nasılsın cadıcım ne var ne yok
saol canım ya..biraz inmiş gibi görünüyor..zamanda dahada geçecek inşallah..sanırım düşme kaynaklı...ilgine teşekkür ederim canım...umarım sende bebişinde iyisinizdir...herkese güzel hafta sonları.geçmşi okuyamadım.leyla neyaptın busenin şişliği geçtimi?
kaç gündür aklımdasın merak ettim
saol canım ya...yürüyecem diye kendini parçalıyor bu çocuk..devamlı peşindeyim ama bazen oluyor işte..her an tutamıyorsunki..çocuk işte dediğin gibi cadıcım..sen nasılsın ikizler nasıl?saol canim ... bende soyliyorum disarda birsey yok bak sizin yeriniz gayet iyi durun orda ama nekadar dinlicek cadilar bilmiyorum insalla birkac hafta daha dayanirlar .... sizin iyi olmaniza sevindim canim .. biraz gec oldu , Buse sanirim bir yerini morartmis cocuktur canim morarcakta kizarcakta oyle buyucek cok gecmis olsun
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...herkese günaydınlar bugün eşimle 2 yıl evlilik yılımız
Bakalım nasıl geçecek :26::26::26:
kız valla saracım iş çok yoğun...kaç kişiyle uğraşıyorum bir bilsen...müdür olmak zormuş valla...toplantılara katılıyorum..dün ondan giremedim...iş yoğun tatlım..bu hafta idare edin..leylaaaaaaaaa kız müdür oldun bizi terk mi ettin müdire hanım
iyiyim canım Allaha şükür..merak etmişsiniz..ilginize sonsun teşekkürler hatresim..iş yoğun ondan giremiyorum bu hafta...haftaya hep sizinleyim inşallah..bu hafta idare edin beni...Leylacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım nerdesin sen ya?Ben senin buraya yazmadığın bir günü bilmemmmm.Bir sıkıntın yoktur inşallah......Allah'a emanet ol emi
Kızlar topic neden çok sessiz bugün:44:
Saraaaaaaaaaaaaaaaa seni görüyorum ama gene başka topikleyde gezeysun
Bugün evi sildim süpürdüm, Rana'ya 1-2 saatlik iş oldu 4-5 saat
saol canım ya..biraz inmiş gibi görünüyor..zamanda dahada geçecek inşallah..sanırım düşme kaynaklı...ilgine teşekkür ederim canım...umarım sende bebişinde iyisinizdir...
saol canım ya...yürüyecem diye kendini parçalıyor bu çocuk..devamlı peşindeyim ama bazen oluyor işte..her an tutamıyorsunki..çocuk işte dediğin gibi cadıcım..sen nasılsın ikizler nasıl?
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...
kız valla saracım iş çok yoğun...kaç kişiyle uğraşıyorum bir bilsen...müdür olmak zormuş valla...toplantılara katılıyorum..dün ondan giremedim...iş yoğun tatlım..bu hafta idare edin..
iyiyim canım Allaha şükür..merak etmişsiniz..ilginize sonsun teşekkürler hatresim..iş yoğun ondan giremiyorum bu hafta...haftaya hep sizinleyim inşallah..bu hafta idare edin beni...umarım sende rana hanımda iyidir...
saol canım ya..biraz inmiş gibi görünüyor..zamanda dahada geçecek inşallah..sanırım düşme kaynaklı...ilgine teşekkür ederim canım...umarım sende bebişinde iyisinizdir...
saol canım ya...yürüyecem diye kendini parçalıyor bu çocuk..devamlı peşindeyim ama bazen oluyor işte..her an tutamıyorsunki..çocuk işte dediğin gibi cadıcım..sen nasılsın ikizler nasıl?
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...
kız valla saracım iş çok yoğun...kaç kişiyle uğraşıyorum bir bilsen...müdür olmak zormuş valla...toplantılara katılıyorum..dün ondan giremedim...iş yoğun tatlım..bu hafta idare edin..
iyiyim canım Allaha şükür..merak etmişsiniz..ilginize sonsun teşekkürler hatresim..iş yoğun ondan giremiyorum bu hafta...haftaya hep sizinleyim inşallah..bu hafta idare edin beni...umarım sende rana hanımda iyidir...
Günaydın cadıcım, gerçi öğlen olmuş,biz iyiyiz inşallah sizlerde iyisinizgunaydin kizlar nasilsiniz
sara abla dişin ağrıyormuş geçmiş olsuna geldim
ama ev sahibi evde yok
bişi ikram etseydin iyi olcaktı
neyse ben dolabından bişiler alıp yiyip yabancı değilim ya:125::125::125::125:
tekrar geçmş olsun inşallah daha iyisindir
kız Allah mı söyletti hatresim...insanın müdür olması için deli olması lazım..her kafadan bir ses geliyor..bilmem asil olunca böyle olurmu ki?Neyse iyiymişsin ya mesele yok, sen müdürlüğe devam et iyice kavra işi, bakarsın sahici müdür olursun
Rana bol bol yaramazlık yapıyor teyzesi
Günaydın cadıcım, gerçi öğlen olmuş,biz iyiyiz inşallah sizlerde iyisiniz
Bizim ev sahibi pek evde durmaz, çanta kolunda o topic senin bu topic benim der gezer, bulamazsınız yani basaks
Neyse şaka bi yana dişi ağrıyormuş, yazmamıştı topice bir şey, Sara canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin.Gelince bi haber ver merak etttik şinci:44::44::44:
Hepinizi öpüyorum Alllaha emanet olun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız sara topice yazmamış hakketen bu başak nerden biliyor saranın dişinin ağrıdığını..başka topicleremi yazdıki sara acaba...Neyse iyiymişsin ya mesele yok, sen müdürlüğe devam et iyice kavra işi, bakarsın sahici müdür olursun
Rana bol bol yaramazlık yapıyor teyzesi
Günaydın cadıcım, gerçi öğlen olmuş,biz iyiyiz inşallah sizlerde iyisiniz
Bizim ev sahibi pek evde durmaz, çanta kolunda o topic senin bu topic benim der gezer, bulamazsınız yani basaks
Neyse şaka bi yana dişi ağrıyormuş, yazmamıştı topice bir şey, Sara canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin.Gelince bi haber ver merak etttik şinci:44::44::44:
Geçmiş olsun saracım...20 liklerden insan anca çektirince kurtuluyor...inşallah bir sıkıntı yaşamadan çektirirsin canım...işler yoğun gerçekten...buse iyi teyzesi ama şişlik tam olarak inmedi..annem zamanla geçer bu düşme kaynaklı diyor ama geçmezse mutlaka doktora götürecem canım...öperim tabi teyzesi...bizde seni seviyoruz tatlım sende Allaha emanet ol...merhaba kızlar
ben 20 yaş dişlerimi çekmeye karar verdim sonunda
bugün panaromik film çekildi üç tanesinin çekilmesi lazımmış ağrıdan duramıyorum antibiyotik ve ağrı kesicilerle
biraz iyiyim neyseki yarın diş hekimliği fakültesine gidecez çene cerrahı çekmeliymiş o yüzden
inşallah yarın ileri bi tarihe gün vermezlerde çekerler bende kurtulurum
bana dua edin çok korkuyorum çünkü :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bu arada başakçım sağol merak edip gelmişsin sormuşsun
sen yabancı değilsin annem dükkan senin istediğini ye iç ben olsamda olmasamda
hatta misafirlere ikramdada bulun evin küçük kızı olarakdan
hatresim sende sağol merak etmişsin canım ranayı öp benim için
leylam müdür oldu işlerden başını alamıyo tatlım başağın topiğinde yazmışitım dişimin ağrıdığını ordan biliyo
buse iyileştimi onu benim yerime öp
cadım ve saz ekibi sizde iyi olun ve erken doğurmaya kalkma sakın
prensesim oğluşun nasıl uykusu düzene girdimi
edancım senide yağmuruda öpüyorum
betülcim sen nasılsın
hepinizi seviyorum Allaha emanet olun
Valla ne bilem kız kimbilir, asil olunca da pek farkı olmaz heralde, müdürün gelince sor bakem
kız Allah mı söyletti hatresim...insanın müdür olması için deli olması lazım..her kafadan bir ses geliyor..bilmem asil olunca böyle olurmu ki?:26::26:
Haklısın kıskanmakta katiliyurum saha,ne işi var başka topikleyde
kız sara topice yazmamış hakketen bu başak nerden biliyor saranın dişinin ağrıdığını..başka topicleremi yazdıki sara acaba...:26::26: kız başak burda herkese selam verebilirsin..bizlerde senin ablan sayılırız tatlım..gene kıskançlığım tuttu...
slmmmmm kızlar havalar çok sıcakkkkkk rabbim yardımcımız olsunnnn
Canım çok geçmiş olsun,İnşallah çok kolay atlatırsın yüreğini ferah tut, tez toparlanda gel topicinin başına geç bak misafirlerimiz gelip gidiyor ayıp oluyor dimimerhaba kızlar
bugün panaromik film çekildi üç tanesinin çekilmesi lazımmış ağrıdan duramıyorum antibiyotik ve ağrı kesicilerle
biraz iyiyim neyseki yarın diş hekimliği fakültesine gidecez çene cerrahı çekmeliymiş o yüzden
leylam müdür oldu işlerden başını alamıyo tatlım başağın topiğinde yazmışitım dişimin ağrıdığını ordan biliyo
betülcim sen nasılsın
Canım ya içinin rahat etmesi için Buse' yi al da götür doktora,kafandaki soru işaretleri de bitsin içindeki acabalarda...Çünkü şişliğin inmesi geciktikçe kendini kötü hissediyorsun...
Geçmiş olsun saracım...20 liklerden insan anca çektirince kurtuluyor...inşallah bir sıkıntı yaşamadan çektirirsin canım...işler yoğun gerçekten...buse iyi teyzesi ama şişlik tam olarak inmedi..annem zamanla geçer bu düşme kaynaklı diyor ama geçmezse mutlaka doktora götürecem canım...öperim tabi teyzesi...bizde seni seviyoruz tatlım sende Allaha emanet ol...
slm kızlarrrrr
hepinizde iyisinizdir umarım
inşallah hayırlsııyla kurtulursun ablacım Allah YARDIMCIN olsnmerhaba kızlar
betülcim sen nasılsın
ben geldim tızım gelsene topice...nerde geziyorsun sen bakayım...Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkkkk
ben geldim tızım gelsene topice...nerde geziyorsun sen bakayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?