maden suyunu duymuştum canım..iyi geliyormuş..sivilci herkesin problemi..olmaz mı ..insan gıcık oluyor ya...en çokta adet zamanı çıkıyor insan deli oluyor..bende deneyecem saol tatlım..
saraaaaaaaa aynı yerde olsaydık ne güzel birlikte gezerdik ..kız kıza yemeğe çıkar laflardık...burda hiç böyle sohbet edebileceğim bir arkadaşım yok..insanın bazen öyle ihtiyacı oluyor ki...tek arkadaşım annem..sürekli onunla sohbet ediyoruz...
evet canım gerçekten öyle...insanın mutlaka böyle sağlam bir dostu arkadaşı olmalı muhakkak...samimi okuldan sınıf arkadaşım var..okulda yediğimiz ayrı gitmezdi...o polis oldu ..arada telde konuşuyoruz ama herkes bir yerde..aynı yerde olmayınca olmuyor...yüzyüze konuşmanın yerini tutmuyor tel yani..dene canım inanki faydasını göreceksin hemde kısa sürede tecrübeyle sabittir yani
keşke tatlım ne güzel olurdu enimde burda çıkıp gezebileceğim sohbet edebileceğim bi arkadaşım yok
iyiki annende var anneler her zaman en iyi dosttur bunu bilir bunu söylerim
ancak insan bazen kafa dengi canı her sıkıldığında saat kaç olursa olsun arayabileceği
sevindiği zaman mutluluğunu onunda gerçekten hissettiği bi arkadaşı olsun istiyo
evet canım gerçekten öyle...insanın mutlaka böyle sağlam bir dostu arkadaşı olmalı muhakkak...samimi okuldan sınıf arkadaşım var..okulda yediğimiz ayrı gitmezdi...o polis oldu ..arada telde konuşuyoruz ama herkes bir yerde..aynı yerde olmayınca olmuyor...yüzyüze konuşmanın yerini tutmuyor tel yani..
daha hiç fikrim yok yemek konusunda canım...annem mantı açalım diyordu..belki mantı yaparız...senin menünde süpermiş saram..afiyet olsun canım...leyloşum akşama ne yemek yapacan
domatesli şehriye çorbası
salçalı bulgur pilavıve tavuklu taze fasulye yemeği yapacam
bide ayran
daha hiç fikrim yok yemek konusunda canım...annem mantı açalım diyordu..belki mantı yaparız...senin menünde süpermiş saram..afiyet olsun canım...
vay be...ben hiç düşünmemiştim..sen çok pratik zekalı bir hatunsun saracım ya...bravo..deneyecem emin ol..fırında kaç dakika bekleteyim...ben nasıl mantı yapıyom anlatayım mı
hazır yufkayı alıyorum bi tanesini masanın üzerine yayıyorum küçük küçük karelere bölüyorum sonra kıymalı harcı koyup büzüp kapatıyorum fırın tepsisine diziyorum fırında üzerleri kızarana dek pişiriyorum sonra çıkarıyorum fokur fokur kaynayan suya atıyorum haşlanınca çıkarıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt yağ biber gezdiriyorum çok lezzetli oluyo
sen sormadan ben söyleyeyim (çünkü kime anlatsam hep bu soruyu soruyo) hazır yufka olduğu için mantıların ağızlarının kapanmaması söz konusu bile değil gayet güzel kapanıyo
dene bak bana dua edersin ben öyle iki saat mantı hamuru açmakla vakit kaybetmeyi sevmiyorum.
vay be...ben hiç düşünmemiştim..sen çok pratik zekalı bir hatunsun saracım ya...bravo..deneyecem emin ol..fırında kaç dakika bekleteyim...
tamam canım..tavsiyen için teşekkürler saracım.....250 dereceye ayarla ısısını mantıların üzeri kızarınca tamamdır tahmini 20-25 dakika yeterli gelir ama her fırının ısısı aynı olmadığı için sen arada kontrol et
saracım hadi oyuna gel..yarışalım ha ne dersin?
puanla yarışcaz akıllım...tamam yarışalımda nasıl yarışacaz oynarken birbirimizi göremiyoruzki :44::44::44::44::44::44::44:
puanla yarışcaz akıllım...ne kadar çok etap atlarsan o kadar kazanırsın...benim puanım 1648 senin ki ise 1166 geriden takip ediyorsun beni...
el çabukluğu marifet..kız bu oyun varya zeka geliştiriyor ama gözleri mahvediyor saracım ya...hızlı olursan zaman yeter tatlım..bu oyunun bir tane püf noktası var...sana söylesem mi acabababababaaaaa beni takip edermiş
tamam yarışalım ama ben ikinci bölümü geçemiyorum zamanım yetmiyo
el çabukluğu marifet..kız bu oyun varya zeka geliştiriyor ama gözleri mahvediyor saracım ya...hızlı olursan zaman yeter tatlım..bu oyunun bir tane püf noktası var...sana söylesem mi acaba
el çabukluğu marifet..kız bu oyun varya zeka geliştiriyor ama gözleri mahvediyor saracım ya...hızlı olursan zaman yeter tatlım..bu oyunun bir tane püf noktası var...sana söylesem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?