Sabırla Bebeğini Bekleyenler

el çabukluğu marifet..kız bu oyun varya zeka geliştiriyor ama gözleri mahvediyor saracım ya...hızlı olursan zaman yeter tatlım..bu oyunun bir tane püf noktası var...sana söylesem mi acaba

aaaa cadı ge3lmiş hoşgeldin tatlım asıl gidiyo annelik ikiz cadılar nasıllar

el çabukluğu marifet..kız bu oyun varya zeka geliştiriyor ama gözleri mahvediyor saracım ya...hızlı olursan zaman yeter tatlım..bu oyunun bir tane püf noktası var...sana söylesem mi acaba

aaaa cadı ge3lmiş hoşgeldin tatlım asıl gidiyo annelik ikiz cadılar nasıllar

saraaaaaaaaaaaaa mesajları çifter çifter mi atıyon kız sen....

söyle tabi aşkolsun insan arkadaşından bişey saklarmı
neyse söyleyim bari çok ısrar ettin...sol üstte ikinci butona basınca tıklaman gereken logolar çıkıyor..bilemezsen ordan bakıyorsun kolaylık oluyor..bu kıyağımıda unutma...

saracım ben çıkıyorum hayırlı akşamlar tatlım...sen bu akşam 17:00 çıkmadın..mesai saatiniz mi değişti canım?

neyse söyleyim bari çok ısrar ettin...sol üstte ikinci butona basınca tıklaman gereken logolar çıkıyor..bilemezsen ordan bakıyorsun kolaylık oluyor..bu kıyağımıda unutma...

hıııııı teşekkür ederim canım

saracım ben çıkıyorum hayırlı akşamlar tatlım...sen bu akşam 17:00 çıkmadın..mesai saatiniz mi değişti canım?

mesai değişmedi canım 17:30 du yazmıştım sana

sağol tatlım
inş oğlum büyür de rahat rahat sohbet ederiz
çok yormuşsun kendini sen kçücük çocuklu bi kadınsın.
menünde çok güzel yemek kısmı bu aralar çok ilgilendiriyo beni

inş.hepimiz için güzel bi gün olsunnnnnn..
evet ya biraz yoruldum

inş hemencecik çıkar dişleri de rahat edersiniz
biz de oğlumla sizi öpüyoruz

ben de seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmm

tatlım ya bir ara girdimçıkmak zorunda kaldım
keşke burda olsaydın canım ya ben yemek yapmayı çok seviyorum
gerçi hamile olduğumdan beri hep basit şeyler yapıyorum ama...........
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar gelin sohbet edelim

biraz geç mi geldim?:26::26::26::26::26:

şimdi gelelim bana
öğlen tüm hazırlığımı yaptım sadece sofrayı kurmak kaldı
kaynanamlar aradı gelemeyeceklermiş
kaynanam biraz üşütmüş
çok sinirlendim çocukla beraber o kadar uğraştım yoruldum şimdi mi haber verilir birden mi üşütmüş dedim?tabi onlara demedim kendi kendime söyledim
annemleri aradım gelin yemek yiyelim diye bir güzel yemeğimizi yedik
akşama doğru da pikniğe gittik günüm çok güzel geçti
MUSAB da çok mutlu oldu ki neredeyse hep uyudu
az önce eve geldik
kaynanamlar belki yarın geleceklermiş
inş gelmezler bir daha oğlumuo kadar ihmal edip hazırlık yapmak istemiyorum
off ya zaten çok yorgunum

kaynananlar çok düşüncesizce davranmışlar ama annenlerle eğlenmen güzel olmuş iyiki gelmemişler

günaydııııııııııııııııııın güzel topiğimizin güzel hatunlarıııııııııııı

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar gelin sohbet edelim
Ben buydayım ...sen nereyesun daaaaaaaaaa...sabah beri kaç kez topice giriyom biri geliyor yazamıyorum...müdür misafirlerim geldi onlarla sohbetteydim..yazamadım senin olduğunu gördüm ama onlar yanımda olunca yazamadım...
sağol tatlım
inş oğlum büyür de rahat rahat sohbet ederiz

evet ya biraz yoruldum

inş hemencecik çıkar dişleri de rahat edersiniz
biz de oğlumla sizi öpüyoruz

ben de seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmm
çok naziksin prensesim saol canım..bende yemek yemeyi severim gerçi biyerimden belli olmuyor ama...inşallah canım ya bir çıksada rahat etseydik...zor oluyor valla...bende seni ve yavrunu çok öpüyor ve çok seviyorum...
bak sen ya..o kadar uğraş son anda gelmiyoruz..lafa bak insan gıcık olur ben olsam ömür boyu çenemden kurtulumazdı o kaynana....ama annenlerle piknik yapmışsın iyi olmuş..boşver canım mushabada iyi gelmiştir temiz hava..ohhhhhhhhh ne güzel canım...herşeyde bir hayır vardır dimi ama...
günaydııııııııııııııııııın güzel topiğimizin güzel hatunlarıııııııııııı
günaydın şekercim...nasılsın tatlım...

iyiyim canım sen nasılsın yoğunsun sanırım Allah kolaylık versin sana

bende leyloş topiğe geliyo niye yazmıyo diyorum kendi kendime demek misafirlerin varmış

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın yoğunsun sanırım Allah kolaylık versin sana

bende leyloş topiğe geliyo niye yazmıyo diyorum kendi kendime demek misafirlerin varmış
amin canım saolasın saracım....evet sabah üzeri misafirlerim vardı canım...yazamazsam bilki mutlaka ya biri gelmiştir yada işim vardır..mesajı yazarken saracım kesin oyundadır diye düşündüm..gerçektende oyundasın..beni geçmeyemi çalaşıyorsun hıııııı..seni gidi seni...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…