orasıda öyle ama sürekli kucakta olmasda işlerimi yapamıyorum
hadi işleri geç yemek bile yiyemiyorum :26::26:
ne yapsam acaba eşim eve gelince kendi kıyafetimi eşimemi giydirsem yaa
Eki Görüntüle 435418 Eki Görüntüle 435418 Eki Görüntüle 435418 Eki Görüntüle 435418 Eki Görüntüle 435418
günaydın kızlar
hayırlı haftalar olsun inşalahhh hepimize
ben bi defasında pusette yatıyordu üstümden tişörtümü soydum burnunun dibine koydum
baya bi uyumuştu
benimkiside heç ama heç anlamaz
yerleşiyordur canım inşallah iki taneler ya ancak
amin canım nasılsın efsuncum
ben hala çekiyorum ya..zinco işe yaramadı bizde..en etkilisi nurse harvey..o bize iyi geldi...abbowwwwwwwww canım malesef bu dönemler böyle ben uykusuzluğu 2,5 sene çektim desem inanırmısın
Allah yardımcın olsun ne zor bir dönemdirrr ne çocuğa yetersin ne kendine ne evine ne gelene gidene
sütün stresten azalmış olabilir sıvıyı bol tüket canım gaz damlası versene zinco var tamamen bitkisel :26:
valla dün gece bende denemeye düşündün sevinçcim ya..iyi fikir gibi geldi bana ama yapmadım..gece sabaha kadar kaç kez kaldım..gitme yanımda yat diyordu sanki..ben bi defasında pusette yatıyordu üstümden tişörtümü soydum burnunun dibine koydum
baya bi uyumuştu
günaydın bitanem...bugün nasılsın saracım ...bebişlerin nasıl..tickerini niye kaldırdın canım ya..günaydıııııııııın kızlaaaaaaaaaar
herkese başta sağlık ve mutluluk haberliyle dolu güzel bi gün diliyorum
kız niye atıştın eşinle efsuncum...efsunun morali bozuk bugün yıldönümüne bir gün kala eşilye atıştı
sabah sabah kendini kk attı işte
sen nasılsın canım bi gelişme varmı bebişten
ben hala çekiyorum ya..zinco işe yaramadı bizde..en etkilisi nurse harvey..o bize iyi geldi...
valla dün gece bende denemeye düşündün sevinçcim ya..iyi fikir gibi geldi bana ama yapmadım..gece sabaha kadar kaç kez kaldım..gitme yanımda yat diyordu sanki..bugün ilk defa zor ayrıldı sabah ya..annem aşağı kadar indirdi biz araya bindik sonra annem kaçırdı oyaladı içim parça parça oldu kucağımdan inmek istemiyordu öyle sıkı tutunmuştuki gitme anne der gibiydi... çalışan anne olmak ne zor ya.. :
kız niye atıştın eşinle efsuncum...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...
efsunun morali bozuk bugün yıldönümüne bir gün kala eşilye atıştı
sabah sabah kendini kk attı işte
sen nasılsın canım bi gelişme varmı bebişten
ben hala çekiyorum ya..zinco işe yaramadı bizde..en etkilisi nurse harvey..o bize iyi geldi...
valla dün gece bende denemeye düşündün sevinçcim ya..iyi fikir gibi geldi bana ama yapmadım..gece sabaha kadar kaç kez kaldım..gitme yanımda yat diyordu sanki..bugün ilk defa zor ayrıldı sabah ya..annem aşağı kadar indirdi biz araya bindik sonra annem kaçırdı oyaladı içim parça parça oldu kucağımdan inmek istemiyordu öyle sıkı tutunmuştuki gitme anne der gibiydi... çalışan anne olmak ne zor ya..
günaydın bitanem...bugün nasılsın saracım ...bebişlerin nasıl..tickerini niye kaldırdın canım ya..
hayatta hiç birşey üzülmeye değmiyor ama elimizde değil işte canım...insan bazen çıldırıyor...uzun hikayeler canım birikimler...
çok sağol canım geçen sene bu saatlerde heycandan ölmek üzereydim sanırım kına gecem için hazırlık yapıyordum
hayat işte nereden nereye dedirtiyor kendine
tatlım kıyamam sana eşinle niye atışıyosun hiç bişey için kalp kırmaya değmez boş ver sende gülüm menim
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice yıllara kuzum /QUOTE]
ben kırmıyorum ki saracım ya o kırıyorsağol canım teşekkür ederim
hayatta hiç birşey üzülmeye değmiyor ama elimizde değil işte canım...insan bazen çıldırıyor...
ben çlıdırma safasındayım işte leyloş
ya kızlar ya balkonun kapısını açtım ev havalansın diye sabah sabah birisi paça çorbası yapıyo sarımsaklı hemde kokusu nasıl hoşuma gitti anlatamam yaaaaa sabah sabah bu yapılırmı koklayıp duruyorum aşeriyomuyum ne bu haftalarda aşerme olurmuki:26::26::26::26::26::26::26::26:
ayyyy benimde canım çekti valla şimdi olsada yesek saracım
ben kırmıyorum ki saracım ya o kırıyorsağol canım teşekkür ederim
ben çlıdırma safasındayım işte leyloş
ayyyy benimde canım çekti valla şimdi olsada yesek saracım
inşallah canım..güzel haberi heyecanla bekliyorum...yarın araziye çıkma durumum var..eğer çıkarsam akşam bakarım...tatlım kıyamam sana eşinle niye atışıyosun hiç bişey için kalp kırmaya değmez boş ver sende gülüm menim
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice yıllara kuzum
günaydın güzeller güzeli iyiyim sen nasılsın buseye kıyamam ya büyüyo annesi ve seni daha çok yanında görmek istiyo ama alışacak çalışan annelerin kaderi bu
tatlım tickeri kaldıırdım her gören hamile sanıyoduyarın inşallah kaldırmamak üzere koyarım yine
canım erkekler bazen odun oluyolar sen aldırmyacaksın
hayat güzel akşam gelsin özür diler barışırsınız
ya kendimiz için kavga etsek no problem zaten canım
aman neyse boşver sen beni sen bebişten haber ver bana tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?