adıyla yaşasın canım..furkan ismi çok güzel hemde kuranda geçiyor...
Birde saç kurutmayı dene ağlayınca..hemen susar..saç kurutma makinasının sesi anne karnındaki sesle aynıymış..ben denedim susmuştu valla...canım inanması tuhaf ama bizim yağmur hanım
ağladığında bi tek elektiripli süpürgenin önünde
susar ondan başka hiç bişi onu susturamıyo neyseki bi mutfak
kalmıştı ağlamaya başladı bende makineyi açtım bulaşıklarımı
yıkadım tezgahı çamaşır suyuyla yıkadım ve makine o sırada
boş boş çalışıyo yoksa yağmur ağlıyodu durmuyodu en son
mutfağada makine vurayım derken yağmur hanım makinenin
sesinden uyudu ona ninni gibi geliyo valla
hamarat hatunum benim...canım yağmurun banyosu vc bide balkonlar kaldı :44::44::44:
hemende kıskanırım böyle...kıskanç bacım menim
amin sağol canım
buydayım canım...Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
EDAN
nereye kayboldunuz yaaa iki köz ve kaş arasındaaaa
ne güzel canım...aminnn canım cümlemizinki inşallah evet geçiyor kuran okurken niyetlenmiştim oglum olursa furkan koyacagım diye rabbimde gönlüme göre verdi
Birde saç kurutmayı dene ağlayınca..hemen susar..saç kurutma makinasının sesi anne karnındaki sesle aynıymış..ben denedim susmuştu valla...
hamarat hatunum benim...
hemende kıskanırım böyle...
buydayım canım...
ne güzel canım...
ben kuaförlerin kullandığı fön makinasını kullanıyorum..yağmura onu göndereyim...sağol canıım benimmm
yok gız bizimki fön makinenin sesi az olduğu için beyenmiyo
ben kuaförlerin kullandığı fön makinasını kullanıyorum..yağmura onu göndereyim...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
kızlar ben birazdan yemeğe çıkacam..öğle arası oldu...14:00 den sonra görüşürüz. .haftaya süt iznim bitiyor canım sıkılıyor ya...1,5 saatti..sabah falan geç geliyordum iyi oluyordu...napacaz bakalım...
talihacım gelişmeleri yaz mutlaka canım...çalışmalarını aksatma...
iyi yapmışsın canım...kızlarr benim bat 5 ekim yaa..ben 6 aydır bir doktora gidiyordum..birde başka doktora görünmeye karar verdim..burda marmara fakültesinin hastanesi var büyük orda kadın dogum bölümünde prof bi adam var baktım ekimin 8 de randevusu var aldım şimdiden :) belki gerek kalmaz ama nolur nolmaz alım dedim :)
amin canım cümlemizinkine...Allah sağlık versin evladınıza
inşallah hamişsindirde gerek kalmaz canım...hoşbulduk kızlarr merhaba,
kızlar valla gelişme ne olsun az bi zaman kaldı bekliyorumm..6 aydır bir doktora gidiyordum birde başka doktora görünmeye karar verdim..burda marmara fakültesinin hastanesi var büyük orda prof. adam var ona görüneyim bide bakalım o nedicek..bekliyorum canımm..akıntım varr..kasıklarım sancılanıyor.mide bulantım var.ve ateşim var.geceleri yanıyorum resmen ve üşütme tutuyor ondan sonra elim ayagım buz kesiyorr..memişlerde hafif dolgunluk var ara ara şiddetli sancı vurup gidiyor bukadar
iyi yapmışsın canım...
amin canım cümlemizinkine...
inşallah hamişsindirde gerek kalmaz canım...
inşallah yaaama kendimi olumsuza hazırladım..
sara edan ışıklarınız yanıyo buraya gelin kızlar
Ama bu gece göremedim seni nerdesin
edancım,boşver başkalarının çocuklarını,ona bakarsan onlar hemen hamile de kalmışlardır,bizim durumumuz özel,bebelerimiz de özel,varsınlar nazlansınlar,tabi insan bazen uykusuz ve aç olunca sinirleri bozulabiliyo ama onların o melek suratları yeter.sağol canım beyendiğine sevindim
sağol canım sende haklısın ama işte çook huysuz
inan burda bazılarını görüyorum çevremde maşllah
ama anneleri yere bırakıyo işini gücünü yapıyo bebek gıgıkını çıkarmıyo ama bizimki
sesi apartmanı havaya kaldırıyo
3 gecedir yağmur 10dakkada 1 uyanıp ağlıyo çok uykusuz bırakıyo beni
bugün onu bi sağlık ocağına götürüreyim ya gazı var yada açlıktan ağlıyo
çünkü sadece 1 göğsümle doyuyo kızım büyüdükçe daha çok ,içtiği
için ben götürüp gösteriyim olmadı ona devam sütü alıyım yoksa gece
bize hiç uyku yook
tatlım bu topikte hemen herkes hamile hatta doğurdu iki üç kişi kaldık hamile olmayan ki bunlardan biri benim diğer ikisinden haber alamıyoruz belkide onlarda hamiledir inşallah bende bu ay hamile olurum
sağol canım benim
o satte ben uyanıktım hatta topiğe baktım çıktım ama seni görmedim bu sabah erken uyandım işlerim vardı
hoşgelmişsin ececim ama denk gelemedik
ya canım onu yeme bunu yeme beyaz et sağlıklı diyolar bide biz ne yiyecez off ya gerçi markalı ürünler alıyorum ben ama Allah esirgesin hepimizi
çok güldüm edanım ya ana kız iş yapın size bizde size oturmaya gelek
balık hafızalı sen mi ben mi leyloşum ya nedir bu unutkanlık nerden çıktı anlamadım ki:44::44::44::44::44::44::44:
güldenim canım menim buraya geldin sen hoş gelmişsin canım keşke rastlaşsaydık
bu güzel kalpler için çok teşekküy ediyoyum
du bende sana göndereyim
Eki Görüntüle 519014 Eki Görüntüle 519014 Eki Görüntüle 519014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?