ogluşum büyüyor teyzesi leylacım bana yardımcı olurmusun bilmem ama bişi soracagım benim tosuunun devamlı burnu tıkanıyor şapka giymeyi sevmiyor dün akşam misafirlerim vardı çok öpen oldu bende çocugu yıkadım hay yıkamaz olaydım yavrumun yine burnu tıkandı sabaha kadar agladı meme emmek istiyor nefessz kaldıgı için ememedi bi burun açıcı var ismini getiremedim bebekler için hast vermişlerdi onu uyguladım biraz rahatladı ama halada var tıkanıklık dr gitmek istemedim büyük bişey degil diye ama olmazsa gidecegim
hoşbulduk saracım...sende hg canım tekrardan..
amin ececim...gerçekten çok üzüldük hepimiz...sen nasılsın oğluşun nasıl büyüyormu?
heee kış temizliğine giriştim daha erken belki ama olsun ben şimdiden başlayayım anca yaparım çalışan olunca bide benim gibi gezenti olunca bu işler kışa kadar anca biter
ogluşum büyüyor teyzesi leylacım bana yardımcı olurmusun bilmem ama bişi soracagım benim tosuunun devamlı burnu tıkanıyor şapka giymeyi sevmiyor dün akşam misafirlerim vardı çok öpen oldu bende çocugu yıkadım hay yıkamaz olaydım yavrumun yine burnu tıkandı sabaha kadar agladı meme emmek istiyor nefessz kaldıgı için ememedi bi burun açıcı var ismini getiremedim bebekler için hast vermişlerdi onu uyguladım biraz rahatladı ama halada var tıkanıklık dr gitmek istemedim büyük bişey degil diye ama olmazsa gidecegim
tekrardan kolay gelsin canım bencede anca bitirirsin çalışan birisisin bizim gibi akşama kadar evde komşuyla dedikodu yapmıyorsun ya
genelde çocuklarda oluyor ececim...ben siccnasal diye bir krem kullanıyorum...burnunun iç kısmına azcık sürüp yan duvarlarına doğru hafif burna masaj yapıyorsun...çok rahatlatıyor..ben kullandım memnun kaldım...vicks de kullanıyorum ara ara oda çok rahatlatıyor..azcık sürüyorsun hem burnunu akıtıyor pompayla hemen burnunu temizliyorsun çocuğun çok rahatlıyor..tavsiye ederim canım...geçmiş olsun oğluşuna...ogluşum büyüyor teyzesi leylacım bana yardımcı olurmusun bilmem ama bişi soracagım benim tosuunun devamlı burnu tıkanıyor şapka giymeyi sevmiyor dün akşam misafirlerim vardı çok öpen oldu bende çocugu yıkadım hay yıkamaz olaydım yavrumun yine burnu tıkandı sabaha kadar agladı meme emmek istiyor nefessz kaldıgı için ememedi bi burun açıcı var ismini getiremedim bebekler için hast vermişlerdi onu uyguladım biraz rahatladı ama halada var tıkanıklık dr gitmek istemedim büyük bişey degil diye ama olmazsa gidecegim
tekrardan kolay gelsin canım bencede anca bitirirsin çalışan birisisin bizim gibi akşama kadar evde komşuyla dedikodu yapmıyorsun ya
nere kayboldun tızımmmmmmmmmm...heee kış temizliğine giriştim daha erken belki ama olsun ben şimdiden başlayayım anca yaparım çalışan olunca bide benim gibi gezenti olunca bu işler kışa kadar anca biter
tşkr ederiz teyzesi çalıştıgın için komşuarın soguktur canım aralarına katılamayacagını düşündükleri için yoksa sende bu güzel sohbetler oldugu sürece komşunun olmamamsıimkansız bencegeçmiş olsun oğluşuna canım kıyamam olmazsa doktora götür ihmal etme
inan evde olsam bende komşularla muhabbet etmekten işe vakit bulmazdımama burada pek komşuda yokya neyse
sagolasın canım evet tam has havası ama benim ogluşum birazda inadından hastalanıyor yıkadıktan sonra ne üzerini örttürüyor nede şapka giyiyor o yüzden bende elimden geldigince sıkı giydirmeye çalışıyorumcanım geçmiş olsun havlar çok karışıkk geceleri serin gündüz sıcak tam has havası
genelde çocuklarda oluyor ececim...ben siccnasal diye bir krem kullanıyorum...burnunun iç kısmına azcık sürüp yan duvarlarına doğru hafif burna masaj yapıyorsun...çok rahatlatıyor..ben kullandım memnun kaldım...vicks de kullanıyorum ara ara oda çok rahatlatıyor..azcık sürüyorsun hem burnunu akıtıyor pompayla hemen burnunu temizliyorsun çocuğun çok rahatlıyor..tavsiye ederim canım...geçmiş olsun oğluşuna...
nere kayboldun tızımmmmmmmmmm...
tşkr ederiz teyzesi çalıştıgın için komşuarın soguktur canım aralarına katılamayacagını düşündükleri için yoksa sende bu güzel sohbetler oldugu sürece komşunun olmamamsıimkansız bence
sagolasın canım evet tam has havası ama benim ogluşum birazda inadından hastalanıyor yıkadıktan sonra ne üzerini örttürüyor nede şapka giyiyor o yüzden bende elimden geldigince sıkı giydirmeye çalışıyorum
tşkr ederm tavsiyelerin için kremi denemeyi düşünüyorum pompayı ilk defa duydum onuda deneyecegim vicksin kokusundan ben tiksiniyorum çok kötü midemi bulandırıyor sanırım onu kullanamam
ben hala inanamıyorum Yarabbim...dün kk ya girdim...niki açtım baktım bir özel mesaj...şuan ikinci bebeğine hamile bir arkadaşım mesaj yazmış...mesajı okuyunca şok oldum..betülün benim nikimde ekli olduğunu görmüş..banada haber verdi saolsun...akşam her an aklımdaydı..gece düşünüp düşünüp ağladım...insan her ne kadar yüzünü görmesede burda sıcak bir dostluk ortamı oluşuyor...üzüntümü kelimelerle ifade edemiyorum...Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah...Allah betülümüzün melikesine hayırlı ömürler versin...Allah hiç bir evladı anasız babasız hiç bir ana babayıda evlatsız bırakmasın...zor bir imtihan....çok üzgünüm...iki gündür elim kolum tutmuyor..çok etkilendim ya...betülü çok seviyordum...
Rica ederim canım..umarım işe yarar yavrunda rahatlar...onların mutlu sağlıklı olsunda insan daha ne ister...tşkr ederiz teyzesi çalıştıgın için komşuarın soguktur canım aralarına katılamayacagını düşündükleri için yoksa sende bu güzel sohbetler oldugu sürece komşunun olmamamsıimkansız bence
sagolasın canım evet tam has havası ama benim ogluşum birazda inadından hastalanıyor yıkadıktan sonra ne üzerini örttürüyor nede şapka giyiyor o yüzden bende elimden geldigince sıkı giydirmeye çalışıyorum
tşkr ederm tavsiyelerin için kremi denemeyi düşünüyorum pompayı ilk defa duydum onuda deneyecegim vicksin kokusundan ben tiksiniyorum çok kötü midemi bulandırıyor sanırım onu kullanamam
evet yetercim 7 yaşında melike isminde bir kızı vardı..ikinci bebeğine hamileydi..karnındaki yavrusuda kızmış...Rabbim yazısını kısa yazmış demekki..Allah rahmet eylesin ....LEYLA BU VEFAAT EDEN ARKADAŞIN BEBEĞİDEMİ VARDI yani birine hamileymiş sanırımda
yerim ben o mushabı..demekki kucağında rahatlıyor annesi..alıver kucağına..kıyamam ben o kuzuya...benim için öp kokla kuzumu bitanem...Allaha emanet olun...öyle canım ya ben de hala kendime gelemedim
ne denir bilemiyorum
yetercim evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice senelere
ececim çok geçmiş olsun oğluşuna
1 saattir yazmaya çalışıyorum
oğlum ağlıyor durmuyor
ara ara kalkıp kucağımda gezdiriyorum susuyor
yerim ben o mushabı..demekki kucağında rahatlıyor annesi..alıver kucağına..kıyamam ben o kuzuya...benim için öp kokla kuzumu bitanem...Allaha emanet olun...mesai bitmedi..bende eve gidip busemi kucaklasam sıkıştırsam....
ya demek öyle..girip başka topiklere yazıyorlar ama bizi merakta bırakıyorlar...olmaz ya böyle bir şey...bizim değer verdiklerimiz demekki bize hiç değer vermiyor saracım..ben bundan bu anlamı çıkarırım...çok yazık gerçekten..çok üzüldüm ya...olamaz böyle bişey yani...insan iki dakka kızlar ben gelemedim deyip kendinden haber vermek çok mu zor bişey...gelipte yazmamalarına değilde girip başka topiclere yazıp bizim topice yazmamalarına kızıyorum en çok....insanlara fazla değer vermemek mi gerekiyor acaba saracım...leyla biraz dedektiflik yaptım veeeee hatresi gördüm dün girmiş başka bi topiğe yazmış demekki iyi canım bizde nasıl merak ediyoruz ama keşke bizede bi iki kelime yazsaydı
eda33 de dün gece bile girmiş ama bişey yazmamış keşke iyiyim deseydi o da bile yeterdi
kardelende iki güğn önce girip başka bi topiğe iyiyim yazmış
neyseki merak ettiklerimizin bi kaçının iyi olduğunu öğrendim inşallah diğerleride iyidir
ya demek öyle..girip başka topiklere yazıyorlar ama bizi merakta bırakıyorlar...olmaz ya böyle bir şey...bizim değer verdiklerimiz demekki bize hiç değer vermiyor saracım..ben bundan bu anlamı çıkarırım...çok yazık gerçekten..çok üzüldüm ya...olamaz böyle bişey yani...insan iki dakka kızlar ben gelemedim deyip kendinden haber vermek çok mu zor bişey...gelipte yazmamalarına değilde girip başka topiclere yazıp bizim topice yazmamalarına kızıyorum en çok....insanlara fazla değer vermemek mi gerekiyor acaba saracım...
hatresin girip yazdığı topice girip ona cevap yazdım...birileri sana değer veriyorsa onları üzmeye hakkın yok en azından ben öyle düşünüyorum..iki dakka topice gelip slm yazmakla kimsenin incileri dökülmez herhalde....ben sanırım herkesi kendim gibi düşünüyorum o yüzden bu kadar üzülüyorum hep...ne yapalım bizde bize değer verenlere değer veririz değilmi saracım...
canımmmmmmmmmmmmmmleylaaaaaaaa
yapacak bişey yok...demek ki değer verene değer vermek gerekiyor saram...belkide biz çok ince düşünüyoruz çok değer veriyoruz ama bu arkadaşlarımızı sevmemizden kaynaklanıyo olsun canları sağolsun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?