BUDA BENİM BURCUM BOĞAAAAAAAAAAAAAA
[TABLE="width: 850"]
[TR]
[TD="width: 277"]Boğa burcu kadını çok tatlı, sevimli, çevresindekiler tarafından çok sevilen ve dost ortamlarda aranan bir tiptir. Güzel şeylere düşkündür. Müzik dinlemeye ve sergilere gitmeye bayılır. Zaten müzisyenler ve ressamlar arasında çok Boğa vardır. Kendine güvenli bir kadındır Boğa kadını.
Hayatta karşısına çıkan her sorunu çözeceğini, her engeli aşacağını bilir. Arkadaşları da onun için çok önemlidir. Çok sayıda arkadaşı vardır ve inanılmaz bir enerjiyle hepsine zaman ayırmayı, onlarla ilgilenmeyi başarır. Tabii karşılığını da ister. Dostları için her türlü fedakârlığı göze alan Boğa kadınları onlardan da aynı biçimde karşılık görmek isterler.
[/TD]
[TD="width: 9"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 832, colspan: 3"]Yani sadakate önem verirler. Bir diğer özellikleri de derli toplu olmaları, temizliğe önem vermeleridir. Bir Boğa kadını kulübede yaşasa bile oraya yuva havası kazandırmayı başarır. Minik ayrıntılarla o kulübeyi süsler, zenginleştirir... Ayrıca midesine düşkündür. Bu yüzden de dostlarını en güzel, en lezzetli yemekler eşliğinde ağırlar. Bu kadının hiç mi olumsuz özelliği yok diye soracaksınız. Acılarını ve dertlerini itiraf etmez asla. Onun için hayatındaki sorunları paylaşmak zayıflık ve bencilliktir. Bu yüzden en yakın arkadaşına bile açılması güçtür.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
YAYLA ÇORBASINA YUMURTA YAKIŞMAZ BENCEDE CANIM YA...KOKAR...ıııh ııh burcumun özelliklerini taşırım ben beni gerçekte tanısan hakverirdin
yaylşa çorbasına 1 yumurta koydum ben tarifte vardı ama bencede olmasa daha güzel olur sanki
bak buda bana uyuyor bende müzik dinlemeyi ve sergilere gitmeyi severim kulübeyede yuva havası veririrm valla demekki bende boğalıkta var
YAYLA ÇORBASINA YUMURTA YAKIŞMAZ BENCEDE CANIM YA...KOKAR...BİRGÜN TANIŞIRIZ İNŞALLAH...
BEN EVCİMENİM...GEZMEYİ PEK SEVMEM..SINIRINDA OLMALI HERŞEY TERTİPLİ OLMALI..HAYAT DÜZENLİ OLMALI BENİM İÇİN...BUGÜNDEN YARININ PLANINI YAPARIM BEN..HEP TEDARİKLİ HAZIRLI OLMALIYIM...
tamam tatlım...sende Allaha emanet ol...görüşürüz...leyloş benim işlerim var çıkacam sonra görüşürüz kendine iyi bak Allaha emanet ol
ben tedarikli olmanın her zaman faydası gördüm..elbette hep böyle olmuyor canım...bende genelleme yaptım farkettiysen...tedbiri al takdir Allahtan demişler...oooo bende gezmeyi çok severim yerimde pek duramam evi severim evim her daim derli toplu tertemizdir heran çatkapı misafir gelse hazırlıklıyımdır genellikle dolabımda pastabörek bile bulunu çoğu zaman plan yapmayı bende severim ama hayat bazen planları bozuyo hayatı çok ciddiye almayacaksın her an tetikte olma bana göre değil yaşadığın anın tadını çıkaracaksın ha herzaman böyle yapıyomusun de tabiki hayır bende insanım dibe vurduğum göklere çıktığım zamanlar oluyo ama hayatı sevip yaşayacaksın ölçüyü kaçırmadan
tatlım seni çok iyi anlıyorum biliyorum bebekle zor oluyo ama sen topiğe girip benden sonra yazanlara bile alıntı yapıp cevap yazınca bende alındım açıkçası
hepsi bu
Allah yardım etsin canım ya...bende aynı şeyleri yaşadım canım...selam kızlaarr
ya ben çok yorgunum
oğlum sağolsun gece boyu bir gram uyumuyor
ben uykusuzluğa dayanamıyorum oğlum maşallah cin gibi
Allah yardım etsin canım ya...bende aynı şeyleri yaşadım canım...
kızlar amacım kimseyle kavga etmek yada laf sokmak değil ama bazı şeyleri görmezden gelmek istemiyorum
kardelen başka topiklere hep yazıyosun ama bizi ihmal ediyosun girincede sadece bi iki cümle yazıyosun biz her daim burda olmasakta yazılanları er geç okuyoruz ve arkadaşlarımızdan haber almak istiyoruz
maonyaaa sende zaten çok az geliyosun geldiğindede sadece kendinle ilgili bişeyler yazıp hiç kimseyle ilgilenmiyosun çıkıyosun kimin ne derdi var hastamıymış üzgünmüymüş sıkıntılımıymış hiç seni alakadar etmiyor arkadaşlığın gereği bu mudur hal böyle olunca insan üzülüyor dimi
prenses bens eni çok seviyorum ama sen doğumdan sonra girip sadece kendin ve bebeğinle ilgili şeyler yazıyosun ve istediklerine alıntı yapıp cevap da yazıyosun ama ben sana o kadar güzel dileklerde bulunduğum halde hiç birine cevap dahi yazmadığın gibi beğenme zahmetindede bulunmamışsın bu beni çok üzdü
saracım haklısın da girip yazdığım tek topic var,anne topiğine bile yazamıyom kız,her tarafı birden idare etme dönemleri bitmiş
ama geldiğimde bir iki cümle yazıyorum u kabul etmiyom,keşke karşılaşsak,karşılıklı sohbet etsek dicem de,o kadar kalamıyom,hep sebebi çocuk değil ama,belimden bacağıma vuran dayanılmaz bi ağrı var ve şuraya oturmak acaip ızdırap veriyo
gönül ister ki her tarafa yetişeyim ama inan o kadar sızlıyo ki,araştırmam gereken çok şey var,onlara bile bakamadım daha,diş ağrısını bilirim,sen de biliyon,işte öyle bişey
gerçi sen dişin ağrısada yazıyon ya
geçmiş olsun canım bel fıtığı olmayasın bi doktora görün tatlım insan sevdiği arkadaşlarından haber almak istiyo oyüzden yazdım merak ediyoruz
ben dişimde ağrısa yazıyom çünkü kendimi buraya atarsam ağrıyı unuturum diyom ama oda olmuyo ama neyseki kurtuldum diş ağrısından diğerlerinide çekince hepten kurtulacam
benim bel fıtığımın zarı yırtılmış saracım,tesbit edildi ama ilaç kullanamadım,şimdi de kullanamam.çekcez böyle işte
kızlar amacım kimseyle kavga etmek yada laf sokmak değil ama bazı şeyleri görmezden gelmek istemiyorum
kardelen başka topiklere hep yazıyosun ama bizi ihmal ediyosun girincede sadece bi iki cümle yazıyosun biz her daim burda olmasakta yazılanları er geç okuyoruz ve arkadaşlarımızdan haber almak istiyoruz
maonyaaa sende zaten çok az geliyosun geldiğindede sadece kendinle ilgili bişeyler yazıp hiç kimseyle ilgilenmiyosun çıkıyosun kimin ne derdi var hastamıymış üzgünmüymüş sıkıntılımıymış hiç seni alakadar etmiyor arkadaşlığın gereği bu mudur hal böyle olunca insan üzülüyor dimi
prenses bens eni çok seviyorum ama sen doğumdan sonra girip sadece kendin ve bebeğinle ilgili şeyler yazıyosun ve istediklerine alıntı yapıp cevap da yazıyosun ama ben sana o kadar güzel dileklerde bulunduğum halde hiç birine cevap dahi yazmadığın gibi beğenme zahmetindede bulunmamışsın bu beni çok üzdü
zamanla düzelir canım ya merak etme...gerçi biz hala sabaha kadar kızımla ikiz gibi olduk...gece beni bırakmak istemiyorum...bu gece yine sabahladık ikiz gibi...yanında yatar oldum valla...ben de yaşıyorum ama genellikle gündüzleri ve iyi uyuyamadığı için hep huzursuz minik kuş
şu kırk barajını bi aşsaydık,belki bişeyler yoluna girerdi
selam bu arada,daha geçmişe bakamadım,dert benim dert olunca direk leyloşun yazıdan daldım
burçlar konuşulmuş,ben de tipik oğlak burcuyum,yükselenim ikizler
yükseleni hesap etmeyi bilen varsa oğluşumun yükselenini hesaplattırcam,var mı bilen kızlar?
cadı gözümden kaçmadı heee,ikizlerin adını sordum,cevap vermemişin,düşünmediniz mi,söylemek mi istemiyon kıssss
geçmiş olsun canım...benim bel fıtığımın zarı yırtılmış saracım,tesbit edildi ama ilaç kullanamadım,şimdi de kullanamam.çekcez böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?