Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydıııııııııın kızlaaaaaaaaaar

herkese başta sağlık ve mutluluk haberliyle dolu güzel bi gün diliyorum

ben hala çekiyorum ya..zinco işe yaramadı bizde..en etkilisi nurse harvey..o bize iyi geldi...
ben bi defasında pusette yatıyordu üstümden tişörtümü soydum burnunun dibine koydum
baya bi uyumuştu
valla dün gece bende denemeye düşündün sevinçcim ya..iyi fikir gibi geldi bana ama yapmadım..gece sabaha kadar kaç kez kaldım..gitme yanımda yat diyordu sanki.. bugün ilk defa zor ayrıldı sabah ya..annem aşağı kadar indirdi biz araya bindik sonra annem kaçırdı oyaladı içim parça parça oldu kucağımdan inmek istemiyordu öyle sıkı tutunmuştuki gitme anne der gibiydi...çalışan anne olmak ne zor ya..
günaydıııııııııın kızlaaaaaaaaaar

herkese başta sağlık ve mutluluk haberliyle dolu güzel bi gün diliyorum
günaydın bitanem...bugün nasılsın saracım ...bebişlerin nasıl..tickerini niye kaldırdın canım ya..

efsunun morali bozuk bugün yıldönümüne bir gün kala eşilye atıştı
sabah sabah kendini kk attı işte
sen nasılsın canım bi gelişme varmı bebişten
kız niye atıştın eşinle efsuncum...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...

evet canım çalışan anne olmak zor bende ablamdan biliyorum yeğenim kara sıçanım ablamdan ayrılmak istemezdi sabahları zor kandırırdık

kız niye atıştın eşinle efsuncum...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...

uzun hikayeler canım birikimler...
çok sağol canım geçen sene bu saatlerde heycandan ölmek üzereydim sanırım kına gecem için hazırlık yapıyordum
hayat işte nereden nereye dedirtiyor kendine

efsunun morali bozuk bugün yıldönümüne bir gün kala eşilye atıştı
sabah sabah kendini kk attı işte
sen nasılsın canım bi gelişme varmı bebişten

tatlım kıyamam sana eşinle niye atışıyosun hiç bişey için kalp kırmaya değmez boş ver sende gülüm menim

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birlikte nice yıllara kuzum

günaydın güzeller güzeli iyiyim sen nasılsın buseye kıyamam ya büyüyo annesi ve seni daha çok yanında görmek istiyo ama alışacak çalışan annelerin kaderi bu

tatlım tickeri kaldıırdım her gören hamile sanıyodu yarın inşallah kaldırmamak üzere koyarım yine

uzun hikayeler canım birikimler...
çok sağol canım geçen sene bu saatlerde heycandan ölmek üzereydim sanırım kına gecem için hazırlık yapıyordum
hayat işte nereden nereye dedirtiyor kendine
hayatta hiç birşey üzülmeye değmiyor ama elimizde değil işte canım...insan bazen çıldırıyor...

ya kızlar ya balkonun kapısını açtım ev havalansın diye sabah sabah birisi paça çorbası yapıyo sarımsaklı hemde kokusu nasıl hoşuma gitti anlatamam yaaaaa sabah sabah bu yapılırmı koklayıp duruyorum aşeriyomuyum ne bu haftalarda aşerme olurmuki:26::26::26::26::26::26::26::26:

ben kırmıyorum ki saracım ya o kırıyor sağol canım teşekkür ederim

ben çlıdırma safasındayım işte leyloş

ayyyy benimde canım çekti valla şimdi olsada yesek saracım

canım erkekler bazen odun oluyolar sen aldırmyacaksın

hayat güzel akşam gelsin özür diler barışırsınız

inşallah canım..güzel haberi heyecanla bekliyorum...yarın araziye çıkma durumum var..eğer çıkarsam akşam bakarım...

ya kendimiz için kavga etsek no problem zaten canım
aman neyse boşver sen beni sen bebişten haber ver bana tatlım

hep üçüncükişiler dimi ve bu üçüncü ki,şiler hep nedense kayganalar olur yada görümcekler

boşver onları onları takarsak oooooooooo

tatlım bebişlerden haberler yarın test günü yarın bende heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…