Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yemek yemeyen ilaç içmeyen çocukla uğraşmak çok zordur canım

ama ne yapacaksın biraz zorla biraz kızarak birazda oyun gibi yaparak denesen belki işe yarar

hiç bişey içmese daha kötü olur o yüzden zorla verdiğin ilaç yüzünden kendini suçlama çocuk bu aklı ermiyo
sen mecbur onun iyiliği için ne gerekiyosa yapacaksın

Ahhhhhhh canım ya zor ki ne zor, sinirimden onu eşşek sudan gelinceye kadar döveyim de rahatlayayım diyorum ama nerdeeeeee kıyar mıyım
Bazen kendimi tutamayıp poposuna bezine vuruyorum sonradan ona bile ne kadar içim sızlıyor,sabremedim diye kendimi yiyiyorum.
Canım oyun, matraklık aklına ne gelirse deniyorum ,babayla da deniyoruz yok bacım ya bunda Karadeniz inadı varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
saol saracım ya...acayip kitlenmiş vaziyetteyim..inan zor oturuyorum yani...evet canım ya ilaç kullanamıyor insan...geçer inşallah..tavsiyen için saol bitanem..
oy oy kıyamam ben ranişe ya...ballı ılık şerbet yap öksürüğe bire bir...kaşık kaşık içirmeyi dene...reklam izlerken falan yemiyormu çoğu çocuk öyle yer ama..sakın dövme kızı haaaaaaa..burdan oraya gelirim yoksa..kıyılırmı ufacık şeye..sakınnnnnnnnnnn

SARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
LEYLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kızlar gitmeyin öteye beriye yaaaaaaaaaaaaaaaaa

desene laz damarı tutmuş

yerim men onu ya canım menim

Keşke biriniz yanımda olsaydınız da Rana' yı verseydim size belki farklı birinden yerdi kimbilir:44::44::44::44:
Leylacım inan çok sıkıldı canım 1 hafta oldu ve bu sıpanın inadından hiç bir çözümü uygulayamadım, ayyyyy bebekken ne rahatmış be, şimdi iki yetişkin insan ona sözümüzü geçiremiyoruz

desene laz damarı tutmuş

yerim men onu ya canım menim

Valla laz mı kaz mı bi inadı var ki Sara teyzesi Allahım bana yardım etsin. Zaten babasının inadından çektiğim yetmiyomuş gibi bi de Rana çıktı başıma.Babası demez mi: Hanım bu ne kadar inat ya bu kime çekmiş
Ben de senin küçük versiyonun diyorum, yok canım onda bu kadar inat ne ararmış

SARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
LEYLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kızlar gitmeyin öteye beriye yaaaaaaaaaaaaaaaaa
burdayım kız...
keşke canım ya...farklı kişinin elinden yerdi belki...ALLAH SANA YARDIM ETSİN HATRESİM...

burdayım kız...

keşke canım ya...farklı kişinin elinden yerdi belki...ALLAH SANA YARDIM ETSİN HATRESİM...

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnn
Valla çok bunalıyorum bazen ya
Anne olmak çok meşakketliymiş, yese içse de keşke meşakkati de tatlı gelir bana....
Sen napıyosun başka sizleri sıktıysam hakkınızı helal edin , zaten herkesin kendine göre bi derdi var.Allahım hepimize sağlık, afiyet, huzur versin inşallah

buydayım canım ama arada iş çıkınca gidiyoyum

Ditmeyin noluyyyyyyyyyyyyyyyyyy beni tet başıma bıyatmayın
İyi ki varsınız canlarım ya, kim demiş gurbet var diye, bizim de internet ortamında ne güzel bacılarımız vayyyyyyyyyyyyyy

Ditmeyin noluyyyyyyyyyyyyyyyyyy beni tet başıma bıyatmayın
İyi ki varsınız canlarım ya, kim demiş gurbet var diye, bizim de internet ortamında ne güzel bacılarımız vayyyyyyyyyyyyyy
Sende iyiki varsın bitanem...gerçekten öyle burda insan bazen çok güzel dostluklar kuruyor öyle değilmi...

ne demek canım helal olsun bizi bizden başkası anlamaz burdada konuşmayalaımda patlayalım mı

iyiki sizlerde varsınız

Sende iyiki varsın bitanem...gerçekten öyle burda insan bazen çok güzel dostluklar kuruyor öyle değilmi...

Kesinlikle canım.Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki birebir ilişkiler maalesef hep yozlaşmış...Geçen gün alt kata yeni evli bir çift taşındı. Ben inancımızdaki komşu hakkını düşünerek Rana'yla dışarı çıkmıştım dönünce evime çıkmadan komşuya bir hoşgeldin ziyareti yapayım dedim. Buyur etti biraz sohbet ettikten sonra bana demez mi:
- Abla yanlış anlama da ben öyle gidip gelmeleri pek sevmem, kendi evimde yalnız olmayı severim. Gelmek istiyorsanız siz gelin ama ben gelmem
Eşimle bir akşam ziyaretlerine gitmeyi düşünüyorduk, artık gider miyim ne işim var daha. Ben kendini yalnız hissetmemesi için komşu hakkı var diye düşünmüştüm oysa...

ne demek canım helal olsun bizi bizden başkası anlamaz burdada konuşmayalaımda patlayalım mı

iyiki sizlerde varsınız

Dimi canım ya valla bak oldu kaç kez çok bunalmışımdır buraya sizlere yazdığımda stres mtres kalmıyor ben de...Şimdi de başımın üstündeki dumanlar yavaş yavaş dağılmaya başladı

Allah Allah ya ne diyeceğimi şaşırdım insanlık bu kadar kötüyemi gidiyo
komşuluk hak getire oysa komşu komşunun külüne muhtaçtır
aman canım boşver otursun evinde tek başına kukumaz kuşu gibi kendi bilir
tuhaf şey nolacak

Aynen öyle ya, benim karşı binadan komşum bir yıl sonra bana camdan merhaba dedi, hep derdim hiç mi insanlık kalmamış bunlarda, beklerdim yani aranıp sorulmayı. Sonra kadınla konuştuğumuzda bana dedi ki seni hep görürdüm ama cesaret edemedim, hani görüşmeyi ister mi istemez mi diye? Çok tuhafıma gitmişti bu söylediği. Ama benim komşunun bana yaptığını düşününce ancak anladım o kadını. Neyseki kendi binamızdakiler ölü mü diri mi anlamasak bile Allahtan karşı binadakiler sağolsunlar bu eksikliği kapatıyorlar, gelirler giderler ama aynı binada sıcak ilişkilerin olması daha güzel olurdu.Çalışan insan olmak komşusuzluğu mu doğuruyor acaba? Huzurluk yaşayacağımıza yalnız kalmak daha iyi.
Seksenler dizisini hiç izlediniz mi kızlar? Sıcak komşuluk ilişkilerini ve çocukluğumuzu ne kadar güzel yansıtmışlar dimi?Tabi bu arada ben yaşa yakın olanlar daha iyi anlar.
leyla yine kaçmış

Evet tam ben de öyle diyecektim ki bi baktım ki sen de kaçmışsınnnnnnn

Keşke bu kknın messengerdeki gibi kişi titreşimle ikaz etme özelliği olsa,daha çabuk bağlantıya geçmeyi kolaylaştırırdı sankimmmmm

Allahım ya ne insanlar var..insan habersiz bu devirde komşusuna bile gidemiyor...ama o kadının yaptığı büyük terbiyesizlik ya...
leyla yine kaçmış
kaçmadım tızım...ama birazdan tüyerim...gelen giden oluyor sabah beri yaşlı bir hacı dayı gelmiş..evinde tahta kurusu çıkmış..başımı çevirdim..çözümü söylüyorum hala aynı şeyleri tekrar ediyor...kız bu adam bunamış valla... ay gülmekten öldüm burda...
ben buydayım tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…