Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyla sara edan
kızlar ışıklarınız yanıyo
gelin buraya da Musab kucağımda uyumuşken iki çift laf edelim
kız topici bekledim bekledim gelen olmayınca azcık oyun oynayayım dedim demekki o sırada geldin tatlım...tüh kaçırdım yine seni...
yok canım musabın gazın yokmuş çıkarmıştım çünkü uykusu varmış ama uyumamakta direniyordu

yok canım ben hiç ziyaretçi olarak gelmiyorum
oooooo kıyamam ben ona...bizim cadıda geceleri uyumam diye kanapelere tırmanıyor..en son artık baygın hale gelince memeyi ağzına veriyorum öyle uyuyor...her çocuk 9 da uyur bu gece yarılarına kadar ayakta...
bende hepinizi cok ozledim biraz halsizim fazla oturamiyorum uzandigim yerden yazmaya calisiyorum su anda saya yatsam bebek sola yatsam bebek oylede onlara zarar veririm diye korkuyorum ... buse yine dis cikariyormus ALLAH kolaylik versin canim
amin canım...seninde iyi olmana sevindim..çıkamadı gitti şu dişler...
merhaba kızlar

annemler geldi çok sevinçliyim topiğe fazla gelemeyebilirim kendinize iyi bakın
gözün aydın canım..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar,geçmişe bakamadım,kusura bakmayın,şu iki gün çok mızmızdık,yarın da annemlere gidiyoruz,kalabilirim
hepinizin bayramını tebrik ediyorum,görüşürüz

herkese hayırlı bayramlar

sevdiklerinizle beraber şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileklerimle

haber verdiğin için sağol canım topiğe gelip tebrik ettim burdanda tebrik ediyorum çok sevindim Allah sağlıklı bi gebelik nasip etsin

darısı enin ve topikindeki isteyen hatunalrın başına ablacım
Bayramınız mübarek olsun inşallah
bebişle beraber nice bayramlara

slmmmm kızlar nasılsınız nette sorun var giremiyoruminş herkesler iyidir

merhaba kızlar nasilsiniz, ne zamandır gelemiyordum kusuruma bakmayın tek basina olunca hiçbirseye vakit kalmıyor malesef.. biz iyiyiz hamd olsun, oglan gene dis cıkartıyor bayaa huzursuz su aralar ama genel olarak iyiyiz...

saraaaaaaaa, nasılsın bacım? insallah hayırlı haberin yakın senin bacım icime oyle geldi, inşallah.. Kadir gecesi senin ve dileyen arkadaslar icin de dua ettim, Rabbim dualarımızı duysun inşallah....

hoşgeldin canım özledim seni sohbetlerimizi nasılsın yeğenim nasıl diş çıkarıyomuş maşallah ona Rabbim nazarlardan korusun inşallah
bol bol yıka diş çıkarınca yıkamak çocukları çok rahatlatırmış bacım büyüklerimiz öyle derdi

duaların için amin canım çok sağol şimdi okuyunca o kadar mutlu oldumki anlatamam çok sağol

kıs Zelal mi geldi, nasılmış habersiz bacım.. bi de metuka vardı o neler yapıyo acaba??

zelal gelmedi tatlım ben tüp bebek yapıp negatif haberi alınca bana özelden mesaj yazmıştı yakında net alacak ve gelecek inşallah hepinize selamı vardı

hergün en az 2 defa sudu canım, saol...
insallah bacım hayırlı haberin gelir hayırlısı olsun... sen o tedaviden sonra bıraktın mı canım, neler yapıyoun merak ediyorum.. inan cidden hep aklımdasın sen gelemesemde... bende özledim canım seni... n
zelalin nerden haberi olmus peki, geliyo mu buraya, onu da ozledim catlak hatun yaaa.. insallah keyfi yerindedi...

zelal kızkardeşine soruyomuş bizleri o söylemiştir canım şimdi keyfi yerindeydi zeloşumun

ben o tedaviden sonra iki üç ay ara vermeyi uygun gördüm sonra yine devam edecem dua et canım duaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…