hg diyecektim ama gitmişsin...ah yağmur ah bırakmıyor annesi bizimle sohbet etsin...bütün ilgi yağmurda olacak...beeennn geldiiiiimmmm
iki dakka boş kaldım kimsede yoktu topicte canım sıkıldı sonra yine bastırdı millet valla...boğuldum burda...yine oyuna dalmıssıııın şimdide bizimki mız mızlandı
Eki Görüntüle 518452 Eki Görüntüle 518452 Eki Görüntüle 518452 Eki Görüntüle 518452
kız unutmuşum valla saram ....sağol canım menim çok şükür çıkmadı şeker
hoşgeldin topiğimize canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun
annene geçmiş olsun canım busenin aşısını yaptır biran önce
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
buna çok güldüm
unutkan leyloş ben dün topiğe yarın bana şeker yüklemesi yapılacak yazmadım mı
bugün sabahtan beri hastanedeydim az önce geldim işede gitmedim başım çok ağrıyo glikozun yan etkisiymiş bazı bünyelerde başağrısı ve mide bulantısı yaparmış ki bendede yaptı bide her yanım ateş gibi yanıyo:44::44::44::44::44::44::44:
ama neyseki testin sonucu güzel çıktı şeker sorunum yokmuş şükür olsunki
hg diyecektim ama gitmişsin...ah yağmur ah bırakmıyor annesi bizimle sohbet etsin...bütün ilgi yağmurda olacak...
iki dakka boş kaldım kimsede yoktu topicte canım sıkıldı sonra yine bastırdı millet valla...boğuldum burda...
kız unutmuşum valla saram ....yoğunluktan kafa kalmadı bende..herşeyi unutur oldum..bende B12 vitamin eksikliğimi oluştu acep...herşeyi unutur oldum ya...neyseki herşeyin temiz çıkmış saram...sevindim canım...
geçmiş olsuuun canıım durumun nasıl umarım
sonuçlar istediğin gibi iyi çıkmıştır canııım
sara yapacaklarını anlat bize...tedavide ki adımlar neler şimdi transfer falan ne zaman olacak canım?
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
edannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncımmmmmmmm yağmuru uyuttun mu ne ettin?annemi aradım şimdi buseyi parka çıkarmış...bende gidebilsem...işi birine satsamda... sansımdan bugün yalnızım..arkadaş izin almıştı...
unutkanlık bende de var canım
sağol şükür bişey çıkmadı
sonucum iyi çıktı canım şekerden korktu doktor ama çıkmadı
valla kucağımda yere bıraktığım gibi kıyameti kopardı
suan emiyo ama belli uykusu var hanfendinin
çok şükür iyi çıktığına sevindim
inşalla herşey gönlünce olur canıım
kıyamam canım ya yağmuru uyut annesi sonra gel laflayalım
hayırlısı olsun canım...inşallah onlarda temiz çıkar saracım...tatlım kan pıhtılaşması testi ve genetikle ilgili testler yaptırdım onların sonucunu bekliyorum bi iki haftaya kadar çıkacak ondan sonrada araya bayram giriyo bilmiyorumki belki kasım ayına sarkabilir tüp bebek tedavisi hayırlısı
ah bu çocuklar...ilgi hep onlarda olsun istiyorlar...gece buse yine ağladı koştum emzirdim sabaha kadar uyumuşum yanında..valla kucağımda yere bıraktığım gibi kıyameti kopardı
suan emiyo ama belli uykusu var hanfendinin
bizimki hiç ayakta sallanmadı..ne yöntemler denedik en son salıncakta karar kıldı..ben yokken annem salıncakta sallıyor eski usullerin gözünü seveyim...beşikte cnm ayağımla sallıyorum elimlede size yazıyorumm
hepinizi o oyunun tiryakisi yapcam...canıım oynadığın oyunda güzelmiş haaa
bende alıştım artk bende oynuyoruuum
hayırlısı olsun canım...inşallah onlarda temiz çıkar saracım...seni böyle görelim inşallah canım...
ah bu çocuklar...ilgi hep onlarda olsun istiyorlar...gece buse yine ağladı koştum emzirdim sabaha kadar uyumuşum yanında..sabah gözünü açtı ağlayacaktı baktı ben yanındayım mışıl mışıl uyumaya devam etti..beni yanında istiyor emmek falan hikaye ya..gittikçe cadılaşıyor...
bizimki hiç ayakta sallanmadı..ne yöntemler denedik en son salıncakta karar kıldı..ben yokken annem salıncakta sallıyor eski usullerin gözünü seveyim...
hepinizin o oyunun tiryakisi yapcam...
hayırlısı olsun canım...inşallah onlarda temiz çıkar saracım...seni böyle görelim inşallah canım...
ah bu çocuklar...ilgi hep onlarda olsun istiyorlar...gece buse yine ağladı koştum emzirdim sabaha kadar uyumuşum yanında..sabah gözünü açtı ağlayacaktı baktı ben yanındayım mışıl mışıl uyumaya devam etti..beni yanında istiyor emmek falan hikaye ya..gittikçe cadılaşıyor...
bizimki hiç ayakta sallanmadı..ne yöntemler denedik en son salıncakta karar kıldı..ben yokken annem salıncakta sallıyor eski usullerin gözünü seveyim...
hepinizin o oyunun tiryakisi yapcam...
evet canım bruno reklamı..eşim diyorki bunu aklında tut buseye alalım..o reklama bitiyorum valla...öyle güzelki..buse bile tv nin karşısına geçiyor çocuklar konuşurken onları alkışlıyor..saraaaaaaa annem buseye öpücük atmasını öğretmiş..akşam diyorum hadi kızım babaya öpücük at diyorum hemen elini ağzına götürüyor muckkk diyede ses çıkarıyor..babası şoka girdi görünce şaşırdı...41 kere maşallahamin canım sağol
leyloş kız yeni bi reklem var izledinmi annem gecede beş defa yanıma gelcek o burun tıkanacak o kadar diyo çocuklar hani çok tatlılar ya
bütün ilgiler onlara feda olsun edanım ya...sevimlilikleri olmazsa kahırları çekilirmi hiçbitiremeden süre dolduama bitirmem gerekiyo hem
bu oyun yengemin tlfnundada vardı sürekli oynardım ben
hiç sorma yaaa çook ilgi istiyolar hemde çoook
evet canım bruno reklamı..eşim diyorki bunu aklında tut buseye alalım..o reklama bitiyorum valla...öyle güzelki..buse bile tv nin karşısına geçiyor çocuklar konuşurken onları alkışlıyor..saraaaaaaa annem buseye öpücük atmasını öğretmiş..akşam diyorum hadi kızım babaya öpücük at diyorum hemen elini ağzına götürüyor muckkk diyede ses çıkarıyor..babası şoka girdi görünce şaşırdı...41 kere maşallahyavruma çabuk kavrıyor ya...gülmekten ölüyoruz..akşam heryerini ısırdım sıkıştırdım gülüyor cadı...ah bu çocuklar....
bütün ilgiler onlara feda olsun edanım ya...sevimlilikleri olmazsa kahırları çekilirmi hiç
evet canım ya...saol teyzesi....ye ye bitir...maşallah canım menim yerim men onu öpücükte atarmış ha benim yerimede ısır
o reklem her çıktığında aklıma sen geliyosun busede yanında hep seni istiyo ya
edancım daha puan hanesine adını yazdıramamışsın...10 tekne ekmek yemen lazım..tam bitiyodu yaaa puanım 500 ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?