el çabukluğu marifet..kız bu oyun varya zeka geliştiriyor ama gözleri mahvediyor saracım ya...hızlı olursan zaman yeter tatlım..bu oyunun bir tane püf noktası var...sana söylesem mi acaba
el çabukluğu marifet..kız bu oyun varya zeka geliştiriyor ama gözleri mahvediyor saracım ya...hızlı olursan zaman yeter tatlım..bu oyunun bir tane püf noktası var...sana söylesem mi acaba
neyse söyleyim bari çok ısrar ettin...söyle tabi aşkolsun insan arkadaşından bişey saklarmı
neyse söyleyim bari çok ısrar ettin...sol üstte ikinci butona basınca tıklaman gereken logolar çıkıyor..bilemezsen ordan bakıyorsun kolaylık oluyor..bu kıyağımıda unutma...
saracım ben çıkıyorum hayırlı akşamlar tatlım...sen bu akşam 17:00 çıkmadın..mesai saatiniz mi değişti canım?
sağol tatlımhoşgelmişsin prensesim nasılsın demeyecem çünkü uykusuzsun
uıykusuzsanda huzursuzsundur canım Allah kolaylık versin ve musab yeğenimiz güzel güzel büyüsün annesini üzmesin
menünde çok güzel canım ellerine sağlık
ben kendi adıma iyi sayılırım iş güç koşturmaca devam ediyo
seninle sohbet etmeyi bende özledim inşallah yakında oda olur
sende kendine iyi bak Allaha emanet ol öptüm
evet ya biraz yoruldumçok yormuşsun kendini sen kçücük çocuklu bi kadınsın.
menünde çok güzel yemek kısmı bu aralar çok ilgilendiriyo beni
inş.hepimiz için güzel bi gün olsunnnnnn..
inş hemencecik çıkar dişleri de rahat edersiniz
Tebriklerrrrrrrrrrr saracımmmmmmmmmmm....çok zevkli bir oyun dimi..ben seviyorum valla onu...
saol canım iyi diyelim iyi olalım...buse biraz hasta gibi...dili falan kızarmış..ilaç kullanıyoruz...hafta sonu ateşler içinde yandı yavrum..şuan iyi şükürler olsun..sabaha kadar yapışık ikiz gibiyiz..yanından kalktığımı biliyor sıpa başlıyor zırlamaya...birazda hastaya nazlanıyor annesine...sende kendini çok yorma canım...öptüm seni mushabı...
saraaaaaaaaa yemeğemi gittin şekerim...bende birazdan çıkacam..afiyet olsun sana kuzum...
bu aralar hiç hatresten ses yok...
kardelende ahmetçikle uğraşıyor...
cadıda ikizlerle boğuşuyordur eminim..onun hiç vakti olmaz...
gelen gelemeyen herkesi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm...
tatlım ya bir ara girdimçıkmak zorunda kaldımToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
- LeYLa_21,
- rayna,
- 88prenses22+
- prensesimmmmmmm hg canım...nasılsın?mushabı uyuttun mu? misafirlerin geldimi?güzel yemekler yapmışsın..keşke bende orda olsaydım..valla hapur hupur götürürdüm ....
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar gelin sohbet edelim
tatlım ya bir ara girdimçıkmak zorunda kaldım
keşke burda olsaydın canım ya ben yemek yapmayı çok seviyorum
gerçi hamile olduğumdan beri hep basit şeyler yapıyorum ama...........
biraz geç mi geldim?:26::26::26::26::26:
şimdi gelelim bana
öğlen tüm hazırlığımı yaptım sadece sofrayı kurmak kaldı
kaynanamlar aradı gelemeyeceklermiş
kaynanam biraz üşütmüş
çok sinirlendim çocukla beraber o kadar uğraştım yoruldum şimdi mi haber verilir birden mi üşütmüş dedim?tabi onlara demedim kendi kendime söyledim
annemleri aradım gelin yemek yiyelim diye bir güzel yemeğimizi yedik
akşama doğru da pikniğe gittik günüm çok güzel geçti
MUSAB da çok mutlu oldu ki neredeyse hep uyudu
az önce eve geldik
kaynanamlar belki yarın geleceklermiş
inş gelmezler bir daha oğlumuo kadar ihmal edip hazırlık yapmak istemiyorum
off ya zaten çok yorgunum
hey sara naber tatlım
hey sara naber tatlım
hey sara naber tatlım
kaynananlar çok düşüncesizce davranmışlar ama annenlerle eğlenmen güzel olmuş iyiki gelmemişler
Ben buydayım ...sen nereyesun daaaaaaaaaa...sabah beri kaç kez topice giriyom biri geliyor yazamıyorum...müdür misafirlerim geldi onlarla sohbetteydim..yazamadım senin olduğunu gördüm ama onlar yanımda olunca yazamadım...kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar gelin sohbet edelim
çok naziksin prensesim saol canım..bende yemek yemeyi severim gerçi biyerimden belli olmuyor ama...inşallah canım ya bir çıksada rahat etseydik...zor oluyor valla...bende seni ve yavrunu çok öpüyor ve çok seviyorum...sağol tatlım
inş oğlum büyür de rahat rahat sohbet ederiz
evet ya biraz yoruldum
inş hemencecik çıkar dişleri de rahat edersiniz
biz de oğlumla sizi öpüyoruz
ben de seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmm
bak sen ya..o kadar uğraş son anda gelmiyoruz..lafa bak insan gıcık olur ben olsam ömür boyu çenemden kurtulumazdı o kaynana....ama annenlerle piknik yapmışsın iyi olmuş..boşver canım mushabada iyi gelmiştir temiz hava..ohhhhhhhhh ne güzel canım...herşeyde bir hayır vardır dimi ama...tatlım ya bir ara girdimçıkmak zorunda kaldım
keşke burda olsaydın canım ya ben yemek yapmayı çok seviyorum
gerçi hamile olduğumdan beri hep basit şeyler yapıyorum ama...........
biraz geç mi geldim?:26::26::26::26::26:
şimdi gelelim bana
öğlen tüm hazırlığımı yaptım sadece sofrayı kurmak kaldı
kaynanamlar aradı gelemeyeceklermiş
kaynanam biraz üşütmüş
çok sinirlendim çocukla beraber o kadar uğraştım yoruldum şimdi mi haber verilir birden mi üşütmüş dedim?tabi onlara demedim kendi kendime söyledim
annemleri aradım gelin yemek yiyelim diye bir güzel yemeğimizi yedik
akşama doğru da pikniğe gittik günüm çok güzel geçti
MUSAB da çok mutlu oldu ki neredeyse hep uyudu
az önce eve geldik
kaynanamlar belki yarın geleceklermiş
inş gelmezler bir daha oğlumuo kadar ihmal edip hazırlık yapmak istemiyorum
off ya zaten çok yorgunum
günaydın şekercim...nasılsın tatlım...günaydııııııııııııııııııın güzel topiğimizin güzel hatunlarıııııııııııı
Ben buydayım ...sen nereyesun daaaaaaaaaa...sabah beri kaç kez topice giriyom biri geliyor yazamıyorum...müdür misafirlerim geldi onlarla sohbetteydim..yazamadım senin olduğunu gördüm ama onlar yanımda olunca yazamadım...
çok naziksin prensesim saol canım..bende yemek yemeyi severim gerçi biyerimden belli olmuyor ama...inşallah canım ya bir çıksada rahat etseydik...zor oluyor valla...bende seni ve yavrunu çok öpüyor ve çok seviyorum...
bak sen ya..o kadar uğraş son anda gelmiyoruz..lafa bak insan gıcık olur ben olsam ömür boyu çenemden kurtulumazdı o kaynana....ama annenlerle piknik yapmışsın iyi olmuş..boşver canım mushabada iyi gelmiştir temiz hava..ohhhhhhhhh ne güzel canım...herşeyde bir hayır vardır dimi ama...
günaydın şekercim...nasılsın tatlım...
amin canım saolasın saracım....evet sabah üzeri misafirlerim vardı canım...yazamazsam bilki mutlaka ya biri gelmiştir yada işim vardır.iyiyim canım sen nasılsın yoğunsun sanırım Allah kolaylık versin sana
bende leyloş topiğe geliyo niye yazmıyo diyorum kendi kendime demek misafirlerin varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?