Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ateşi falan varmıydı...taş var demiştinya..acaba yine böbrek taşı kum olayı falan mı var..Allahım el kadar şey ya..çok üzülüyorum böyle şeylere...Allahım sağlık versin edancım...ağlaması kesilmezse doktora götür...tahlille anlaşılır nesi olduğu canım...ALLAH ŞİFA VERSİN YAĞMURUMUZA...

saracım çok sağol valla sizleride çok özledim artk bi büyüsede o kadar ağlamasa diyorum
sen nasılsın umarım iyisindir canımm

sağol bitanem valla eşimi bekliyorum oda çook çalışıyo bi fırsat bulsa iki ayrı hastaneye götürmemiz gerekiyo
bi böbreği için bide o kanındaki iltihap için şimdide beşikte tv önüne koymuşm yine ağlıyo
neymiş efendim niye benle ilgilenmiyon kucağa almıyon diyo beni deliii ediyooo yaa 2 dakka yerde durmak bilmez

Kucağına alıver canım ya yazıktır...ben hiç kıyamıyorum bebişlere...ilk başlarda bizimkide öyleydi...senin tek dezavantajın yalnız olman..annen falan yanında olsa rahat olurdun biraz ama...belkide canı yanıyordur ondan ağlıyordur...doktora götürün ihmale gelmez bu tür şeyler tatlım...

şimdi kucğımda görsen oda klavyeye koymuş parmaklarını birşeyler yazacak kızım teyzesine herhel

şimdi kucğımda görsen oda klavyeye koymuş parmaklarını birşeyler yazacak kızım teyzesine herhel
oy yesin leyloş teyzesi onu..ısırırım onun miniş parmaklarını...benim yerime öp kokla annesi...
oy oy oy 41 kere maşallah kuzuma..yerim ben onu bebeğim maşallah kızıma...çok tatlı..Rabbim sağlıklı ömürler versin edanım..Rabbim sana bağışlasın yavrunu ve tüm yavrularımızı....
kıj gell konuşalım bizimki başlamadan oyun sırasımı şimdick
gördüm seniiii yakalandın
girdinde deki oynadınmı..iki kelam yazıyorum biri geliyor hemen..bak bir saattir sayfa açık kk beni atmış..gelen gidenin hatti hesabı yok..boğuldum burda..çayımı bile içemedim inan edanım...

kırkbir kere maşallah yerim men onu kara kızım menim

şimdiden kk ya girmeye başlamış ee nede olsa yabancı değil ana karnından buraya alışık
aynen öyle...çocuklar pc ye bayılıyor...buse hanım bizim pc nin ekranını halletti valla..bozuk hala yapılacak...yedek ekranla idare ediyor eşim...

canım sanırımm devlet deteğini tamammen iptal edeceklermiş isteyen özelden yaptıracakkk eeeeeeeeee o vakit özellere gün doğar artıkk

kırkbir kere maşallah yerim men onu kara kızım menim

şimdiden kk ya girmeye başlamış ee nede olsa yabancı değil ana karnından buraya alışık

sağol teyzesi allah sanada versin inşalaaaahhhh
ve isteyen herkeze bizim kız önce bembeyazdı ama git gide kararıyo
evdende çıkmıyoruz okadar niye karardı anlamadım,
ama sanırım babaya benziyecek yavaş yavaş

hadi yyaaaa bende sandım ki oyuna dalmışsın bekledim bekledim baktım neee geleeen varrr
nedeee gideeen bende çıktım :26::26::26::26::26:
bizde seni öpüyoruuuz canıım benim tabi buseyide unutmuyoruuuz

amin canım

tatlım kara kızım diye severim ben esmer çocukları o yüzden öyle dedim inşallah alınmamışsındır:44::44::44::44::44::44:
yağmurumuz çok tatlı maşallah esmer güzeli olacak yeğenim menim

amin canım

tatlım kara kızım diye severim ben esmer çocukları o yüzden öyle dedim inşallah alınmamışsındır:44::44::44::44::44::44:
yağmurumuz çok tatlı maşallah esmer güzeli olacak yeğenim menim

inş şeker çıkmaz canım
bana hamileyken önce 50 lik sonra 100 lük şeker yüklemesi yapılmıştı çok iğrençti ya
yok valla habarım yoktu sizi kankiler sizi

maşallah canım kızına çok tatlı Rabbim size bağışlasın

mushabımızın resimlerinide bekliyoruz prensesim....

yok kızz alınmadım rahat ol senn
gerçi bende sanki eskisi gibi değilde esmerleştim galiba

sağol canımm benim seninkinide allah size bağışlası gerçi görmedim ama merak ediyoruz yiyenimizi canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…