Sabırla Bebeğini Bekleyenler

KIZLARRRRRRRRRRRR BETÜL KARNINDA YAVRUSUYLA VEFAT ETMİŞ...4 GÜN OLMUŞ ÖLELİ...BİR ARKADAŞ HABER VERDİ...ÇOK ÜZGÜNÜM YA..ŞOKTAYIM..BAKIN ABLASI NELER YAZMIŞ....

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz
doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

ALLAHIM MEKANINI CENNET EYLESİN...ÇOK ÜZÜLDÜMMMMMMM...

Son düzenleme:
KIZLARRRRRRRRRRRR BETÜL KARNINDA YAVRUSUYLA VEFAT ETMİŞ...4 GÜN OLMUŞ ÖLELİ...BİR ARKADAŞ HABER VERDİ...ÇOK ÜZGÜNÜM YA..ŞOKTAYIM..BAKIN ABLASI NELER YAZMIŞ....

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz
doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

ALLAHIM MEKANINI CENNET EYLESİN...ÇOK ÜZÜLDÜMMMMMMM...

Son düzenleme:

mesajını okuduğumdan beri şoktayım leylacım çok üzgünüm Allah mekanını cennet etsin eşine ailesine ve kızına sabır versin söyleyecek bi sözde yok tüm kelimeler boş ve anlamsız yalan dünya..........

zelaaaaaaaaaaaal,metukaaaaa,nehiiiiiiiiiiiiiiiiiir uzun zamandır sizlerden haber alamıyoruz nolur sadece iyi olduğunuzu yazın bize kötü şeyler düşünmek de duymakda istemiyorum.bu mesajı ziyaretçi olarakda okuyosanız beş dakkalığına gelip bi haber yazın lütfeeeeeeeeeeeeeeeen

olsun tatlım kendinden haber vermende bi şeydir senin neler yaşadığını biliyoruz hepimiz kimse sana gönül koymaz bu konuda merak etme ayrıca çok geçmiş olsun canım kendine de dikkat et Allah yardımcın olsun yetercim

Evet canım yalan dünya..herşey boş işte görüyorsun...bir anlık yani...Rabbim yakınlarına eşine sabırlar kızına sabırlar versin...bu arada mesaj kutun dolu silermisin canım..mesaj atamadım sana...

Evet canım yalan dünya..herşey boş işte görüyorsun...bir anlık yani...Rabbim yakınlarına eşine sabırlar kızına sabırlar versin...bu arada mesaj kutun dolu silermisin canım..mesaj atamadım sana...

amin canım

mesaj kutusunu boşalttım canım

sağol canım benimmmmm

sara bu betük fbetuly mii offf yalan dünya işte bu
Allahım kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun yavrusuna sabır versin amin.

günaydın kızlar

güneşin parlak ışıkları hayatınıza umut olarak sağlık olarak mutluluk olarak doğsun

kızlar şok oldum ya çok üzüldüm
RABBİM RAHMET EYLESİN
AİLESİNE EŞİNE KIZINA SABIR VERSİN

kızlar şok oldum ya çok üzüldüm
RABBİM RAHMET EYLESİN
AİLESİNE EŞİNE KIZINA SABIR VERSİN
ben hala inanamıyorum Yarabbim...dün kk ya girdim...niki açtım baktım bir özel mesaj...şuan ikinci bebeğine hamile bir arkadaşım mesaj yazmış...mesajı okuyunca şok oldum..betülün benim nikimde ekli olduğunu görmüş..banada haber verdi saolsun...akşam her an aklımdaydı..gece düşünüp düşünüp ağladım...insan her ne kadar yüzünü görmesede burda sıcak bir dostluk ortamı oluşuyor...üzüntümü kelimelerle ifade edemiyorum...Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah...Allah betülümüzün melikesine hayırlı ömürler versin...Allah hiç bir evladı anasız babasız hiç bir ana babayıda evlatsız bırakmasın...zor bir imtihan....çok üzgünüm...iki gündür elim kolum tutmuyor..çok etkilendim ya...betülü çok seviyordum...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • sara_28+yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr 3cü üye senmisin?ne ettin işleri hafiflettin mi biraz canım..Allah kolaylık versin sana...

söyleyecek söz bulamıyorum canım

günaydın saracım...nasılsın canım?

iyiyim canım her zamanki telaşe bide kış temizliğine giriştim evde ne var ne yok yıkamaya başladım sabah bile bimakina çamaşır astım geceden yıkamıştım bi makinada çalıştrıdım işe geldim öğlendede onları serecem koşturunca kendimi iyi hissediyorum boş durunca canım sıkılıyo

canımmm evet benimmmmmmmmmmm geldimmmm evet biraz hafiledi işler bitmedi ama ayaklarım ve bacakalrım ağrıyor bu gün evde dinlenmeyi düşünüyorum becerebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…