inşallah geçer tatlım..korkma bişey olmaz saracım...geçmez yada artarsa ararım canım inşallah geçer :18::18::18::18::18::18::18:
saracım malesef hilal 15 önce kürtaj olmuş tatlım..dün geldi topice yazdı ama yazdıklarımız silinmiş...hilalcim hoşgeldin nasılsın hamilelik nasıl gidiyo bebeğin nasıl
inşallah geçer tatlım..korkma bişey olmaz saracım...
saracım malesef hilal 15 önce kürtaj olmuş tatlım..dün geldi topice yazdı ama yazdıklarımız silinmiş...
yanlış anlamamıştır canım merak etme..belki işi çıkmıştır..hastanede çalışıyor ya...dün bende çok üzüldüm ona ya...Rabbim sabır versin...bebeğin kalbi durmuş karnında ...2 hafta öyle gezmiş..iyiki kendi canına bişey olmamış...Rabbim korumuş...inşallah tekrar anne olur..inşallah hepiniz anne olursunuz canım ya...hilal gitmiş inşallah bilerek yazdığımı sanıp alınmamıştır
tatlım ben akşam nete girmedim kkda mesajları silmiş sağolsun sabahda okuyamadım o yüzden seni görünce sorayım dedim
kusura bakma nolur tatlım menim
yanlış anlamamıştır canım merak etme..belki işi çıkmıştır..hastanede çalışıyor ya...dün bende çok üzüldüm ona ya...Rabbim sabır versin...bebeğin kalbi durmuş karnında ...2 hafta öyle gezmiş..iyiki kendi canına bişey olmamış...Rabbim korumuş...inşallah tekrar anne olur..inşallah hepiniz anne olursunuz canım ya...
hatres bugün gelmedi...hatresssssssssssssssssssssss nere gittin canım ya..sensiz buralar sarmıyor...çabuk topice gel bakayım...
Amin canım aminnnnnnn...kız hemen kıskançlık yapma bakayım..çabuk topice gel marş marşşşşşşşamin leylacım inşallah hepimiz bi gün anne oluruz Allah hilalede sabır versin
ya demek öyle hatres siz burası seni sarmıyo öylemiiiiiiiii
bende gidiyorum hoşçakal
kiimseee yokmuuuuuu
SARACIm Çook geçmiş olsun canım benimde doğumda iki dişime vurdu
biri dolgu yapılması gerekiyo diğeride kanal tedavisi yada çektirmem
gerekiyo seçim benim ama ben hepsindende korkuyorum arada bi çook
sıszlıyo yemek dahi yiyemiyorum sonra gidip çektirp bikerede kurtulayım
diyorum ama malesef yağmur hanımla hiç bi yere gidilmiyo çook huysuz
bi kız eşimle gittik baktımaya gelinceye kadar burnumuzdan getirdi oyüzden
daha sonra gitmedim gittiğimde iltihap tutmuş demişti ilaç verdi kullanda
gel diye ama daha sonra gidemedim ama çoook kötü ağrısı var yaaa :18::18::18::18::18::18:
doğuma az kaldı e bu sıcaklarda zor oluyodur Allah yardım etsin arkadaşıma
cadıcım ben çıkıyorum sonra görüşürüz
kiimseee yokmuuuuuu
SARACIm Çook geçmiş olsun canım benimde doğumda iki dişime vurdu
biri dolgu yapılması gerekiyo diğeride kanal tedavisi yada çektirmem
gerekiyo seçim benim ama ben hepsindende korkuyorum arada bi çook
sıszlıyo yemek dahi yiyemiyorum sonra gidip çektirp bikerede kurtulayım
diyorum ama malesef yağmur hanımla hiç bi yere gidilmiyo çook huysuz
bi kız eşimle gittik baktımaya gelinceye kadar burnumuzdan getirdi oyüzden
daha sonra gitmedim gittiğimde iltihap tutmuş demişti ilaç verdi kullanda
gel diye ama daha sonra gidemedim ama çoook kötü ağrısı var yaaa :18::18::18::18::18::18:
Allahım sıcaktan ölecem ya...eridim burda sıvı hale geçmiş..valla fanilam su gibi oldu...ölüyorum sıcaktan
kızlar amacım kimseyle kavga etmek yada laf sokmak değil ama bazı şeyleri görmezden gelmek istemiyorum
kardelen başka topiklere hep yazıyosun ama bizi ihmal ediyosun girincede sadece bi iki cümle yazıyosun biz her daim burda olmasakta yazılanları er geç okuyoruz ve arkadaşlarımızdan haber almak istiyoruz
maonyaaa sende zaten çok az geliyosun geldiğindede sadece kendinle ilgili bişeyler yazıp hiç kimseyle ilgilenmiyosun çıkıyosun kimin ne derdi var hastamıymış üzgünmüymüş sıkıntılımıymış hiç seni alakadar etmiyor arkadaşlığın gereği bu mudur hal böyle olunca insan üzülüyor dimi
prenses bens eni çok seviyorum ama sen doğumdan sonra girip sadece kendin ve bebeğinle ilgili şeyler yazıyosun ve istediklerine alıntı yapıp cevap da yazıyosun ama ben sana o kadar güzel dileklerde bulunduğum halde hiç birine cevap dahi yazmadığın gibi beğenme zahmetindede bulunmamışsın bu beni çok üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?