Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Napiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm siz gelmeyince ben de başka topicleye takılıyom
Ne var ne yok müdire hanım
ayyyyyyyyyy müdire hanımmm haaaaaaa...kulağa hoş geliyor ya...hihihihih..bu işe ısınmaya başladım galiba..koltuğa yapışıp kalırmışım...bizi başka topiclerlemi altatıyor bakayım haaaa...çabuk gel topicimize..bak biz olmayınca buralar öksüz kalıyor...sara ne yaptı acaba ...onuda merak

ediyorum...çene cerrahiye gidecekti sanarım..

Sizler olmayınca buralar ıssız çöl gibi yawww
Kız valla alıştım size burda bulamayınca hemen telefona sarılıp şu Leyloş' u bi arasam... diyorum, diyorum ki melesef bu net de olmazsa ölsek kalsak birbirimizden haberimiz olmayacak:26:

hatres kullanıcısından alıntı

Leyloşşşşşşşşşşşşşşşşş canım hoşgeldin topiceeeeeeeeeeeeeeeeeee

hb bitanemmmmmmmmmmmmmmmmm

hatres kullanıcısından alıntı

Canım ben de senin peşindeydim şükür yakaladım
Evet tuvalet işkencemizi gör Leyloşum ya,yakında senin de yakındır
Kaç gündür bir börek yapıcam sıcaktan tembellik çökmüş yapamadım gitti,buralarda dolanıp biraz ferahlayıp yaparım inşallah.
Canım saçların düz ise küt hatta yuvarlak kestir derim çok yakışır böyle

evet valla tuvalet eğitimi tam bir kabus...Allahım herkese yardım etsin bu aşamada....canım benim saçlarım dalgalı ama fönlü kullanıyorum ben...bilmem küt gidermi acaba...kuaförlede bir konuşayım bakalım..o ne diyecek...hava çok sıcak bugün arabanın içinde öldüm terden..yemeğe gittik ordada öyle ter ter valla yemeği zor yedim ya...

haklısın valla...ama bir gün seninle mutlaka telde konuşacaz emin ol...seni arayacam bir gün mutlaka...o günü bekle canım...sanki seni yıllardır tanıyormuşum geliyor...sen tam benim kafa dengimsin...keşke yakın olsaydık...bugün yapacağın börektende nimetlenirdim...hahahaha aklım fikrim boğazımda..bir de kilo tutsam...bugün yemekte bütün kadınlar rejim yapıyorlardı..ben hapur hupur süpürdüm valla açıkmıştım birde...

hatresssssssssss canım senin komşun olmak isterdim...komşularına söyle onlar çok şanslı insanlar..senin gibi sıcak kanlı bir insan nerden bulunur ya...canım benim...bunları yürekten söylüyorum..artık böyle insan bulmak o kadar zor ki....

Tam ben de öbür topic de yazacaktım ki bir baktım sen de buraya kopyalamışsın.Canım dalgalı saçları dalgalı kestirmek daha iyi olur ama dediğin gibi kuaförle daha iyi karar verirsin.
Canım burada çok sıcak vardı bir kaç gün çok nem oldu,dün serinledik biraz inşallah serin geçer ya
Canım zayıf olmak bizim elimize geçmiyor sen bari istediğini ye iç sorgusüz sualsiz,ben bir lokma yesem bana vereceği kalorileri düşünmeden edemiyorum ama yutmadan da edemiyorum
Canım Allah razı olsun keşke de olsaydık leyloş komşu,Rana'yla Buse'yi koyardık yanlana onlar oynarken biz de verirdik lafın gözüneKarşı binadaki komşularım sağolsun çok iyidirler ama bizim binadakilerin geneli çalışıyor o yüzden görüşemiyoruz, bi yeni gelen vardı ona da gittiğimde yaşadığım hüsranı hatırlarsınAllah sevdiklerimizin eksikliğini vermesin.

yavruşlar nasılsınızzzz çok sancım var adet olacağım:26::26::26::26: ama beceremedim sanırımm

allahım çıktığımız bu zorlu yolda bir tek sperme bir tek yumurtaya umut bağlayan kularını gör gözett... Aşılan aşılmaya çalışılan bu zorlu yolu kolaylaştırrr her şey senin ol demende rabbim her şey senin elinde sonsuz hazineneden gönlümüzde olanı hakımızda hayırlı kıl bizlere nasip et rabbbimmm her neye muhtaçsak onu nasip et rabbimm bizi senden başkasına mutaç etme bizleri senden başkasının kapısına gönderme rabbimm... Allahım sen açılan elleri boş çevirmesin bizlerin ellerinide boç çevirmeee sana muhtacız rabbimmmm.... Allahımm bizleri muhtaç olduklarımızdan mahrum etmeee sana sığındıkkk sana yöneldikkk ...allahımmm sen bizi duyansın görensin gözetensinnnn şu mübarek günlerin hatrınaaa sana yapılan dualrı kabul et (bebek için çabalayan kularını gör gözet allahım emekleini boşa çıkartma bir yumoş bir sperm beklerken sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et allahım ol de olsun rabbimmmmm )rabbim tüm dualrımız bu güzel günlerin hatrına kabul etsin inşş

Hade bakem Müdire Hanım kolay gelsin.Ben de gidip şu böreği yapayım yoksam yufkalarım çürüyecek
bende istiyorum o güzel börekten canım...tızımmmmm burda emzikli kadın var ne öyle börek mörek diyorsun...bi tarafımız şişecek Allah muhafaza...

SARACIM da gelmiş ama bişey yazmamış...beğen butonlarını tıklamış..demekki durumu iyidir..onu merak ediyordum..iyi olduğunun işaretini vermişşşşşşş...saracımmmmm nasıl oldun tatlım..iki kelime yazda sağlığından haberdar olalım...

günaydın kızlar

başım dişim gözüm çok fena ağrıyo

dün diş hekimliği fakültesine gittik 20 lik dişin biri çürümüş kesin çekilmesi gerek ama
bende ürtiker olduğunu duyunca doktor panikledi yok hemşire bulundurmalıymış ameliyat sırasında yok bilmem ne ilacı olmalıymış
ama ne hemşire ne ilaç yokmuş fakültede nasıl fakülteyse artık ancak hemşire 15 gün sonra gelirmiş
bende bu sürede ilaç içerek beklemeliymişim bide dahiliye doktorundan konsültasyon istedi
bende geldim ama şimdi özel hastane araştırıyorum olmazsa özele gidecem çünkü çok ağrıyo dişim

dün topiğe baktım beğendim yazdıklarınızı ama bişey yazamadım çünkü başım çok ağrıyodu
utanmasam ağlayacam o derece yani
dua edin bana nolur hem korkuyorum hem çok ağrım var
Allah yardımcım olsunda bir an evvel sağlıkla çekip kurtulayım şu dişlerden:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bu arada hepinizin ramazanı hayırlı olsun
Allah bu mübarek ayın hatırına hepimize önce sağlık sonra gönlümüzden geçenleri hayırlı kılarak nasip etsin

haaaa leylacım gözümden kaçmadı yani senintek kafa dengin hatresmi onunla komşu olmak istemişsin
kıskandım yani hep senmi kıskançlık yapacaksın birazda ben yapayım dimi

İstediğin börek olsun kız al tepsi senin...Haklısın canım ya emzikli kadının hamileden farkı yoktur bence,emzirmeyi bıraktım iştahım normale döndü ya
Evet Sara sessiz sedasız kalmış,ama dün gene başka topikleydeydi yakaladım
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım nasıl oldun iyisin inşallah:44::44::44::44::44:

Son düzenleme:

Canım benim yaaaaaaaa çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin. Özele gidip de yaptır bence de ,15 gün geçer mi öyle?
Senin ve diğer arkadaşlarımızın Ramazanını ben de kutluyorum, Rabbim hepimizi için hayırlara vesile kılsın, gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla versin inşallah. Dünyanın her neresinde olursa olsun Mevlam tüm müslümanların ve temiz kullarının sıkıntısını gidersin inşallah.
Kıskanmayalım kıskanmayalım Sara Hanım, siz iki bacı bi aralar hep sarılır dururdunuz,hııııııııBen kıskançlık yaptım mı?Alla Alla
Leyloş menimmmmmmmmmmmm, dermişim

Son düzenleme:
Tızım delsene bak Sarayı da yakaladım
Gel seni de bi yakalayayımur kaçmaaaaaaaaaaa
Yarın Ramazan ya oruçlu oruçlu espri yapacak halimi kalmaz belkim
Yok vazgeçtim Sara' yı kaçırmışım tüh

Son düzenleme:
gunaydin kizlar nasilsiniz ..... bebisler iyi dun kontrolum vardi bebisin biri 1800 diyeri 1700 doktor haftalarina gore gayet iyiler dedi simdilik hersey iyi gidiyor insalla sonuna kadar boyle devam eder ... ama ben hastayim boazim sismis ne yiyebiliyorum nede icebiliyorum hapsirma oksurme hersey var .. ben hapsirdikca bebisler bir hopluyo korkuyorum onlara bise olur diye ... ALLAHA EMANET MELEKLERIM .......

LEYLA nasilsin canim sanirim mudur olmusun yakisir arkadasima ..hayirli urlu olsun canim Buse nasil halen carpiyormu kendini yada kendini korumayi orendimi ah o simdi ne tatli yurumeye urasiyor gulucukler saciyo ..

SARA cok cok gecmis olsun canim ALLAH yardimcin olsun dis arisi cok kotu birsey ALLH acil sifa versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…