Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Keşke bu kknın messengerdeki gibi kişi titreşimle ikaz etme özelliği olsa,daha çabuk bağlantıya geçmeyi kolaylaştırırdı sankimmmmm
süper olurdu valla....hatres cim resmin varmı seni görebilirmiyiz..merak ettim canım..seni ve ranayı çok merak ediyorum canım benim...

süper olurdu valla....hatres cim resmin varmı seni görebilirmiyiz..merak ettim canım..seni ve ranayı çok merak ediyorum canım benim...

Canım çalışınca gidip gelmek tabiki daha zordur, ben okuldan eve gelir gelmez ancak ev işlerini yemeği yapardım, bazı akşamlar eşimle planladığımız zaman giderdik gezmelere ya da arkadaşlarımızı çağırırdık. Ama bir tebessümü bir tatlı sözü de mi söyleyemez insan gidip gelemese bile? Ben bu insanları anlamıyorum valla:44::44::44: Ahir zaman alametlerinden olsa gerek komşuluğun insanlığın yozlaşması...Hadi bizler neyse de çocuklarımızın zamanında Rabbim yardımcıları olsun...
Canım ben kkya hiç resim eklemedim, eklemek pek makul gelmiyor bana. Valla ben de sizleri çok merak ediyorum ya...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Yaw ne kötü bi his bu, Sudan çıkmış balık gibi:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:

AMINNNNNNNNNNNN saol canim ..........

cok cok gecmis olsun canim ALLAH sifa verin bel arisi cok zor ben senelerdir cekiyorum ve simdi hamilelikte dahada zor oluyor

evet kaçtım biraz işim vardı o yüzden yani

Keşke bu kknın messengerdeki gibi kişi titreşimle ikaz etme özelliği olsa,daha çabuk bağlantıya geçmeyi kolaylaştırırdı sankimmmmm

aynen katılıyorum bu fikre sara bunu beğendi

gunaydin kizlar nasilsiniz

ben iyiyim tatlım sen nasılsın

gunaydin kizlar nasilsiniz
Günaydın canım,sen nasıl oldun,küçük cadılar?
cok cok gecmis olsun canim ALLAH sifa verin bel arisi cok zor ben senelerdir cekiyorum ve simdi hamilelikte dahada zor oluyor

Kız valla ben bugün hakikaten kötüymüşüm yaaa Sizler kaçıp beni tet başıma bırakınca e ben de gidip herifime yemek yapayım dedim, başladım yapmaya güya taze fasulye yapıcam....Soğan, biberleri doğradım koydum ocağa onlar kızarırken domatesi doğrayayım dedim bi baktım hış hış sesler geliyoBir baktım ki yağ koymamışım tencereye öyle kızartıyorum ...Fasulyeler tezgahın üstünde arıyorum göremiyorum
Bana dua edin yoksam hatresiniz hakkın rahmetine kavuşacak bu gidişle, Allahım sonumuzu hayretsin inşallah.

neden makul gelmiyor...özel diyince bizden başkası göremez ki..ama tabiki senin takdirindir...zorla olmaz canım..sadece merak ettiğim için demiştim...boşver söylememiş say...

herşeye rağmen ağlıyo demek

ağlamanın dışında tek yaptığı şeyde göğsünü mıncıklamak anladm

kızlar oğlum bugün bir aylık oldu

az önce oğlumu yıkadım
tam giydirecekken işini yapmasın mı
koltuk battı
sonra koştur koştur tekrar yıkadım
güya ilk kez tek başıma yıkamıştım

bu ne dalgınlık kız çocuk ilaç içmiyo diye insan bu kadar kafaya takarmı eli mahkum içecek nasılsa ne kadar direnecek daha
Allah muhafaza sen bize lazımsın hatrescim

saraaaaaa nere gittin :26:

işi iş iş desem

efet
bazen uykusunda gülüyo
birde ben uzanıyorum onu da göğsüme yatırıyorum işte o zaman saatlerce uyur ben de onu koklarım

o zaman sende işin olduğunda bi penyeni baçucuna koy senin kokunu alırsa uyur belki

maşallah canım zaman ne çabuk geçiyo dimi

yok kuzum ya illa kucağımda olucak
evet zaman çabuk geçiyo
darısı başına saracım

saol bitanem...

oy oy yerim ben onu..maşallah ne çabuk bir ay oldu ya...kıyamam...Rabbim sağlıklı ömür versin cümlemizin yavrusuna prensesim...

amin canım çok sağol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…