Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi yapmıssın cnm ben halada onu bekliyom geldiğindede
sofrayı kuruyorum tam iştahlı bi şekilde yiyecm derken
kızım kalkıyo ve yine aç kalan ben oluyorum

canım sende eşini bekleme fırsatını buldunmu karnını doyur

sen yiyeceksinki süt olsun kızına

leyloşum canım gelmişsin ama denk gelemedik ağrım vardı uyumuştum şimdi uyandım yürürken bile ağrım oluyo neden acep yaaaa:26::26::26::26::26::26::26:
geçmiş olsun saracım..kendini üşütme tatlım..patik falan giy..
:26::26:

Allah kolaylık versin canım...
Benim eşim de aynen senin ki gibi çok bekletmiş beni
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar

herkese mutlu pazarlar

GÜNAYDIN CANIM

günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar

herkese mutlu pazarlar

sanada mutlu pazarlar canım.senin için heyecanlanıyorum şafak 2 ve olucak buna inanıyorum.demek içerde inşaat çalışmaları dewam ediyor seni rahatsız ediyo bebecikler.

bugün okadar işim varki.dün ewde yoktum bursaya bebek mevlütüne gittim.ev batmış.biraz toz alıcam sonrada eşimi belicem saolsun elim ayağım oldu.onsuz bişey yapmaıyorum.artık sabahları kahvaltı hazırlamaya alıştırdım onu.en çok buna sevindim işte

amin sağol canım inşallah bebeklerim bana tutunmak için içerde çalışıyolardır bende böyle hissediyorum ama bi yandanda her ihtimale kendimi hazırlıyorum iştekafam karmakarışık anlayacağın betülcüm

ne güzel eşinin yardım etmesi sen kendini yorma bebişimizi üzme annesi

güzel hisset öyle olsun ben inanıyorum herşey güzel olacak.haklısın karmakarışık olmakta.rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
ve sabırla beklediğin için mükafatını alırsın inşallahhhh.

amin sağol betülcüm sen ocak annesimi olacaksın :26::26::26::26::26::26:

sinirlenme canım herkeşii Allaha havale et sen bebeklerine bak kocişe bak

süperrrrrrrrrr bayıldım iyi yapmışsın araba sarsmasın

abbowwwwwwwww canım malesef bu dönemler böyle ben uykusuzluğu 2,5 sene çektim desem inanırmısın
Allah yardımcın olsun ne zor bir dönemdirrr ne çocuğa yetersin ne kendine ne evine ne gelene gidene
sütün stresten azalmış olabilir sıvıyı bol tüket canım gaz damlası versene zinco var tamamen bitkisel :26:

eşim hiç işten anlamıyo annesi ve kızkardeşleri ona bişey öğretmemişlermiş çay yapmayı bile bilmiyo yani

benimkiside heç ama heç anlamaz

leyloşum canım gelmişsin ama denk gelemedik ağrım vardı uyumuştum şimdi uyandım yürürken bile ağrım oluyo neden acep yaaaa:26::26::26::26::26::26::26:

yerleşiyordur canım inşallah iki taneler ya ancak

ay ne güzel anne kokusu almışşş kuzum benimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…