Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

EDAN

nereye kayboldunuz yaaa iki köz ve kaş arasındaaaa

kızlarr benim bat 5 ekim yaa..ben 6 aydır bir doktora gidiyordum..birde başka doktora görünmeye karar verdim..burda marmara fakültesinin hastanesi var büyük orda kadın dogum bölümünde prof bi adam var baktım ekimin 8 de randevusu var aldım şimdiden :) belki gerek kalmaz ama nolur nolmaz alım dedim :)

Birde saç kurutmayı dene ağlayınca..hemen susar..saç kurutma makinasının sesi anne karnındaki sesle aynıymış..ben denedim susmuştu valla...
canım yağmurun banyosu vc bide balkonlar kaldı :44::44::44:
hamarat hatunum benim...
kıskanç bacım menim

amin sağol canım
hemende kıskanırım böyle...
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

EDAN

nereye kayboldunuz yaaa iki köz ve kaş arasındaaaa
buydayım canım...
aminnn canım cümlemizinki inşallah evet geçiyor kuran okurken niyetlenmiştim oglum olursa furkan koyacagım diye rabbimde gönlüme göre verdi
ne güzel canım...

sağol canıım benimmm
yok gız bizimki fön makinenin sesi az olduğu için beyenmiyo

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

kızlar ben birazdan yemeğe çıkacam..öğle arası oldu...14:00 den sonra görüşürüz..haftaya süt iznim bitiyor canım sıkılıyor ya...1,5 saatti..sabah falan geç geliyordum iyi oluyordu...napacaz bakalım...

talihacım gelişmeleri yaz mutlaka canım...çalışmalarını aksatma...

valla bende acıktım gidip birşeyler yiyim bari
sanada afiyet olsun canım kendine cici bakk byyy

hoşbulduk kızlarr merhaba,

kızlar valla gelişme ne olsun az bi zaman kaldı bekliyorumm..6 aydır bir doktora gidiyordum birde başka doktora görünmeye karar verdim..burda marmara fakültesinin hastanesi var büyük orda prof. adam var ona görüneyim bide bakalım o nedicek..bekliyorum canımm..akıntım varr..kasıklarım sancılanıyor.mide bulantım var.ve ateşim var.geceleri yanıyorum resmen ve üşütme tutuyor ondan sonra elim ayagım buz kesiyorr..memişlerde hafif dolgunluk var ara ara şiddetli sancı vurup gidiyor bukadar

iyi yapmışsın canım...
Allah sağlık versin evladınıza
amin canım cümlemizinkine...
inşallah hamişsindirde gerek kalmaz canım...

sara edan ışıklarınız yanıyo buraya gelin kızlar

canım bi ara baktım ama sonra işlerim vardı çıktım

Ama bu gece göremedim seni nerdesin

tatlım işlerim vardı faulye haşladım dolaba koymak için yeşil domates turşusu yapmak için domates dilimleyip tuzladım o yüzden topiğe gelemedim
buraya kadar gelip merak etmişsin çok sağol çok tatlı çok ince düşüncelisin seni seviyom men

edancım,boşver başkalarının çocuklarını,ona bakarsan onlar hemen hamile de kalmışlardır,bizim durumumuz özel,bebelerimiz de özel,varsınlar nazlansınlar,tabi insan bazen uykusuz ve aç olunca sinirleri bozulabiliyo ama onların o melek suratları yeter.
ayrıca tek meme emiyosa,belki de yetmiyodur sütün artık,büyüdü annesi yağmur.midesi de büyüdü,kilo alımına baksınlar,icabında verirsin devam sütü,hatta hafiften elma suyu falanda verebilirsin bence,niye ağlasın ki yavrucak di mi?
bende tam elektrik süpürgesi dicektim ki,zaten tecrübe edinmişin,hatta ver eline,hem süpürsün,işi bitincede uyusun hahaha
fön makinesi acaip elektrik yakıyo,haberin olsun,ben denemedim de deneyenlerden duydum

ay inşallah saracım,inşallah sen de hamile olursun,inşallah kayıplar da hamileyiz,ya da doğurduk diye haberlerle gelirler bi gün
taliha cım inşallah sen de bu ay hamile olursun,madem ki dört yumurtan varmış,rabbim birinden birine can verir inşallah
leyloş,aklıma geldi de,buse bayrama kadar yürüdü mü?çok istiyodun
prensescim geliyorum da,bazen yazmak nasib olmuyo,genelde de kimseyle rastlaşamıyorum,benim kaderim oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…