- 7 Mart 2011
- 7.372
- 8.051
- 398
- 36
evet kızlar ben her zamanki gibi hala uyuyaadım
bugün çok işim vardı evi dip bucak temizledim
yarın kaynanam,eltilerim,görümcemler gelecekler
yarına işim kolay olsun diye yemeklerin bir kısmını bugün yaptım
kız kardeşimde sağolsun yardım etti
yoksa musabla bir başıma halledemezdim
sizce mönüm nasıl?
muş köftesi
etli taze fasülye
tavuk,pilav
yalancı su böreği
salata
haşhaşlı revani
kızlar inş hepiniz iyisinizdir
pek karşılaşamıyoruz
musab geceleri asla uyumuyor
sabah 8 den sonra uyuyoruz
doğal olarak karşılaşamıyoruz
ama sizinle sohbet etmeyi çok özledim
sizi seviyorum
ve kocaman öpüyorum
sizce mönüm nasıl?
muş köftesi
etli taze fasülye
tavuk,pilav
yalancı su böreği
salata
haşhaşlı revani
günaydın kızlaaaaaaaar
herkes için güzel bi gün olsun
Tebriklerrrrrrrrrrr saracımmmmmmmmmmm....leylooooooş senin oyundan 1166 puan aldım birinci etaptaki bütün eşleşmeleri bitirdim ikinci etabında yarısına kadar yaptım zaman yetmedi
sizce mönüm nasıl?
muş köftesi
etli taze fasülye
tavuk,pilav
yalancı su böreği
salata
haşhaşlı revani
saol canım iyi diyelim iyi olalım...buse biraz hasta gibi...dili falan kızarmış..ilaç kullanıyoruz...hafta sonu ateşler içinde yandı yavrum..şuan iyi şükürler olsun..sabaha kadar yapışık ikiz gibiyiz..yanından kalktığımı biliyor sıpa başlıyor zırlamaya...birazda hastaya nazlanıyor annesine...kızlar inş hepiniz iyisinizdir
pek karşılaşamıyoruz
musab geceleri asla uyumuyor
sabah 8 den sonra uyuyoruz
doğal olarak karşılaşamıyoruz
ama sizinle sohbet etmeyi çok özledim
sizi seviyorum
ve kocaman öpüyorum
Tebriklerrrrrrrrrrr saracımmmmmmmmmmm....çok zevkli bir oyun dimi..ben seviyorum valla onu...
saol canım iyi diyelim iyi olalım...buse biraz hasta gibi...dili falan kızarmış..ilaç kullanıyoruz...hafta sonu ateşler içinde yandı yavrum..şuan iyi şükürler olsun..sabaha kadar yapışık ikiz gibiyiz..yanından kalktığımı biliyor sıpa başlıyor zırlamaya...birazda hastaya nazlanıyor annesine...sende kendini çok yorma canım...öptüm seni mushabı...
ben ikinci etabı geçtim bir sefer...he valla çok zevkli, bi oyun sen kaçıncı etaba kadar geldin ben ikinciyi geçemedim daha
geçmiş olsun buseye inşallah inci gibi dişleri kısa zamanda çıkar sıkıntısı biter kuzumuzun
ben ikinci etabı geçtim bir sefer...buse hala mızmız canım ya...çıkmadı gitti bu dişler..birazda grip olmuş onunda etkisi var sanırım...yemek bile yemiyor..sadece emiyor...sabaha kadar yapışık ikiz gibiyiz...emmekten dudakları kızarmıştı sabah..valla mahvoluyor insan...sütten bir kesilseydi...uykusuda düzene girerdi...rahatlardık birazcık daha...sen nasılsın canım..moralin düzeldimi..annenler ulaşmıştır izmire...
saraaaaaaaaa yemeğemi gittin şekerim...bende birazdan çıkacam..afiyet olsun sana kuzum...
bu aralar hiç hatresten ses yok...
kardelende ahmetçikle uğraşıyor...
cadıda ikizlerle boğuşuyordur eminim..onun hiç vakti olmaz...
gelen gelemeyen herkesi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm...
ALLAH nasip ederse 2 yaşına kadar emzirmeyi planlıyorum canım...daha erken sütten kesmek için...şuan ağzı acıyor o yüzden bu kadar üstümde...dişleri çıktığı için hırsını memeden alıyor...bu ayın sonunda süt iznimde bitiyor..kara kara düşünmeye başladım şimdiden...1,5 saat te bitti...sütten kesmek için ne bekliiyosun leylacım bi yaşını geçti busecik doktorunla konuşup kessen hem daha çok yemek yer daha iyi beslenir hem sanada bu kadar düşkün olmaz sende rahat edersin canım
ilanı aşkına benden de bi cevap
bende seni seviyoyuuuuuuuuuum taaam mı tızııııııım
ALLAH nasip ederse 2 yaşına kadar emzirmeyi planlıyorum canım...daha erken sütten kesmek için...şuan ağzı acıyor o yüzden bu kadar üstümde...dişleri çıktığı için hırsını memeden alıyor...bu ayın sonunda süt iznimde bitiyor..kara kara düşünmeye başladım şimdiden...1,5 saat te bitti...canım bende seni çok seviyorum tatlı arkadaşım benim...
amin canım..saolasın saracım...bende aynı şekilde düşünüyorum canım..hııııı 2 yaşına kadar emzirmek tabiki daha iyidir hem bağışıklık sistemi daha güçlü olur hem alerjik rahatsızlıklardan uzak olur hem daha sağlıklı olur inşallah istediğin süreye kadar emzirirsin canım
amin canım..saolasın saracım...bende aynı şekilde düşünüyorum canım..
ayyyyy süper olur valla..bende bisküvi getirem yanına...kimsecikler de yok...yalnızım bugün...çay söyledim leyloşum gel beraber içelim
tamamdır markasını sen seç...hangisini istersen getirem..yorulmuştum çayda iyi geldi..dosyalarla boğuşuyorum burda....
tamamdır markasını sen seç...hangisini istersen getirem..yorulmuştum çayda iyi geldi..dosyalarla boğuşuyorum burda....
leyloşum benim cildim yağlı olduğu için dikkat etmezsem sivilceye müsait oluyo
yine geçenlerde yüzümde pütür pütür sivilceler çıkmıştı maden suyuyla yıkadım hepsi geçmiş görsen hayret edersin
burada doğal çıkan bi maden suyu var geçen hafta pikniğe giderken yol üstündeydi durup yüzümü yıkadım iyiki yıkamışım
seninde varsa böyle bi problemin yüzünü maden suyuyla yıka hemen geçiriyo hemde sağlıklı kimyasal içermiyo
maden suyunu duymuştum canım..iyi geliyormuş..sivilci herkesin problemi..olmaz mı ..insan gıcık oluyor ya...en çokta adet zamanı çıkıyor insan deli oluyor..bende deneyecem saol tatlım..markası farketmez ülkerde olur etide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?