimde öyle diyor yavrumuz sağlıklı kafanı takıp durma diyor..anne topicinde iki kişi bebişini kaybetti...insan üzülüyor haliyle canım ya..elde değil...dualarınızı eksik etmeyin saracım...
evet canım gercekten cok zor olmalı..rabbım yardımcıları olsun sabır versın....
sen de kendını rahat tut.....
günaydın hanımlarr nasılsınızzz
günaydın hoşgeldinnnn
hoş bulduk canım nasılsın ya geçmişe bi göz attımda dua listesi yapılmış ama hangi dua söylenmemiş sanırsam yada ben göremedim
günaydın hanımlarr nasılsınızzz
günaydın maonyacım.nasılsın canım?
ececim sen nasılsın canım?
hoş bulduk canım nasılsın ya geçmişe bi göz attımda dua listesi yapılmış ama hangi dua söylenmemiş sanırsam yada ben göremedim
gunaydın tatlım..hoşgeldın.......
:44:
iyiyim cnm saolasın.sen nasılsın??bir sürü soru sordum ama kimse cvplamadııı..
metuka için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 149851
Eki Görüntüle 149852
leyla ..................... 20
toplam............ 20
kalan...............293
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen
hoş bulduk canımmm nasılsın ya arkadaşlar eger ben yokken listeyi yeilerse söylermisiniz 50 tane okurum ben listeye alsınlar benide hatta bugün başlarım ben bu arada sana okunacakmış canım ismin ne ona göre dua edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?