edancım,boşver başkalarının çocuklarını,ona bakarsan onlar hemen hamile de kalmışlardır,bizim durumumuz özel,bebelerimiz de özel,varsınlar nazlansınlar,tabi insan bazen uykusuz ve aç olunca sinirleri bozulabiliyo ama onların o melek suratları yeter.
ayrıca tek meme emiyosa,belki de yetmiyodur sütün artık,büyüdü annesi yağmur.midesi de büyüdü,kilo alımına baksınlar,icabında verirsin devam sütü,hatta hafiften elma suyu falanda verebilirsin bence,niye ağlasın ki yavrucak di mi?
bende tam elektrik süpürgesi dicektim ki,zaten tecrübe edinmişin,hatta ver eline,hem süpürsün,işi bitincede uyusun hahaha
fön makinesi acaip elektrik yakıyo,haberin olsun,ben denemedim de deneyenlerden duydum
ay inşallah saracım,inşallah sen de hamile olursun,inşallah kayıplar da hamileyiz,ya da doğurduk diye haberlerle gelirler bi gün
taliha cım inşallah sen de bu ay hamile olursun,madem ki dört yumurtan varmış,rabbim birinden birine can verir inşallah
leyloş,aklıma geldi de,buse bayrama kadar yürüdü mü?çok istiyodun
prensescim geliyorum da,bazen yazmak nasib olmuyo,genelde de kimseyle rastlaşamıyorum,benim kaderim oldu sanırım
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlıyanları en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim , bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı
ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin
günaydın hanımlar hayırlı cumalar rabbim bu günün hürmetine tüm dualarımızı kabul eylesin inşallahhhh
günaydın kızlar
bugün herşey gönlünüzce olsun
Allahım tüm kötülükleri kötü gözleri sizden ve çevrenizden uzak tutsun
gönlünüzdeki muradı hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin
Herkese günaydın
Herkese günaydınSaracım bütün güzel duaların için amin canım,ALLAH hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla versin sağlık ve huzurla birlikte inşallah
Bu altın parlak yıldızlı kalpler gibi hepimizin kalpleri de parlasın inşallah
Saracım geldin mi Bursa' ya?Bak Rana' yla ben kahvaltı yapıyoruz teyzesi hadi sen de gel
Sağol canım daha iyiyim Cuma gününün bereketi ve feyzinden olsa gerek bugün hiç sizden ayrılmamışım gibi topice gelip yazasım geldi,haftaya annemlere memlekete gidiyorum inşallah sanırım bunun da etkisi var daha iyiyim çok şükür,Rana iyidir teyzesi ellerinden öperamin canım hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun rana nasıl senin moralin nasıl :26::26::26::26::26::26:
Açık mı olsun koyu mu?:44::44::44:yok tatlım henüz gelmedim ama bi iki aya kadar Allah izin verirse gelecem
ranayı yerim men canım menim o bidenem
sabah kahvaltı yaptım ama yine acıktım çayımı koy yettim gari
ececim ana oğul ne güzel çıkmışsınız resimde öyle Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
edancım,boşver başkalarının çocuklarını,ona bakarsan onlar hemen hamile de kalmışlardır,bizim durumumuz özel,bebelerimiz de özel,varsınlar nazlansınlar,tabi insan bazen uykusuz ve aç olunca sinirleri bozulabiliyo ama onların o melek suratları yeter.
ayrıca tek meme emiyosa,belki de yetmiyodur sütün artık,büyüdü annesi yağmur.midesi de büyüdü,kilo alımına baksınlar,icabında verirsin devam sütü,hatta hafiften elma suyu falanda verebilirsin bence,niye ağlasın ki yavrucak di mi?
bende tam elektrik süpürgesi dicektim ki,zaten tecrübe edinmişin,hatta ver eline,hem süpürsün,işi bitincede uyusun hahaha
fön makinesi acaip elektrik yakıyo,haberin olsun,ben denemedim de deneyenlerden duydum
ay inşallah saracım,inşallah sen de hamile olursun,inşallah kayıplar da hamileyiz,ya da doğurduk diye haberlerle gelirler bi gün
taliha cım inşallah sen de bu ay hamile olursun,madem ki dört yumurtan varmış,rabbim birinden birine can verir inşallah
leyloş,aklıma geldi de,buse bayrama kadar yürüdü mü?çok istiyodun
prensescim geliyorum da,bazen yazmak nasib olmuyo,genelde de kimseyle rastlaşamıyorum,benim kaderim oldu sanırım
Sağol canım daha iyiyim Cuma gününün bereketi ve feyzinden olsa gerek bugün hiç sizden ayrılmamışım gibi topice gelip yazasım geldi,haftaya annemlere memlekete gidiyorum inşallah sanırım bunun da etkisi var daha iyiyim çok şükür,Rana iyidir teyzesi ellerinden öperAyran yapmıştım içsin diye döktü,gelmiş döttüm anne özülle, diyo
Açık mı olsun koyu mu?:44::44::44:
tşkr ederim canım aminnnn aminnnn canım sen ne yaptın test sonuçlarını aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?