iyi yaptın canım her zaman gel seni özlüyoruz valla
demek annenlere gidiyosun ne güzel hem hava hem moral değişimi olur senin için inşallah moral ve güç depolayıp dönersin
çok kalacakmısın kendini özletme tamam mı
açık ve şekersiz olsun lütfen
yoo daha almadım ama iyiki hatırlattın du ben bi arayayım bakayım çıkmışmı:26::26::26::26::26::26::26:
iyiyim canım sağol musab da iyi teyzesi yeni uyuttumAaa prenses de gelmiş merhaba canım nasılsın Musab nasıl?
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
günaydınlarrr hayırlı cumalar..........
sara hatres son_ece
nasılsınız kızlar?
iyi yaptın canım her zaman gel seni özlüyoruz valla
demek annenlere gidiyosun ne güzel hem hava hem moral değişimi olur senin için inşallah moral ve güç depolayıp dönersin
çok kalacakmısın kendini özletme tamam mı
açık ve şekersiz olsun lütfen
yoo daha almadım ama iyiki hatırlattın du ben bi arayayım bakayım çıkmışmı:26::26::26::26::26::26::26:
Canım sana da hayırlı cumalar, yukarı da sana yazmıştım sanırım görmedin,çok şükür canım iyiyim sen nasılsın oğluşun nasıl?günaydınlarrr hayırlı cumalar..........
sara hatres son_ece
nasılsınız kızlar?
iyiyim canım sen nasılsın furkanı uyuttum yenice ev temizleyecem uyanmazsa tabi hemen geri
günaydınlarrr hayırlı cumalar..........
sara hatres son_ece
nasılsınız kızlar?
Tamam şekersiz ve açık çayın hazır
Canım 1 ay kadar kalıcam inşallah moral depolayıp dönerim umarım,çünkü buna gerçekten ihtiyacım var,fırsat ve net bulursam size de ara ara dönerim inşallah...
Canım sana da hayırlı cumalar, yukarı da sana yazmıştım sanırım görmedin,çok şükür canım iyiyim sen nasılsın oğluşun nasıl?
evet canım bir ara yok göründüniyiyim canım sağol musab da iyi teyzesi yeni uyuttum
sen nasılsın Rana nasıl?
Biz de çok şükür iyiyz teyzesi Rana ya güya kahvaltı koymuşum binbir nazla tuzla zorla yediriyorum
yok kız geldiğimden beri bir yere gitmedim
pasif mi görünüyorum?
senin pcden kaynaklı olabilir...kızlar benim pc de mi sorun var site de mi?
yazdıklarım çok geç geliyor
iyiyim canım sen nasılsın seninde cuman mübarek olsun
evet canım bir ara yok göründün
senin pcden kaynaklı olabilir...
Laçkalığın da bu kadarı yani pes vallakızlar ya şu an çok sinirliyim
hastaneyi aradım hemde koskoca üniversite hastanesini
labaratuvarı bağlattım sonuçlarım için onlarda hangi bölümde muayene olduysanız orayı bağlıyım dedi iyi deidm söyleidm bağladı
bu sefer kaç numaralı odada muayene olduğumu sordular aklımda tutmak zorundaymışım gibi neyseki hatırladım ve söyledim
bu sefer oradan çıkan hemşire demezmi labaratuvarı arayın hanımefendi biz bilemeyiz
dalga mı geçiyosunuz dedim orayı aradım sizi bağladılar dedim o halde sizi başlarından savmışlar diyo ya hakarete bakarmısınız
ne demek baştan savmak ya dedim biz çok meşgulüz lütfen kapatın dedi sinir sinir ne yapabiliriiiiiiiz labaratuvarıııııı arayıııııııın ama çok işim var sonra arayın meşgulüüüüüm dedi gıcık gıcık ya
şikayet edecem bunları ama nereye şua an sinirden alim titriyo kendime geleyimşikayet edecem kesin
evet canım ben de öyle umuyorum inşallah da öyle olursanırım öyle ya deli olucam ben bu kadar hızlıyken pc m yavaş olmamalı bana yetişmeli
ayrıca annene gidecek olman çok iyi
eminim sana çok iyi gelecektir
sabahtan beri giriyom yazamadım yoğunluktan ya....saram sakin ol canım..bu ülkede zaten iş yürümüyorum malesef...kızlar ya şu an çok sinirliyim
hastaneyi aradım hemde koskoca üniversite hastanesini
labaratuvarı bağlattım sonuçlarım için onlarda hangi bölümde muayene olduysanız orayı bağlıyım dedi iyi deidm söyleidm bağladı
bu sefer kaç numaralı odada muayene olduğumu sordular aklımda tutmak zorundaymışım gibi neyseki hatırladım ve söyledim
bu sefer oradan çıkan hemşire demezmi labaratuvarı arayın hanımefendi biz bilemeyiz
dalga mı geçiyosunuz dedim orayı aradım sizi bağladılar dedim o halde sizi başlarından savmışlar diyo ya hakarete bakarmısınız
ne demek baştan savmak ya dedim biz çok meşgulüz lütfen kapatın dedi sinir sinir ne yapabiliriiiiiiiz labaratuvarıııııı arayıııııııın ama çok işim var sonra arayın meşgulüüüüüm dedi gıcık gıcık ya
şikayet edecem bunları ama nereye şua an sinirden alim titriyo kendime geleyimşikayet edecem kesin
edancım,boşver başkalarının çocuklarını,ona bakarsan onlar hemen hamile de kalmışlardır,bizim durumumuz özel,bebelerimiz de özel,varsınlar nazlansınlar,tabi insan bazen uykusuz ve aç olunca sinirleri bozulabiliyo ama onların o melek suratları yeter.
ayrıca tek meme emiyosa,belki de yetmiyodur sütün artık,büyüdü annesi yağmur.midesi de büyüdü,kilo alımına baksınlar,icabında verirsin devam sütü,hatta hafiften elma suyu falanda verebilirsin bence,niye ağlasın ki yavrucak di mi?
bende tam elektrik süpürgesi dicektim ki,zaten tecrübe edinmişin,hatta ver eline,hem süpürsün,işi bitincede uyusun hahaha
fön makinesi acaip elektrik yakıyo,haberin olsun,ben denemedim de deneyenlerden duydum
ay inşallah saracım,inşallah sen de hamile olursun,inşallah kayıplar da hamileyiz,ya da doğurduk diye haberlerle gelirler bi gün
taliha cım inşallah sen de bu ay hamile olursun,madem ki dört yumurtan varmış,rabbim birinden birine can verir inşallah
leyloş,aklıma geldi de,buse bayrama kadar yürüdü mü?çok istiyodun
prensescim geliyorum da,bazen yazmak nasib olmuyo,genelde de kimseyle rastlaşamıyorum,benim kaderim oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?