Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Canım aman dikkat et kendine,bir hapşırıkla doğurursun yoksam,şaka bir yana cadıcım Allah hayırlı şifalar versin
LEYLA nasilsin canim sanirim mudur olmusun yakisir arkadasima ..hayirli urlu olsun canim Buse nasil halen carpiyormu kendini yada kendini korumayi orendimi ah o simdi ne tatli yurumeye urasiyor gulucukler saciyo ..
Leyloş müdürcülük oynuyo şincilik

HATRES sen nasilsin canim kizin nasil iyimi ..... kiz bu ne boyrek falan hamileler var burda canim cekti ....

Sağol canım elhamdüllillah iyi diyelim iyi olalım inşallah.Benim de kızım iki haftadır atamadı hala öksürüğüHavalar çok sıcak olduğu için koşturuyor,terliyor derken hastalık geçecek olsa bile depreşiyor

geçmiş olsun canım sıcaklar fena çarpıyo insanı dolaptan soğuk şeyler içiyoruz ister istemez sonra hasta oluyoruz Allah şifa versin canım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

beni komşu olarak isteseydin ben sana ne börekler yapardım kıymalı patatesli peynirli kaymaklı yaaaaaa

ama sen benim yeri,me hatresi tercih ettin hıh

kız sen benimi takip ediyon

şunun şurasında başağın topiğine tüp bebek topiğine, bide zayıflama topiğine takılıyorum arada çokmu :44::44::44::44::44::44::44:

yoooaz bence

beni komşu olarak isteseydin ben sana ne börekler yapardım kıymalı patatesli peynirli kaymaklı yaaaaaa

ama sen benim yeri,me hatresi tercih ettin hıh
Kız bunları hep Leyloş' a mı yapıcan bize yok mu?E ben sana komşu olsam:44::44::44:Şu yemek pasta börek işlerini çok eyi bilirem emme velakin yapmaktan hiç haz almamBütün vaktim mutfakta geçiyor bu boğaz meseleleri yüzünden ya

kız sen benimi takip ediyon

şunun şurasında başağın topiğine tüp bebek topiğine, bide zayıflama topiğine takılıyorum arada çokmu :44::44::44::44::44::44::44:

yoooaz bence
Ne kızıyosun bacım aaa bişey mi deduk
Haberimiz var yani ondan demiştim de:44::44::44::44:
Geçenlerde karpuz ,kavun,Allah ne verdiyse göndermiştin:111::111::111::111::111::111::111:
şimdide neme lazım gülle mülle yollarsın:18::18::18::18::18::18::18:

bu ağrılarımın içinde sen beni güldürdünya Allah da seni güldürsün canım

o böreklerin hepsi leyloşa olurmu tabiki sanada yaparım yemek pasta börek işinden bende iyi anlarım hem yapar hem yerim
o yüzen kiloluyumya

keşke sizlerle komşu olaydık ramazanda geldi iftardan sonra eşlerimizi teravihe yollardık bizde her gün birimizde toplanırdık zaman ne güzel geçerdi

hatrescim değil gülle mülle balon fırlatacak gücüm yok inanırmısın çok halsizim ve başım ağrıyo

arkadaşlar elimde gonal ve mengonlar var eğer ranızdan ilgilenen olursa yada çevrenizden soran olursa özelden yazınnn

Canım daha önce cevapladım ama gelmedi mesaj.Seni güldürdüm, ne mutlu bana,Rabbim hep güldürsün inşallah hepimizi.Nasıl oldu diş ağrın,iyisin umarım?Kız ben mesajı göjnderene kadar gene tüymüşsün

Son düzenleme:

amin canım Rabbim hepimizi güldürsün

dişim ağrıyo valla yarın özel doktora gidecem bakalım o ne diyecek

dua et hatresim hayırlısyla şu diş çekimi atlatıp sağlığıma kavuşayım

amin canım Rabbim hepimizi güldürsün

dişim ağrıyo valla yarın özel doktora gidecem bakalım o ne diyecek

dua et hatresim hayırlısyla şu diş çekimi atlatıp sağlığıma kavuşayım

Amin canım amin Allah tez zamanda şifa versin inşallah, ayyy ben de çok bunaldım ya Rana yordu beni...

kızınz gecmıs olsun canım ... Ay bugun butun gun mafoldum ya hıc bırseyde ıcemıyorum ıcımde bu bocukler olmasa okadar umursamıcam ama ıste onlar ıcın bırseyler yımem lazım..

ben de kıskandım,hiççç cevap bile yazmamış bana
zaten artık bana bişey yazmıyo leyla,okumadığımı düşünüyo sanırım
oysa ki yazamasam da,her fırsatta okumaya çalışıyorum
saracım sana da geçmiş olsun,baya çektin bu sene dişten
bu arada hepimize hayırlı olsun ramazanı şerif,bereketinden,feyzinden nasibdar olalım inşallah

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar
ramazının bolluğu bereketi huzuru mutluluğu evlerimizi doldursun Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin
önce sağlık sonra eşlerimizle sevdiklerimizle mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin

saol canım ınsalla gecer ... Sen nasıl oldun dısın nasıl oldu ....

geçmiş olsun canım inşallah çarçabuk iyileşirsin
benim dişim hala ağrıyo bakalım en kısa zamanda çektirecem

amin sağol kardelencim
sen nasılsın oğluşun nasıl

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…