amin canım..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun kollasın cadıcım...evet onlar bizim mucizelerimiz..Rabbim yokluklarını göstermesin inşallah...sevgileri olmasa kahırları çekilirmi hiç...
evet canım devamlı düşüyor kalkıyor yüremeye çalıştığı için ama kafasındaki şişlik düşmeylemi oldu bilemiyorum...iki gündür şiş biraz iner gibi oldu geçmezse doktora götürecez canım..ilgine teşekkür ederim..annenlere gidiyormuşsun..güzel vakit geçirirsin inşallah kardelencim..bebişin öp yerime canım...
saol hatresim şişlik biraz iner gibi oldu ama benim gözümemi öyle görünüyor bilmiyorum...geçmezse doktora gidecez canım...ilgine teşekkür ederim hatresim...sen nasılsın rana nasıl canım?
saol bitanem Allah razı olsun...henüz düşme kaynaklımı bilemiyorum canım..ama şişlik biraz iner gibi olmuş...çok fazla değil ufak leblebiler gibi öyle söyleyim yani...senin yerine öperim tabi buseyi edan teyzesi...sen nasılsın canım yağmur nasıl?canım sıkkın demişsin umarım yine eşinle alakalı bir durum değildir...çok öptüm seni ve yağmuru...
canım dün ben çok hastaydım..önemli bir toplantım vardı ona bile katılamadım...gece sık sık buseyi emzirmeye kalkıyorum o ara terle üşüttüm sanırım...bir başağrısı bir kusma kafam hopluyordu resmen...çok kötü üşütmüşüm..akşama kadar yattım dün...hepinizin ilgisine teşekkür ediyorum kızlar...
tatlı ya hemde ne tatlıyerim men onu yaaaaa ne tatlıdır şimdi o maşallah
prensesim benim içinde öp kokla sara teyzen seni çok seviyo de kulağına
hayırlı olsun senin olişgöğsünümü mıncıklıyoo
oyyy yavrum yaaaaa çok tatlıııııı
evet benmde oliş olcakta o yüzden soruyorum
anlatırmısın arada neler yapıyo
saol prensesim...valla bu ara benim başımda bişey varya...bugünde belim tutuldu ölüyorum ya...ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum..geceleri buseyi emziriyorum diye yere uzanıyorum orda bazen uyuyup kalıyorum açıkta...ondan oldu sanırım ...valla çok kötüyüm...zor duruyorum eve gidip uzanmak istiyorum..öyleyin jel falan sürdüm ama nafile...canım çok geçmiş olsun
neyseki iyiceymişsin
dikkat et kendine
Canım hiç farketmemişim ya
saol prensesim...valla bu ara benim başımda bişey varya...bugünde belim tutuldu ölüyorum ya...ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum..geceleri buseyi emziriyorum diye yere uzanıyorum orda bazen uyuyup kalıyorum açıkta...ondan oldu sanırım ...valla çok kötüyüm...zor duruyorum eve gidip uzanmak istiyorum..öyleyin jel falan sürdüm ama nafile...
HATRESSSSSSSSSSSSSS SLM CANIM...ŞÜKÜR KAVUŞTURANA...RASTLADIM SANA YAŞASINNNNNNNN
saol prensesim...valla bu ara benim başımda bişey varya...bugünde belim tutuldu ölüyorum ya...ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum..geceleri buseyi emziriyorum diye yere uzanıyorum orda bazen uyuyup kalıyorum açıkta...ondan oldu sanırım ...valla çok kötüyüm...zor duruyorum eve gidip uzanmak istiyorum..öyleyin jel falan sürdüm ama nafile...
HATRESSSSSSSSSSSSSS SLM CANIM...ŞÜKÜR KAVUŞTURANA...RASTLADIM SANA YAŞASINNNNNNNN
kilar nasilsiniz ne yapiyorsunuz .... ben cok yorgun ve halsizim biraz yuruduyum zaman nefes nefese kaliyorum .... belim sirtim ariyor of of ALLAH bana yardim etsin .....
Canım son zamanların ya kolay olmaz tabi, biz bitanede zorlandık sen iki tane de haliyle zorlanırsın, Allah yardımcın olsun caadıcım
Ya benim kızımda kaç gündür öksürüyor, pek ilaç verme taraftarı olmadığım için hastaneye yerine sağlık ocağının doktoruna ciğerlerini dinlemesi için götürdüm, belki durum sandığımdan ciddi olabilir diye...Çok şükür doktor ciddi bir sorun görünmüyor dedi evde atlatabilirmiş yani. Ama kızıma maalesef onu rahatlatabilecek hiç bir şeyi veremiyorum çok inatçı
Zencefille bal öksürüğe birebirdir, daha küçükken öksürüğü olduğunda hemen verirdim ertesi gün hiç bir şeyi kalmazdı. Zencefili maalesef bu sefer veremedim bir türlü sonuç hüsran, hadi tadı acıdır haklıdır çocuk, bu kez de balla limonu deneyeyim dedim ( limonu da seviyor yani) ama ne fayda yine inat etti, babasıyla birlikte çok yalvardık, nazladık ama olmadı mecbur kaldık zorla verdik. Bu kez de çok ağladı yavrum, benim de moralim çok bozuldu kızlar
Rana'yla beraber ağlayasım geldi, şimdi uyuttum ama içim çok sızladı yavruma eziyet ettim diye
İstemeden de olsa ona sevmediği bir şeyi yaptırmak zorunda kaldığım için çok kötü hissettim kendimi, iç dünyasına zarar verdim diye çok sıkıldı canım
ben bu durumu evlenmeden önce bir kez daha yaşamıştım...karda ayağım kaydı belim acayip olmuştu..iki büklüm geziyordum valla..doktor iğne vermişti..bir tane yaptırdım..şuan gitsem ne olacakki ilaç alamıyorum biliyorsun buse emdiği için...ranayada geçmiş olsun canım..hep dualarımdasınız..busede iyi teyzesi...oynuyor uyuyor yiyor ondan rahatı yok anlayacan...şu belim bir iyileşse...Canım hiç farketmemişim yakaçmadım da sanırımmmmm haaaaaaaaaaa şimdi hatırladım Rana'ya Pepe' yi açmıştım teyzesi pc başında o oturuyordu kkyı da açık bırakmışım
Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine şu cerayanda ya da açıkta kalmak var ya inan adamın feleğini şaşırtırgeçen yıl sıcaktan bütün kapı pencereleri açtım cerayana maruz bıraktım kendimi, az daha sakat kalıyordum ya acillik oldum
90 yaşında neneler gibi iki büklüm kalıyordum daha da düzeltemiyordum belimiEğer ağrıların geçmezse mutlaka doktora görün ben erteledikçe daha kötüleştim bir iğneyle anında kendime geldim boşu boşuna kendime ne eziyetler etmişim doktora gitmeyerek dedim,sen öyle yapma bitanem.
Rana' da kaç gündür öksürüyor,sağlık ocağındaki doktora götürdüm şu an ciddi bir sıkıntısı yok dedi,ben de ilaç kullanmasını istemediğim için evde atlatmasını sağlamaya çalışıyorum.Dua et bize emi teyzesi
Buse napıyo annesi neler yapıyor küçük hanım
saol prensesim..inşallah geçer..şimdi kahvaltı ettim ağrı kesici içip geldim işe..zor oturuyorum inan ki...canım çok gçmiş olsun
aman dikkat et kendine
olmadı doktora falan gidersin
gecmis olsun canim .... mecbur kaldigin icin vermissin yapicak birsey yok ya onu vericeksin yada ilac sen bunu kizinin iyi olsun diye yapiyorsun ..bazen mecbur birseyleri yapmak zorunda kaliyorus ve yapiyorus uzulme sen onun iyili icin yapmissin kolay deyil biliyorum .... yinede gecmis olsun insalla en kisa zamanda iyilesir ALLAH sifa versin
kilar nasilsiniz ne yapiyorsunuz .... ben cok yorgun ve halsizim biraz yuruduyum zaman nefes nefese kaliyorum .... belim sirtim ariyor of of ALLAH bana yardim etsin .....
ben bu durumu evlenmeden önce bir kez daha yaşamıştım...karda ayağım kaydı belim acayip olmuştu..iki büklüm geziyordum valla..doktor iğne vermişti..bir tane yaptırdım..şuan gitsem ne olacakki ilaç alamıyorum biliyorsun buse emdiği için...ranayada geçmiş olsun canım..hep dualarımdasınız..busede iyi teyzesi...oynuyor uyuyor yiyor ondan rahatı yok anlayacan...şu belim bir iyileşse...
ben bu durumu evlenmeden önce bir kez daha yaşamıştım...karda ayağım kaydı belim acayip olmuştu..iki büklüm geziyordum valla..doktor iğne vermişti..bir tane yaptırdım..şuan gitsem ne olacakki ilaç alamıyorum biliyorsun buse emdiği için...ranayada geçmiş olsun canım..hep dualarımdasınız..busede iyi teyzesi...oynuyor uyuyor yiyor ondan rahatı yok anlayacan...şu belim bir iyileşse...
tatlı ya hemde ne tatlı
uykusuz tatlı
hiç uyumuyor ya
onu geçtim ben uykusuzluktan telef olucam
hayırlı olsun senin oliş
ne mi yapıyor
ağlıyor emziriyorum
ağlıyor
altını açıyorum
ağlıyor gazını çıkarıyorum
ağlıyor masaj yapıyorum
yine ağlıyor mama veriyorum
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yine ağlıyor
Canım hiç farketmemişim yakaçmadım da sanırımmmmm haaaaaaaaaaa şimdi hatırladım Rana'ya Pepe' yi açmıştım teyzesi pc başında o oturuyordu kkyı da açık bırakmışım
Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine şu cerayanda ya da açıkta kalmak var ya inan adamın feleğini şaşırtırgeçen yıl sıcaktan bütün kapı pencereleri açtım cerayana maruz bıraktım kendimi, az daha sakat kalıyordum ya acillik oldum
90 yaşında neneler gibi iki büklüm kalıyordum daha da düzeltemiyordum belimiEğer ağrıların geçmezse mutlaka doktora görün ben erteledikçe daha kötüleştim bir iğneyle anında kendime geldim boşu boşuna kendime ne eziyetler etmişim doktora gitmeyerek dedim,sen öyle yapma bitanem.
Rana' da kaç gündür öksürüyor,sağlık ocağındaki doktora götürdüm şu an ciddi bir sıkıntısı yok dedi,ben de ilaç kullanmasını istemediğim için evde atlatmasını sağlamaya çalışıyorum.Dua et bize emi teyzesi
Buse napıyo annesi neler yapıyor küçük hanım
geçmiş olsun hatrescim rana öksürüyomuş bal yedir bal öksürüğe iyi geliyo bide süte pekmez karıştır oda iyi gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?