Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tamam ara ama bizede haber ver oldumu sonuçlarını

Tamam şekersiz ve açık çayın hazır
Canım 1 ay kadar kalıcam inşallah moral depolayıp dönerim umarım,çünkü buna gerçekten ihtiyacım var,fırsat ve net bulursam size de ara ara dönerim inşallah...

günaydınlarrr hayırlı cumalar..........

sara hatres son_ece

nasılsınız kızlar?
Canım sana da hayırlı cumalar, yukarı da sana yazmıştım sanırım görmedin,çok şükür canım iyiyim sen nasılsın oğluşun nasıl?

iyiyim canım sen nasılsın furkanı uyuttum yenice ev temizleyecem uyanmazsa tabi hemen geri

sağol tatlım ben de iyiyim
seninki de hemen uyanıyor öyle mi?
ne olacak bu çocuklarla böyle:26:
sana kolay gelsin
beni de bir yığın iş bekliyor
evi toparladım şimdi dinlenme modudayım

sağol tatlım iyiyiz biz çok şükür
idare etmece işte
yok görmedim:26:

evet canım bir ara yok göründün
kızlar benim pc de mi sorun var site de mi?
yazdıklarım çok geç geliyor
senin pcden kaynaklı olabilir...

kızlar ya şu an çok sinirliyim
hastaneyi aradım hemde koskoca üniversite hastanesini
labaratuvarı bağlattım sonuçlarım için onlarda hangi bölümde muayene olduysanız orayı bağlıyım dedi iyi deidm söyleidm bağladı
bu sefer kaç numaralı odada muayene olduğumu sordular aklımda tutmak zorundaymışım gibi neyseki hatırladım ve söyledim
bu sefer oradan çıkan hemşire demezmi labaratuvarı arayın hanımefendi biz bilemeyiz
dalga mı geçiyosunuz dedim orayı aradım sizi bağladılar dedim o halde sizi başlarından savmışlar diyo ya hakarete bakarmısınız
ne demek baştan savmak ya dedim biz çok meşgulüz lütfen kapatın dedi sinir sinir ne yapabiliriiiiiiiz labaratuvarıııııı arayıııııııın ama çok işim var sonra arayın meşgulüüüüüm dedi gıcık gıcık ya
şikayet edecem bunları ama nereye şua an sinirden alim titriyo kendime geleyimşikayet edecem kesin

evet canım bir ara yok göründün

senin pcden kaynaklı olabilir...

sanırım öyle ya deli olucam ben bu kadar hızlıyken pc m yavaş olmamalı bana yetişmeli
ayrıca annene gidecek olman çok iyi
eminim sana çok iyi gelecektir

Son düzenleme:
Laçkalığın da bu kadarı yani pes valla Hem sonuçları sana laboratuardakilerin söylemesi lazımken odadakilere yönlendirmesi saçmalık zaten,hadi odadaki hemşire sonuçları bilemeyebilir ama uslup hiç hoş olmamış gerçekten

sanırım öyle ya deli olucam ben bu kadar hızlıyken pc m yavaş olmamalı bana yetişmeli
ayrıca annene gidecek olman çok iyi
eminim sana çok iyi gelecektir
evet canım ben de öyle umuyorum inşallah da öyle olur
senin pcye de söyle hızına yetişmezse onu çöpe atacağını belki aklı başına gelir

sabahtan beri giriyom yazamadım yoğunluktan ya....saram sakin ol canım..bu ülkede zaten iş yürümüyorum malesef...

Son düzenleme:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

hatresim hg canım...dün aklımdan geçmiştin valla..merak ediyordum seni..nasılsın canım...raniş nasıl?

ranaya su çiçeği aşısı yaptırdın mı canım?özel aşı biliyorsun...ben yarın gidecem doktorada..sanada bir sorayım...kaç aylıkken yapılıyor bu aşı ya...?

haklısı ncnm benim ama bazen bizi deli ediyolar
az önce bi tuzlu kurabiye yapayım dedim vallahi burnumdan getirdi
nasıl bitirdim bilmiyorm son anda aklıma elektrk süpürgesi geldi çalıştırdım sustu ama
benimde zati işim bitti şimdide kucağımda hanfendi bu arada canım
dediğin gibi doktor baktı ve bana ekgıdaya yavaş yavaş başla dedi
bende eve geldiğim gibi haşlama yaptım hem suyundan hem
patatesinden verdim bide bırkmdm uyusun elimde mayiş olmuştu
eşim gülüyo yazıktır bırak uyusun dedi valla uyutmadım saat 12ye geliyodu
öyle uyuttum maksat gece yine ağlamasın diye maşalla sadece gece 1 kere uyandı
demek gerçekten acıkıyomuş karnı doydu yaa üstüne uyudu valla

hasta haklarını aradım söyledim sabah böyle böyle oldu diye tamam biz ilgilenecez dediler ama hiç umudum yokbende Allaha havale ediyorum onları

sonrada tekrar labaratuvarı bağlattım bu sefer başka biri çıktı ve tahlillerimin çıktığını ama hemosistein diye bi tahlilin henüz çıkmadığını söyledi oda bi hafta sonra yine arayın dedi

offfff ya bu belirsizlik çok kötü kan pıhtılaşmasıyla ilgili olan test çıkmışmı dedim evet dedi sonucu ne dedim söyleyemeyiz doktorunuzla konuşun dedi :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…