Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hııı çok marifetliyim diyosun yaniiiiiiii

evet evi süpürdüm başağın resimlerine baktım yorumlarımı yazdım şimdide bulaşıkları makinaya koyuyorum çalıştaracam
ne kadar marifetliyim

Son düzenleme:
selamlar
saracım nasılsın
o tartışmayı gördüm canım senin tercihin kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap

inşallah öyle bişey olmaz canım menim
ne tartışması yahu...bişey anlamadım...:26: nazemir bize selam yokmu bacım...saranın dışında bizde topicteyiz...seni her gördüğümde ben selam veriyorum bir kezde sen gelince meraba leylacım desen olmaz mı

tatlım geçen gün başağın topiğinde bi kızla tartıştık hiçten bi sebep yüzünden onu diyo nazocum

canım ben önce selam verdim genel olarak
hatta leyla yazmayıda düşündüm ama ya topikte başkasıda varsa diye genel olarak selam verdim
sonra saraya yazdım bana özelden mesaj yazmıştı bende özelden yazana kadar buraya yazayım dedim
yani başka bi sebep yok leylacım

nazocum bugün bimden teflon tencere aldım çok güzel ihtiyacın varsa çok güzel tavsiye ederim dünde A 101 den seramik tencere aldım onlarda çok güzeller

benim kırmızılar geldi bugün kızlar bu ay tam zamanında geldi zamanında olmasıda iyi bişey

Son düzenleme:
resmindeki tatlı bi kızın olur inşallah çok masum bişey oooo yaaaaa

amin..
benim birtane çocukluk resmim var ona benzetiyorum bu kız çocuğunu

nazocum bugün bimden teflon tencere aldım çok güzel ihtiyacın varsa çok güzel tavsiye ederim dünde A 101 den seramik tencere aldım onlarda çok güzeller

yarın bakarım teflon tencerem yok ama alabilirmiyim bilmiyorum
ama yinede teşekkürler hatırlattığın için

benim kırmızılar geldi bugün kızlar bu ay tam zamanında geldi zamanında olmasıda iyi bişey

olsun canım gecikipte ümitlenmektense zamanında gelsin, sende zamanında başlarsın tedavine
bayramdan sonramı başlıyacaksın tedaviye saracım

Son düzenleme:
amin..
benim birtane çocukluk resmim var ona benzetiyorum bu kız çocuğunu

yarın bakarım teflon tencerem yok ama alabilirmiyim bilmiyorum
ama yinede teşekkürler hatırlattığın için

biliyomusun bende sana benzetiyorum bu kız çocuğunu sanki senin küçüklüğünmüş gibi geliyo

leyla busenin alnı iyileştimi
Saol bitanem..iyileşti çok şükür teyzesi..ilgine teşekkür ederim saram..çok naziksin...
anladım canım..nazemirciğime azcık kapris yapem dedim..gel bakalım bir sarılalım iki bacı
iş yoğun anca cevap yazabildim idare edin kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…