Allah iyilik versin yetercim...sağol leylam hamd olsunnnnnnnnn
günaydınnnnn canım...günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ya sayfa bekleyince otomatik atıyor...işten farketmedim...topice ara ara bakıyorum..ben hep burdayım yani prensesim..mushab nasıl annesi?
günaydın prensesim...iyiyim şükürler olsun canım..mushab seni yoruyor sanırım...günaydınlarrrrrrrr
güne oğlumun ağlamalarıyla başladım hala ağlıyor
kucak istiyor ama ben yoruldum
selam leyloşum nasılsın?
net gitti canım sonrada sayfa zor açıldı...yine otomatik çıkış mı yaptın?
musab iyi teyzesi de çözemediğim bir ağlama krizi yaşıyoruz
evet anne olmak dünyanın en harika işidir...inşallah sizlerde yaşayacaksınız yetercim..üzülme lütfen..Allah büyüktür...Rabbime ne kadar şükretsek azdır...anne olmak
bir gözü gerçeklere bakarken
bir gözünle hayalere dalmaktır ..
Anne olmak
yumşacık tutunğun kalbinle
her sıkıntıya dağ gibi durmaktır ,..
Anne olmak
günah dolu dünyada işlenen en büyük sevaptır
anne olmak
her türlü gürültüde evladıyın tek nefesini bille duymaktır
anne olmak
bahşettiği lütüfdan dolayı yaradana yanaşmaktır ..
(bir gün bizde anne olup bu güzelikleri yaşayacakmıyız acaba )
yok canım musabın gazın yokmuş çıkarmıştım çünkü uykusu varmış ama uyumamakta direniyordu
günaydın prensesim...iyiyim şükürler olsun canım..mushab seni yoruyor sanırım...
net gitti canım sonrada sayfa zor açıldı...gazı vardır mushabı..kucağına dik pozisyonda al ve sırtını sıvazla canım...alttan üstten mutlaka gaz çıkarır sonra rahatlar..ateşine bak ...ateşi falan var mı?annelik çok zor işte...ben kucağımda emzirerken geceleri kendimi uyumuş bulurdum...çok komik oluyor..iyi çocuğu falan atmamışım kucağımdan şimdi düşünüyorum da çok komik geliyor... benim bebeğimin yaşadığı ağlama krizi kimse yaşamamıştır eminim..bebek kollarımda resmen morarıyordu...fıtık olacak diye çok korkuyordum..Rabbim esirgedi..bazen tıp bile hiç bir şeye çözüm olmuyor..söz konusu bebekse...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
- ziyaretçinin biri senmisin prensesim....bugün sarada gelmedi..erken tatilemi girdi..yoksa hasta falanmı merak etmeye başladım valla....Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin tizim yaaaaaaaaaaa.
hiç sorma canım ya bu ramazan hemen hemen hergün misaifirm var Allah kabul etsin iftarlarımızı yemek gönderirim canmım hemen adresi ver kargoda hazır bil yemekleri
bende hepinizi cok ozledim biraz halsizim fazla oturamiyorum uzandigim yerden yazmaya calisiyorum su anda saya yatsam bebek sola yatsam bebek oylede onlara zarar veririm diye korkuyorum ... buse yine dis cikariyormus ALLAH kolaylik versin canimcadınınnnnnnnnnnnnnnn sesi çıkmıyor doğurdumu acaba?ikizler geldimi cadııcımmmmmmmm
kardelenim ahmetçikten dolayı giremiyor..kerata anneni bırakta biraz sohbet edelim..ama neyse öncelik sırası senindir hadi yine kıyamadım bebişe...oy yerim ben onu...
prenses mushabtan dolaya arada bakıyor topice...umarım iyisindir prensesim sen ve oğluşun...
Hatresim ortalarda yok..onuda çok merak ediyorum..valla sohbet ettiğimiz günleri özledim..memlekete falan mı gitti acaba...?hatresim topice gel sağlığından haber ver..meraktayım canım
son_ece arada geliyor umarım onun oğluda iyidir
zeloşummmmmmmmmmmmmm hala gelecekkkkkkkk..umarım sende iyisindir zeloşum...senide çokkkkkkkkkkkkkk özledim ben ya...
unuttuğum varsa affetsin beni...hepinizi çok öpüyorum kızlar...
[ı] merhaba kızlar
annemler geldi çok sevinçliyimTopiğe fazla gelemeyebilirim kendinize iyi bakın [/ı]
evet anne olmak dünyanın en harika işidir...inşallah sizlerde yaşayacaksınız yetercim..üzülme lütfen..Allah büyüktür...Rabbime ne kadar şükretsek azdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?