Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aslında benim tercihim,bütün arkadaşlarımla eşit seviyede yazışmaktı leyla cım,ama bunu yazdığımda aldığım tepki,istediğin yere gidebilirsin oldu,(bu kesinlikle saygı duyulduğundan değil,farketmezsin edasıylaydı)ben sizler benim için kıymetlisiniz dedikçe,umursamazlık aldım orda,ama aylar önce gelip,topicte hepimizi kırıp geçiren,demediğini bırakmayan spedy denen şahsa sevgi sözcükleri,listeye yeniden alımlar vs vs bunları görüpte,gelsende gelmesende farketmez imalarını okuduktan sonra,orda varolmanın bi anlamı olmadığını düşünüyorum,çünkü kk ye stres atmaya geliyoruz,kimse yüzündende stres yüklenmemeliyim boşuboşuna.
arkadaşın için çok üzüldüm,rabbim sağlıklı bebişlerle en kısa zamanda sevindirsin hepimizi,sende en güzel sonuçları al inşallah.

Allah razı olsun saracım...öpüyorum seni bitanem...inşallah güzel geçecek canım...

haklısın tatlım ya...güzel duaların için Allahım razı olsun kardelenim..Rabbim hepinizin yuvasını bebişle taçlandırsın inşallah...

evet canım gercekten cok zor olmalı..rabbım yardımcıları olsun sabır versın....

sen de kendını rahat tut.....

hoş bulduk canım nasılsın ya geçmişe bi göz attımda dua listesi yapılmış ama hangi dua söylenmemiş sanırsam yada ben göremedim

bende sordum ama kimse bişi demedi cnm.az önce üstte okudummm ayetül kürsü okunacakmışş sanırsam

gunaydın tatlım..hoşgeldın.......

hoş bulduk canımmm nasılsın ya arkadaşlar eger ben yokken listeyi yeilerse söylermisiniz 50 tane okurum ben listeye alsınlar benide hatta bugün başlarım ben bu arada sana okunacakmış canım ismin ne ona göre dua edeyim

kızlar banada yazınnn duadannn.20tane bende okurum arkadaşların isimlerii neler onları söyleyerek okuyayaım barii

ececim seni ekledim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…