Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amin kardelencim inşallah Rabbim sesini dileğini duymuş ve kabul etmiştir canım menim
demek bebeklerin ortak noktası elektrik süpürgesinin sesini sevmek ha bunu öğrenmem iyi oldu lazım olucak
sen nasıl oldun sağlığın moralin nasıl
ahmet bebeği benim yerimede koklaya koklaya öp annesi sara teyzen seni seviyo de kulağına
Allah hayırlı evlat etsin onu sana canım menim

günaydın kızlar
bugün herşey gönlünüzce olsun
Allahım tüm kötülükleri kötü gözleri sizden ve çevrenizden uzak tutsun
gönlünüzdeki muradı hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin​

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlıyanları en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim , bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı
ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin

günaydın hanımlar hayırlı cumalar rabbim bu günün hürmetine tüm dualarımızı kabul eylesin inşallahhhh

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

günaydın hanımlar hayırlı cumalar rabbim bu günün hürmetine tüm dualarımızı kabul eylesin inşallahhhh

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ececim ana oğul ne güzel çıkmışsınız resimde öyle Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Herkese günaydın Saracım bütün güzel duaların için amin canım,ALLAH hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla versin sağlık ve huzurla birlikte inşallah
Bu altın parlak yıldızlı kalpler gibi hepimizin kalpleri de parlasın inşallah

amin canım hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun rana nasıl senin moralin nasıl :26::26::26::26::26::26:

Saracım geldin mi Bursa' ya?Bak Rana' yla ben kahvaltı yapıyoruz teyzesi hadi sen de gel

Saracım geldin mi Bursa' ya?Bak Rana' yla ben kahvaltı yapıyoruz teyzesi hadi sen de gel

yok tatlım henüz gelmedim ama bi iki aya kadar Allah izin verirse gelecem

ranayı yerim men canım menim o bidenem

sabah kahvaltı yaptım ama yine acıktım çayımı koy yettim gari

amin canım hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun rana nasıl senin moralin nasıl :26::26::26::26::26::26:
Sağol canım daha iyiyim Cuma gününün bereketi ve feyzinden olsa gerek bugün hiç sizden ayrılmamışım gibi topice gelip yazasım geldi,haftaya annemlere memlekete gidiyorum inşallah sanırım bunun da etkisi var daha iyiyim çok şükür,Rana iyidir teyzesi ellerinden öperAyran yapmıştım içsin diye döktü,gelmiş döttüm anne özülle, diyo

yok tatlım henüz gelmedim ama bi iki aya kadar Allah izin verirse gelecem

ranayı yerim men canım menim o bidenem

sabah kahvaltı yaptım ama yine acıktım çayımı koy yettim gari
Açık mı olsun koyu mu?:44::44::44:

Aaa prenses de gelmiş merhaba canım nasılsın Musab nasıl?

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

• hatres,
  • sara_28+..........Prenses de vardı kaçmış
  • Kesin Musab uyanmıştır

genelde gece geliyorsun ya ondan kimse olmuyor
ben de bazen geliyorum kimsecikler olmuyor

iyi yaptın canım her zaman gel seni özlüyoruz valla
demek annenlere gidiyosun ne güzel hem hava hem moral değişimi olur senin için inşallah moral ve güç depolayıp dönersin
çok kalacakmısın kendini özletme tamam mı

Açık mı olsun koyu mu?:44::44::44:

açık ve şekersiz olsun lütfen

tşkr ederim canım aminnnn aminnnn canım sen ne yaptın test sonuçlarını aldın mı

yoo daha almadım ama iyiki hatırlattın du ben bi arayayım bakayım çıkmışmı:26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…