amin sağol betülcüm sen ocak annesimi olacaksın :26::26::26::26::26::26:
saraaaaaaaaaa bugün idrar testi yapcan mı tatlım?:26:
EVET canım 2.kez ocak annesi olucam nasipse.melikemde ocak doğumlu,aslında şubat olucaktı ama erken davrandı 1 ay erken geldi.bu inşallah sabırlı olurda vaktini tamamlar:)
herkese günaydınlar .
bugün günüm var.akşamdan tatlımı yaptım .şimdide etimekli salatamı.
birazdanda pizza.
ama öncesinde karnım aç anneme kahvaltıya gitmem lazım.yalnız bişey yiyemiyorum.
saracım benimde hamile olduğumu öğrenemden pazara gitmiştim tavuk döner kokusu nasıl güzel gelmişti burnuma canım çekmişti.
inşallah bebişlerinin canı çekmiştir o çorbayı.
hep üçüncükişiler dimi ve bu üçüncü ki,şiler hep nedense kayganalar olur yada görümcekler
boşver onları onları takarsak oooooooooo
tatlım bebişlerden haberler yarın test günü yarın bende heyecanla bekliyorum
kararsızım leyloşum yarını bekleyeyim diyorum ama:26::26::26::26::26:[/I][/B][/COLOR]
kararsızım leyloşum yarını bekleyeyim diyorum ama:26::26::26::26::26:
inşallah zamanında gelir bebişin canım benimkilerde şubat doğumlu olacaklar gibi
inşallah bebişlerin canı çekmiştir betülcü inanırmısın hala koku geliyo ve içime çekiyorum o kadar güzelki anlatamam ya
günün içinde kendini yorma hazırlıklarında süper daha ne olsun
yok işim kalmadı saolsun dün eşimle beraber tamizledik evi.3çeşit bişey yapılıyo zaten .ee biraz miafir varken ayakta kalınıyo onada artık katlanıcaz .hemen belim ağrıyo biraz ayakta kaldığım zaman.
komşun tanıdıksa bi tabak isteyiver,çok canın çekmiş baksana.
şimdilik öptüm sizleri leyloşşş efsun sara görüşmek üzere..
yok işim kalmadı saolsun dün eşimle beraber tamizledik evi.3çeşit bişey yapılıyo zaten .ee biraz miafir varken ayakta kalınıyo onada artık katlanıcaz .hemen belim ağrıyo biraz ayakta kaldığım zaman.
oooh işin bitmiş canım ne güel ama yinede kendini yorma
komşumla karşılaşınca merhabalaşıyoruz o kadar
asla isteyemem ama bayağı canım çekti doğru yani
sen bilirsin canım...inşallah hamişsindir.kararsızım leyloşum yarını bekleyeyim diyorum ama:26::26::26::26::26:
inşallah zamanında gelir bebişin canım benimkilerde şubat doğumlu olacaklar gibi
inşallah bebişlerin canı çekmiştir betülcü inanırmısın hala koku geliyo ve içime çekiyorum o kadar güzelki anlatamam ya
günün içinde kendini yorma hazırlıklarında süper daha ne olsun
kolay gelsin canım..hamile halinle kendini yorca canım..yok işim kalmadı saolsun dün eşimle beraber tamizledik evi.3çeşit bişey yapılıyo zaten .ee biraz miafir varken ayakta kalınıyo onada artık katlanıcaz .hemen belim ağrıyo biraz ayakta kaldığım zaman.
günaydın melekcim..hg canım..nasılsın bakalım?günaydın hanımlar iyi haftalar herkese ..
valla yakın olsak ben alır gelirdim şimdi sana saracım benimde bi gece canım çekti saolsun eşim aldı geldi
yakınlarda lokanta falan yok mu yaaaa sipariş etsen
günaydın hanımlar iyi haftalar herkese ..
sen bilirsin canım...inşallah hamişsindir.
kolay gelsin canım..hamile halinle kendini yorca canım..dün eşim rüyasında oğlumuz olduğunu görmüş..adam ikinci için hayallenmeye başladı bile..ben hiç o taraflı bile değilim...
günaydın melekcim..hg canım..nasılsın bakalım?
çok sağol canım almış kadar oldun
eşime diyecem öğlen gelende getirsin
kızlar öğleye ne yemek yiyeceksiniz deyin bakem
günaydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?