Canım aman dikkat et kendine,bir hapşırıkla doğurursun yoksam,şaka bir yana cadıcım Allah hayırlı şifalar versingunaydin kizlar nasilsiniz ..... bebisler iyi dun kontrolum vardi bebisin biri 1800 diyeri 1700 doktor haftalarina gore gayet iyiler dedi simdilik hersey iyi gidiyor insalla sonuna kadar boyle devam eder ... ama ben hastayim boazim sismis ne yiyebiliyorum nede icebiliyorum hapsirma oksurme hersey var .. ben hapsirdikca bebisler bir hopluyo korkuyorum onlara bise olur diye ... ALLAHA EMANET MELEKLERIM .......
Leyloş müdürcülük oynuyo şincilikLEYLA nasilsin canim sanirim mudur olmusun yakisir arkadasima ..hayirli urlu olsun canim Buse nasil halen carpiyormu kendini yada kendini korumayi orendimi ah o simdi ne tatli yurumeye urasiyor gulucukler saciyo ..
HATRES sen nasilsin canim kizin nasil iyimi ..... kiz bu ne boyrek falan hamileler var burda canim cekti ....
gunaydin kizlar nasilsiniz ..... bebisler iyi dun kontrolum vardi bebisin biri 1800 diyeri 1700 doktor haftalarina gore gayet iyiler dedi simdilik hersey iyi gidiyor insalla sonuna kadar boyle devam eder ... ama ben hastayim boazim sismis ne yiyebiliyorum nede icebiliyorum hapsirma oksurme hersey var .. ben hapsirdikca bebisler bir hopluyo korkuyorum onlara bise olur diye ... ALLAHA EMANET MELEKLERIM .......
SARA cok cok gecmis olsun canim ALLAH yardimcin olsun dis arisi cok kotu birsey ALLH acil sifa versin canim
allahım çıktığımız bu zorlu yolda bir tek sperme bir tek yumurtaya umut bağlayan kularını gör gözett... Aşılan aşılmaya çalışılan bu zorlu yolu kolaylaştırrr her şey senin ol demende rabbim her şey senin elinde sonsuz hazineneden gönlümüzde olanı hakımızda hayırlı kıl bizlere nasip et rabbbimmm her neye muhtaçsak onu nasip et rabbimm bizi senden başkasına mutaç etme bizleri senden başkasının kapısına gönderme rabbimm... Allahım sen açılan elleri boş çevirmesin bizlerin ellerinide boç çevirmeee sana muhtacız rabbimmmm.... Allahımm bizleri muhtaç olduklarımızdan mahrum etmeee sana sığındıkkk sana yöneldikkk ...allahımmm sen bizi duyansın görensin gözetensinnnn şu mübarek günlerin hatrınaaa sana yapılan dualrı kabul et (bebek için çabalayan kularını gör gözet allahım emekleini boşa çıkartma bir yumoş bir sperm beklerken sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et allahım ol de olsun rabbimmmmm )rabbim tüm dualrımız bu güzel günlerin hatrına kabul etsin inşş
bende istiyorum o güzel börekten canım...tızımmmmm burda emzikli kadın var ne öyle börek mörek diyorsun...bi tarafımız şişecek Allah muhafaza...
SARACIM da gelmiş ama bişey yazmamış...beğen butonlarını tıklamış..demekki durumu iyidir..onu merak ediyordum..iyi olduğunun işaretini vermişşşşşşş...saracımmmmm nasıl oldun tatlım..iki kelime yazda sağlığından haberdar olalım...
İstediğin börek olsun kız al tepsi senin...Haklısın canım ya emzikli kadının hamileden farkı yoktur bence,emzirmeyi bıraktım iştahım normale döndü ya
Evet Sara sessiz sedasız kalmış,ama dün gene başka topikleydeydi yakaladım
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım nasıl oldun iyisin inşallah:44::44::44::44::44:
Kız bunları hep Leyloş' a mı yapıcan bize yok mu?E ben sana komşu olsam:44::44::44:Şu yemek pasta börek işlerini çok eyi bilirem emme velakin yapmaktan hiç haz almambeni komşu olarak isteseydin ben sana ne börekler yapardım kıymalı patatesli peynirli kaymaklı yaaaaaa
ama sen benim yeri,me hatresi tercih ettin hıh
Ne kızıyosun bacım aaa bişey mi dedukkız sen benimi takip ediyon
şunun şurasında başağın topiğine tüp bebek topiğine, bide zayıflama topiğine takılıyorum arada çokmu :44::44::44::44::44::44::44:
yoooaz bence
Kız bunları hep Leyloş' a mı yapıcan bize yok mu?E ben sana komşu olsam:44::44::44:Şu yemek pasta börek işlerini çok eyi bilirem emme velakin yapmaktan hiç haz almamBütün vaktim mutfakta geçiyor bu boğaz meseleleri yüzünden ya
Ne kızıyosun bacım aaa bişey mi deduk
Haberimiz var yani ondan demiştim de:44::44::44::44:
Geçenlerde karpuz ,kavun,Allah ne verdiyse göndermiştin:111::111::111::111::111::111::111:
şimdide neme lazım gülle mülle yollarsın:18::18::18::18::18::18::18:
Canım daha önce cevapladım ama gelmedi mesaj.Seni güldürdüm, ne mutlu bana,Rabbim hep güldürsün inşallah hepimizi.Nasıl oldu diş ağrın,iyisin umarım?Kız ben mesajı göjnderene kadar gene tüymüşsünbu ağrılarımın içinde sen beni güldürdünya Allah da seni güldürsün canım
o böreklerin hepsi leyloşa olurmu tabiki sanada yaparım yemek pasta börek işinden bende iyi anlarım hem yapar hem yerim
o yüzen kiloluyumya
keşke sizlerle komşu olaydık ramazanda geldi iftardan sonra eşlerimizi teravihe yollardık bizde her gün birimizde toplanırdık zaman ne güzel geçerdi
hatrescim değil gülle mülle balon fırlatacak gücüm yok inanırmısın çok halsizim ve başım ağrıyo
Canım daha önce cevapladım ama gelmedi mesaj.Seni güldürdüm, ne mutlu bana,Rabbim hep güldürsün inşallah hepimizi.Nasıl oldu diş ağrın,iyisin umarım?Kız ben mesajı göjnderene kadar gene tüymüşsün
amin canım Rabbim hepimizi güldürsün
dişim ağrıyo valla yarın özel doktora gidecem bakalım o ne diyecek
dua et hatresim hayırlısyla şu diş çekimi atlatıp sağlığıma kavuşayım
[ı]
canım aman dikkat et kendine,bir hapşırıkla doğurursun yoksam,şaka bir yana cadıcım allah hayırlı şifalar versin
Leyloş müdürcülük oynuyo şincilik
Sağol canım elhamdüllillah iyi diyelim iyi olalım inşallah.benim de kızım iki haftadır atamadı hala öksürüğühavalar çok sıcak olduğu için koşturuyor,terliyor derken hastalık geçecek olsa bile depreşiyor [/ı]
[ı] geçmiş olsun canım sıcaklar fena çarpıyo insanı dolaptan soğuk şeyler içiyoruz ister istemez sonra hasta oluyoruz allah şifa versin canım[/ı]
günaydın kızlar
başım dişim gözüm çok fena ağrıyo
dün diş hekimliği fakültesine gittik 20 lik dişin biri çürümüş kesin çekilmesi gerek ama
bende ürtiker olduğunu duyunca doktor panikledi yok hemşire bulundurmalıymış ameliyat sırasında yok bilmem ne ilacı olmalıymış
ama ne hemşire ne ilaç yokmuş fakültede nasıl fakülteyse artık ancak hemşire 15 gün sonra gelirmiş
bende bu sürede ilaç içerek beklemeliymişim bide dahiliye doktorundan konsültasyon istedi
bende geldim ama şimdi özel hastane araştırıyorum olmazsa özele gidecem çünkü çok ağrıyo dişim
dün topiğe baktım beğendim yazdıklarınızı ama bişey yazamadım çünkü başım çok ağrıyodu
utanmasam ağlayacam o derece yani
dua edin bana nolur hem korkuyorum hem çok ağrım var
Allah yardımcım olsunda bir an evvel sağlıkla çekip kurtulayım şu dişlerden:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bu arada hepinizin ramazanı hayırlı olsun
Allah bu mübarek ayın hatırına hepimize önce sağlık sonra gönlümüzden geçenleri hayırlı kılarak nasip etsin
haaaa leylacım gözümden kaçmadı yani senintek kafa dengin hatresmi onunla komşu olmak istemişsin
kıskandım yani hep senmi kıskançlık yapacaksın birazda ben yapayım dimi
saol canım ınsalla gecer ... Sen nasıl oldun dısın nasıl oldu ....
ben de kıskandım,hiççç cevap bile yazmamış bana
zaten artık bana bişey yazmıyo leyla,okumadığımı düşünüyo sanırım
oysa ki yazamasam da,her fırsatta okumaya çalışıyorum
saracım sana da geçmiş olsun,baya çektin bu sene dişten
bu arada hepimize hayırlı olsun ramazanı şerif,bereketinden,feyzinden nasibdar olalım inşallah
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?