Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amiiin inşallah canımm sizede büyük geçmiş olsun canııım
saol edanım ya...geçti ama ne çektiğimi bir ben bir ALLAH BİLİR....
saol canımm inşallah yaaaa :)
İNŞALLAH BİTANEM...ALLAHIM BÜYÜKTÜR...Rabbim diyorki siz yeterki benden dileyin isteyin ben mutlaka veririm..biz insanoğlu sabırsızız biraz hemen olsun herşey diyoruz ama Rabbim herşeye yoluna koymuş...inşallah senin yavrunuda sana yollayacak bitanem..canım seni arkadaş olarak ekliyorum kabul edersen sevinirim taliham...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • EDAN+,
  • taliha+

• kızlar size gül göndercektim ama ekleme yapmayı unutmuşum..siz gönderdim sayın...

tabi tatlım eklerim :) gül içinde teşekkür ederim çok güzell.....tatlım dilimden istemeyi hiç eksik etmiyorumm..

tabi tatlım eklerim :) gül içinde teşekkür ederim çok güzell.....tatlım dilimden istemeyi hiç eksik etmiyorumm..
rica ederim canım...Rabbimizden asla umudumuzu kesmemeliyiz talihacım...inşallah tez vakitte sende hamiş olursun canım..batını sabırsızlıkla bekleyecez...

sara ve prenses bugün gelmedi..nerde bu kızlar acaba..._?sara doktoramı gitti acep.....?:26::26::26::26:

mushabımızın resimlerinide bekliyoruz prensesim....

sağol canımm benim seninkinide allah size bağışlası gerçi görmedim ama merak ediyoruz yiyenimizi canım :26:
kızlar ben musab ın resimlerinii yeni doğduğunda koymuştum
ama müsait bir zamanda yine koyarım
haa leyloş biz hala buseyi göremedik haberin ola
hoşgeldin canım
inş en kısa zamanda hamiş olursun tatlım
sara ve prenses bugün gelmedi..nerde bu kızlar acaba..._?sara doktoramı gitti acep.....?:26::26::26::26:

prenses kesin bebeişle meşgul Eki Görüntüle 518320
sarada ev işleriyle meşguldür belki Eki Görüntüle 518322

oğlum gece boyu uyumadı
7 den sonra uyuduk 1 de kalktık
şimdi beraber yazıyoruz
oğlum diyorum sen kk ya yazamazsın sen erkeksin diyorum
hala ısrar ediyor tuşlara dokuncam diye

kızlar ben şimdi anneme gitcem
ordan da alışverişe
bugün gelemeyebilirim yani merak edersiniz şincik

o zaman mushab daha bebişti ağzı süt kokuyordu şimdi askerlik çağa geldi annesi..resmini koyda sıfatını görelim çocuğun..ayrıca ben prensesim busemin resimlerini koymuştum canım sen görmedin sanırım..oda senin sanşsızlığın prensesim..yine koyarım canım...klavyeye basan miniş ellerine yerim ben o mushabın...oy oy oy mis kokulum benim..leyloş teyzesi yesin onu... öp benim yerime canım...
kızlar ben şimdi anneme gitcem
ordan da alışverişe
bugün gelemeyebilirim yani merak edersiniz şincik
sen benden evvel yazmışsın bile prensesim..merak ederiz tabikide...

sağol canım menim çok şükür çıkmadı şeker

yok kızz alınmadım rahat ol senn
gerçi bende sanki eskisi gibi değilde esmerleştim galiba

hoşgeldin topiğimize canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun

annene geçmiş olsun canım busenin aşısını yaptır biran önce

geçmiş olsun canımm allah acil şifalar versin inşalla valla
hastaneden nefreet ediyorum insanı mahf ediyo
allah kimseyi düşürmesin düşenlerede acil şifalar versiiin inşallaaa

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

haklısın canım hangi doktora götürdüysem
hepside ne çook gazlı bi bebek diyoo ama
bunun gazı harbiden çook ne zaman bitecek yaaaa

buna çok güldüm

unutkan leyloş ben dün topiğe yarın bana şeker yüklemesi yapılacak yazmadım mı
bugün sabahtan beri hastanedeydim az önce geldim işede gitmedim başım çok ağrıyo glikozun yan etkisiymiş bazı bünyelerde başağrısı ve mide bulantısı yaparmış ki bendede yaptı bide her yanım ateş gibi yanıyo:44::44::44::44::44::44::44:
ama neyseki testin sonucu güzel çıktı şeker sorunum yokmuş şükür olsunki

hoş geldiiin canııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…