iyi olmana sevindim canım
ne demek artık gelemeyebilirim aile şifreside ne leyloşum o zaman akşamalr evden girersin merak ederim seni biliyosun
cık cık cık çot ayıp tızım insan kankasıyla dalga geçermi yaptık bi cahillik yüzümüze vurman mı gerek cık cık cık
günaydın tatlım sağol
inşallah öyle bi sorunu yoktur kuzumuzun gelince ver haber canımm
yenisi al boşver canım ya...artık gelemeyebilirim...pc lere aile şifresi konabilir...
inşllah bişey çıkmaz ececim..geçmiş olsun..
sende bu dişlerden ne çektin biran önce ağrısı geçsinde kurtul
bende margerinle yapılıyor diye biliyorum bende küçük kaselerden almıştım arkadaş köyüne götürdü orda yakıpta getirdi bana
sonra tencere aldım ablama verdim eniştem fırında çalışıyor orada odun fırınında yaktılar hiç bişey olmadı
sonra kendim balık güveci aldım attım elektrikli fırına yap sürüp çatladılar demekki elektrikli fırını sevmiyorlar
kızlar tşkr ederim ilginiz için allahıma şükürler olsun bişey çıkmadı yavrumda iyiyiz teyzeleri biz
sara ışığın yanıyo nerdesin kıs
saracım geçmiş olsun canım
bencede çek kurtul şu dişlerden
leyloş gelmemezlik yapma ya
olmadı evden girersin
selam kızlar
çanak çömlek hayırdır
bende zeytinyağlayıp fırınlandığını biliyorum
leyloş nere aile şifresi konuyo bacım,sen müdüre hatun değil misin,geçici de olsa
ece neden gittiniz dr a?ben göremedim.geçmiş olsun bu arada
Gunaydin arkadaslar hayirli cumalar hayirli sabahlar
Hersey gonlunuzce olsun aminnnn
selam kızlar
çanak çömlek hayırdır
leyloş nere aile şifresi konuyo bacım,sen müdüre hatun değil misin,geçici de olsa
şuan aile şifresi konup konmayacağı belli değil canım..bakanlığın kararı bekleniyor...iyi olmana sevindim canım
ne demek artık gelemeyebilirim aile şifreside ne leyloşum o zaman akşamalr evden girersin merak ederim seni biliyosun
cık cık cık çot ayıp tızım insan kankasıyla dalga geçermi yaptık bi cahillik yüzümüze vurman mı gerek cık cık cık
41 kere maşallah furkanımıza...kızlar tşkr ederim ilginiz için allahıma şükürler olsun bişey çıkmadı yavrumda iyiyiz teyzeleri biz
girerim canım..merak etmeyin..inşallah konmazda bunlara gerek kalmaz ya...saracım geçmiş olsun canım
bencede çek kurtul şu dişlerden
leyloş gelmemezlik yapma ya
olmadı evden girersin
tızım vekaleten bakıyordum asil müdür izindeydi...izinden döndü çoktan...selam kızlar
çanak çömlek hayırdır
bizde yaptırmıştık canım..herkes yaptırıyor mutlaka..şart yani...canım dr a kalça çıkıklıgı var mı diye muayene olduk ultrasonla baktılar allaha şükür yokmuş bebeklere 2*3 aylarında yapıyorlarmış siz yaptırdınız mı
aminnnnnnnnnn yetercim...Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlayanların en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim, bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin CANLARIM SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE GELEMİYORUM HAYIRLI CUMALAR DİLEMEK İÇİN GELDİMM
şuan aile şifresi konup konmayacağı belli değil canım..bakanlığın kararı bekleniyor...konsa bile evden iyiyim diye yazarım..merakta koymam sizi...hepinizi çok seviyorum..ilginize teşekkürler canlarım...
41 kere maşallah furkanımıza...
girerim canım..merak etmeyin..inşallah konmazda bunlara gerek kalmaz ya...
tızım vekaleten bakıyordum asil müdür izindeydi...izinden döndü çoktan...
bizde yaptırmıştık canım..herkes yaptırıyor mutlaka..şart yani...
aminnnnnnnnnn yetercim...
bizim bölümde sorun yok canım..başka bölümlerde sıkıntı olunca böyle düşünmüşler..ama durum net değüllllllllneden gerek duymuşlar böyle bişeye yani inşallah böyle bişey çıkmaz sonra bizim bakana da örnek olmasın bizde gelemeyelim kk ya
hem burası aile sitesi yasak olmaz tızım sen öyle de müdürüne taam mı
valla de biz orda ayıpçı hiç bişey konuşmuyoz sadece bazen eşlerimizden dert yanıyoz bazen çocuk sahibi nasıl olunur onu konuşuyoruz bazen bazen böyle işte çok karıştırmasın ne konuştuğumuzu halla halla yaaaa
saracım ben geldim sen oyundasın neyse senin oyun bitene kadar evi süpüreyim bende
selamlar
saracım nasılsın
o tartışmayı gördüm canım senin tercihin kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap
geldim tızım boş ver ev süpürmeyi gelde soppet edek
bizim bölümde sorun yok canım..başka bölümlerde sıkıntı olunca böyle düşünmüşler..ama durum net değüllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?