süper olurdu valla....hatres cim resmin varmı seni görebilirmiyiz..merak ettim canım..seni ve ranayı çok merak ediyorum canım benim...Keşke bu kknın messengerdeki gibi kişi titreşimle ikaz etme özelliği olsa,daha çabuk bağlantıya geçmeyi kolaylaştırırdı sankimmmmm
Allahım ya ne insanlar var..insan habersiz bu devirde komşusuna bile gidemiyor...ama o kadının yaptığı büyük terbiyesizlik ya...
kaçmadım tızım...ama birazdan tüyerim...gelen giden oluyor sabah beri yaşlı bir hacı dayı gelmiş..evinde tahta kurusu çıkmış..başımı çevirdim..çözümü söylüyorum hala aynı şeyleri tekrar ediyor...kız bu adam bunamış valla...ay gülmekten öldüm burda...
ben buydayım tatlım...
süper olurdu valla....hatres cim resmin varmı seni görebilirmiyiz..merak ettim canım..seni ve ranayı çok merak ediyorum canım benim...
doğuma az kaldı ondandır cadıcım Allah yardımcın olsun canım
geçmiş olsun leylacım bi havluyu ısıtıp beline koysaydın sıcak kompres iyi gelirdi ama sonmrasında üşütmemeye bak
hamilelikte ve emzirme döneminde hastalıkları daha bi çekilmez oluyo
çünkü ilaç kullanamıyosun ama bunada şükür canım inşallah tez zamanda iyileşirsin
saol prensesim...valla bu ara benim başımda bişey varya...bugünde belim tutuldu ölüyorum ya...ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum..geceleri buseyi emziriyorum diye yere uzanıyorum orda bazen uyuyup kalıyorum açıkta...ondan oldu sanırım ...valla çok kötüyüm...zor duruyorum eve gidip uzanmak istiyorum..öyleyin jel falan sürdüm ama nafile...
HATRESSSSSSSSSSSSSS SLM CANIM...ŞÜKÜR KAVUŞTURANA...RASTLADIM SANA YAŞASINNNNNNNN
Aynen öyle ya, benim karşı binadan komşum bir yıl sonra bana camdan merhaba dedi, hep derdim hiç mi insanlık kalmamış bunlarda, beklerdim yani aranıp sorulmayı. Sonra kadınla konuştuğumuzda bana dedi ki seni hep görürdüm ama cesaret edemedim, hani görüşmeyi ister mi istemez mi diye? Çok tuhafıma gitmişti bu söylediği. Ama benim komşunun bana yaptığını düşününce ancak anladım o kadını. Neyseki kendi binamızdakiler ölü mü diri mi anlamasak bile Allahtan karşı binadakiler sağolsunlar bu eksikliği kapatıyorlar, gelirler giderler ama aynı binada sıcak ilişkilerin olması daha güzel olurdu.Çalışan insan olmak komşusuzluğu mu doğuruyor acaba? Huzurluk yaşayacağımıza yalnız kalmak daha iyi.
Seksenler dizisini hiç izlediniz mi kızlar? Sıcak komşuluk ilişkilerini ve çocukluğumuzu ne kadar güzel yansıtmışlar dimi?Tabi bu arada ben yaşa yakın olanlar daha iyi anlar.
Evet tam ben de öyle diyecektim ki bi baktım ki sen de kaçmışsınnnnnnn
Keşke bu kknın messengerdeki gibi kişi titreşimle ikaz etme özelliği olsa,daha çabuk bağlantıya geçmeyi kolaylaştırırdı sankimmmmm
gunaydin kizlar nasilsiniz
Günaydın canım,sen nasıl oldun,küçük cadılar?gunaydin kizlar nasilsiniz
cok cok gecmis olsun canim ALLAH sifa verin bel arisi cok zor ben senelerdir cekiyorum ve simdi hamilelikte dahada zor oluyor
evet kaçtımbiraz işim vardı o yüzden yani
Hayırdır kız ne işiymiş o:44::44::44: Meraklı Melahat oliyim biraz
aynen katılıyorum bu fikre sara bunu beğendi
Yaaaa dimi amaKK yöneticileri duysun sesimizi
ben iyiyim tatlım sen nasılsın
saol cadıcım...evet hamilelikte daha zor olur Allahım sanada şifa versincok cok gecmis olsun canim ALLAH sifa verin bel arisi cok zor ben senelerdir cekiyorum ve simdi hamilelikte dahada zor oluyor
neden makul gelmiyor...özel diyince bizden başkası göremez ki..ama tabiki senin takdirindir...zorla olmaz canım..sadece merak ettiğim için demiştim...boşver söylememiş say...Canım çalışınca gidip gelmek tabiki daha zordur, ben okuldan eve gelir gelmez ancak ev işlerini yemeği yapardım, bazı akşamlar eşimle planladığımız zaman giderdik gezmelere ya da arkadaşlarımızı çağırırdık. Ama bir tebessümü bir tatlı sözü de mi söyleyemez insan gidip gelemese bile? Ben bu insanları anlamıyorum valla:44::44::44: Ahir zaman alametlerinden olsa gerek komşuluğun insanlığın yozlaşması...Hadi bizler neyse de çocuklarımızın zamanında Rabbim yardımcıları olsun...
Canım ben kkya hiç resim eklemedim, eklemek pek makul gelmiyor bana. Valla ben de sizleri çok merak ediyorum ya...
tatlı ya hemde ne tatlı
uykusuz tatlı
hiç uyumuyor ya
onu geçtim ben uykusuzluktan telef olucam
hayırlı olsun senin oliş
ne mi yapıyor
ağlıyor emziriyorum
ağlıyor
altını açıyorum
ağlıyor gazını çıkarıyorum
ağlıyor masaj yapıyorum
yine ağlıyor mama veriyorum
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yine ağlıyor
saol prensesim..inşallah geçer..şimdi kahvaltı ettim ağrı kesici içip geldim işe..zor oturuyorum inan ki...
herşeye rağmen ağlıyo demek
ağlamanın dışında tek yaptığı şeyde göğsünü mıncıklamak anladm
Günaydın canım,sen nasıl oldun,küçük cadılar?
Kız valla ben bugün hakikaten kötüymüşüm yaaaSizler kaçıp beni tet başıma bırakınca e ben de gidip herifime yemek yapayım dedim, başladım yapmaya güya taze fasulye yapıcam....Soğan, biberleri doğradım koydum ocağa onlar kızarırken domatesi doğrayayım dedim bi baktım hış hış sesler geliyo Bir baktım ki yağ koymamışım tencereye öyle kızartıyorum ...Fasulyeler tezgahın üstünde arıyorum göremiyorum
Bana dua edin yoksam hatresiniz hakkın rahmetine kavuşacak bu gidişle, Allahım sonumuzu hayretsin inşallah.
saraaaaaa nere gittin:26:
efet
bazen uykusunda gülüyo
birde ben uzanıyorum onu da göğsüme yatırıyorum işte o zaman saatlerce uyur ben de onu koklarım
kızlar oğlum bugün bir aylık oldu
az önce oğlumu yıkadım
tam giydirecekken işini yapmasın mı
koltuk battı
sonra koştur koştur tekrar yıkadım
güya ilk kez tek başıma yıkamıştım
saol bitanem...Allah şifa versin canım
oy oy yerim ben onu..maşallah ne çabuk bir ay oldu ya...kıyamam...Rabbim sağlıklı ömür versin cümlemizin yavrusuna prensesim...bugün oğlumun bir aylık aşısı var
babamızı bekliyoruz
sağlık ocağına gidicez
yok kuzum ya illa kucağımda olucakbu ne dalgınlık kız çocuk ilaç içmiyo diye insan bu kadar kafaya takarmı eli mahkum içecek nasılsa ne kadar direnecek daha
Allah muhafaza sen bize lazımsın hatrescim
işi iş iş desem
o zaman sende işin olduğunda bi penyeni baçucuna koy senin kokunu alırsa uyur belki
maşallah canım zaman ne çabuk geçiyo dimi
saol bitanem...
oy oy yerim ben onu..maşallah ne çabuk bir ay oldu ya...kıyamam...Rabbim sağlıklı ömür versin cümlemizin yavrusuna prensesim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?